QUOTE(VII @ 2007 05 22, 10:57)
Būkit geros, papasakokit bent trumpai, kaip juo naudotis? Turiu, bandžiau kelis kartus, bet ar aš čia tokia gauruota, ar kame velnias, bet lygiai tas pats - vieną vietą tepi kelis kartus, bet ir po tų kartų dar lieka plaukelių, o skaudėt tai skauda ir oda susierzina
Su tom juoselėm dar bent kažkas gaudavos

Su tom juoselėm dar bent kažkas gaudavos

gauruotumas neturetu but problema..
as pasisildau vasko, uztepu.. uzklijuoju juostele ir staigiu judesiu traukiu aukstyn pries plauka... manau cia paslaptis slypi..
vat pazastu su juo niekaip negaliu nusidepiliuot... nes per silpnai pesu (per letai), o tada neissirauna ir dar daugiau skauda

dar problema gali but per ilgi plaukeliai.. kuo trumpesni, tuo man maziau skauda... tik aisku kai visai per trumpi tada ir nenusidepiliuos...
jei dar ka prisiminsiu pridursiu... siaip Byly situo vasku jau gal kokius 2-3 metus tvarkaus.. pries tai peiliukai.. bet kai pradejau = net gyvenimas prasviesejo

su laiku dingo iauginejimai ir t.t.. bet tam prireike laiko.. kol plaukeliai susilpnejo..

QUOTE(rainbow777 @ 2007 05 22, 16:53)
QUOTE(Sejle @ 2007 05 22, 17:01)
su laiku dingo iauginejimai ir t.t.. bet tam prireike laiko.. kol plaukeliai susilpnejo..

Dabar prisiminiau - aš kai vašku pradėjau depiliuoti tai irgi įauginėdavo, dabar tik vienas kitas.. nors va neseniai perkepiau soliariume (na netyčia, visa balta nuėjau ir pasirodo 7 minučių perdaug) tai labai daug jų įaugo, paskui kosmetologė paaiškino..
QUOTE(lassie172 @ 2007 05 22, 00:23)
velnias naudoju tas drogo depiliacines juosteles, na puse velnio jos man, visus plaukelius pasalina 

O kaip jas naudoti tik prilipini prie kojos ir plėši?
QUOTE(Bajm @ 2007 05 22, 07:56)
O kokia kaina šio vaško? Maždaug kiek kartų jo užtenka? Ir jį reikia nuplėšti su juostelėmis?
ir kodėl tada nori tu pakeisri šį vašką, lygtais tu rašei kad pabandysi pirkti nagavitoje?
Aš tai pabandysiu tikrai, bet kitos savaitės gale, nes mano kosmetologė atostogauja, tai tikrai prisiruošiu pati nusidepiliuoti, kojas.
QUOTE(rainbow777 @ 2007 05 22, 16:39)
Aš tai jau nebežinau už ko griebtis
pas mane tų plaukų visur kur nereikia, ant blauzdu, šlaunų, rankų ir visai neploni. Pabandžiau nusipešiot su elektriniu depiletoriu, labai skaudejo bet nusivariau visas kojas, tai buvo viskas gerai kol jie nepradejo ataugineti. Mano kojos dabar visos išbertos, nes tie plaukeliai iauga į odą. bandžiau pilingą naudoti kelis kartus bet kojos vistiek labai baisiai atrodo ir labai niežti. Su peiliukais atsibodo žaisti, kad oda butu švelni turečiau skustis kiekvieną dieną. Nebežinau ką daryt 

Nusipirk visų taip giriamą Bily retadr 2 in 1, tikrai padės.
Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2007 05 22, 10:47)
gal reiks nusipirkt to karsto vasko ir pazastim isbandyt, bet tiesa sakant abejoju ar sugebesiu 

