Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(SoJa @ 2007 06 04, 08:58)
Nelabai čia supratau  g.gif Gal grįžk atgal į programą ir padaryk tas duris ir langą, nes nuo jų daug kas priklauso.
O tai dabar aš supratau, kad tos baro kėdės ant praėjimo stovi ?  g.gif

planelis
user posted image
Atsakyti
[quote=lietutis,2007 06 04, 09:01]
planelis

niu kazkaip ne taip nubraizytas pas tave tas kampas kur saldytuvas ziurint i plana smile.gif
Atsakyti
[quote=juratata,2007 06 04, 09:04]
[quote=lietutis,2007 06 04, 09:01]
planelis
niu kazkaip ne taip nubraizytas pas tave tas kampas kur saldytuvas ziurint i plana smile.gif
[/quote]
4u.gif Taip, butent taip smile.gif klausiu apie spinteles, jei turesit pastabu - noreciau isgirsti.
Atsakyti

QUOTE(SoJa @ 2007 06 04, 08:48)
Žiūriu, kad dauguma darot tuos barus. Norėčiau tų nuomonės, kurios jau juos turi. kiek kartų juo naudojotės? Ar dabar vėl jį darytumėt ?
Lietuti, o aš pas Jus niekur nematau nei lango, nei durų  g.gif

mes turim bara. pirmus kelis metus juo naudodavomes tikrai. dabar prie jo niekas nesedi, bet per vakarelius labai lux sudeti visus gerimus, taures ir uzkadeles biggrin.gif labai graziai atrodo thumbup.gif is tiesu tai baras atlieka pas mus ne tiesiogine funkcija-siek tiek apriboja virtuves zona. jei to nereiketu-tikrai baro nebutu ...
QUOTE(Deimantukas @ 2007 06 04, 08:55)
Mane taip pat domina klausima del baro, ar reikia? Renkuosi virtuve ir labai suzavejo , nezinau ar baru galima  but avadinti, toks salia" baras" kur yra kaitlente tu ten valgyt darai, kriaukle, gal kas turite toki? Zinau kad i namus tokius dazniau deda, bet mastau bute pasidaryt g.gif

va radau pvz: http://www.scavolini...i...d=4&lang=EN

... ir va visai kitas reikalas- sala wub.gif deja jai reikia pakankamai vietos, kurios pas mus nera verysad.gif
zinoma gali daryti ir bute, bet gerai pasiskaiciuok ar bus praktiska. is visu salos pusiu turetu buti 1m judejimui skirtas... tai cia tik praktine puse. taip pat svarbu kur tu ja ir kaip ikomponuosi, kad graziai ziuretusi....
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 06 04, 09:55)
Mane taip pat domina klausima del baro, ar reikia? Renkuosi virtuve ir labai suzavejo , nezinau ar baru galima  but avadinti, toks salia" baras" kur yra kaitlente tu ten valgyt darai, kriaukle, gal kas turite toki? Zinau kad i namus tokius dazniau deda, bet mastau bute pasidaryt g.gif

Pas mano drauge bute taip kaitlentė atgręžta į kambarį. Nu man tai super, gali valgyti ruošti, su svečiais ar šeima bendrauti. bet pas ją tik kaitlentė ir dar gali vienas žmogus atsisėsti prie baro to pačio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 04 birželio 2007 - 09:17
as bute nelabai isivaizduoju salos, neent butas nestandartinis - laaabai didele virtuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 06 04, 09:11)
4u.gif Taip, butent taip smile.gif klausiu apie spinteles, jei turesit pastabu - noreciau isgirsti.

Nu va dabar pagaliau jau aišku doh.gif
man atrodo, kad viskas gerai, bet kaip ir visur sakau, tai ir Jums pasakysiu, kad atvirų lentynėlių nedaryčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