Aš irgi taip abejoju, bet paskui galvoju o ko čia nesugebėt? Na apie bikini nekalbu, net nebandysiu, bet kojas tai galima pabandyti.
QUOTE(sssaule @ 2007 05 22, 21:26)
O kokia kaina šio vaško? Maždaug kiek kartų jo užtenka? Ir jį reikia nuplėšti su juostelėmis?
ir kodėl tada nori tu pakeisri šį vašką, lygtais tu rašei kad pabandysi pirkti nagavitoje?
Aš tai pabandysiu tikrai, bet kitos savaitės gale, nes mano kosmetologė atostogauja, tai tikrai prisiruošiu pati nusidepiliuoti, kojas.
ne Bajm, bet atsakysiu

kaina dabar 19 su centais.. buvo 15, bet dingo is apyvartos, o dabar pakele kaina, kai atsirado

uztenka hmm... na as kartais depiliuoju ne tik blauzdas, bet ir slaunis ir bikini... tai jei visoms 3 proceduroms gal kokiems 4 kartams

nusiplesia su juostelemis, po to juosteles galima isplaut ir naudot vel

nors prie kiekvieno indelio buna rodos po 20 juosteliu.
QUOTE(Sejle @ 2007 05 23, 21:03)
ne Bajm, bet atsakysiu
tikiuos nesupyksit
kaina dabar 19 su centais.. buvo 15, bet dingo is apyvartos, o dabar pakele kaina, kai atsirado
uztenka hmm... na as kartais depiliuoju ne tik blauzdas, bet ir slaunis ir bikini... tai jei visoms 3 proceduroms gal kokiems 4 kartams
sunku net pasakyt..

o tu nebandei pazastu depiliuoti?

QUOTE(VILTE20 @ 2007 05 21, 08:28)
Tai jei nori ilgiau isliekancio rezultato - aisku bandyk juosteles
Nes man pvz. nuo tu visu putu ir depiliaciniu kremu plaukeliai islenda po poros dienu
Uzvakar kaip tik atvargau bikini su juostelem
kazkokia tragedija kaip skauda
Bet tas skausmas ilgiausiai 10sekundziu tesiasi. O as dar uzklijavusi juostele ja atsaldau gerokai su kokiu stiklainiu is saldytuvo
tada man maziau skauda 

Uzvakar kaip tik atvargau bikini su juostelem

Atsaldyti vaska negerai, ji kaip tik reikia itrinti kad isiltu stipriai ir iskart plesti

Sveikutės,
turiu 12 (beveik 13 metų) dukrelę...ji nori kaipnos pašalinti plaukus nuo rankų ir kojų, tačiau labai bijau, kad ji gana maža...
Taigi...ką patartumėt??Gal žinote ar tai patartina tokio amžiaus merginoms??
Dėkoju už atsakymą...
turiu 12 (beveik 13 metų) dukrelę...ji nori kaipnos pašalinti plaukus nuo rankų ir kojų, tačiau labai bijau, kad ji gana maža...
Taigi...ką patartumėt??Gal žinote ar tai patartina tokio amžiaus merginoms??
Dėkoju už atsakymą...

QUOTE(Rykute @ 2007 05 23, 21:16)
Atsaldyti vaska negerai, ji kaip tik reikia itrinti kad isiltu stipriai ir iskart plesti 

aš kaip tik su tom juostelėm turiu atšaldyt

QUOTE(Stigma @ 2007 05 23, 18:57)
jei įtrinu,jis sušyla,tai jokių plaukelių neišrauna,toks skystas tampa.Tai aš iš pradžių sušildau,uždėjus patrinu,o po to atšaldau ir plėšiu 

Tai ne tas vaskas, siaip kai vaskas siltas ir isildoma oda ji tampa minkstesne taip pat ir plauko folikulas kuriame yra plaukas.
Saldoma oda po depiliacijos kad susitrauktu poros ir ji taptu standesne ir taip mazinamas skausmas.
http://www.nagavita....s_id=57&lang=lt
QUOTE(Stigma @ 2007 05 23, 20:57)
jei įtrinu,jis sušyla,tai jokių plaukelių neišrauna,toks skystas tampa.Tai aš iš pradžių sušildau,uždėjus patrinu,o po to atšaldau ir plėšiu 

Na as irgi taip pat darau - pirma atsildau ta vaska ant juosteles, o kai jau uzdedu ant odos atsaldau, kad sustingtu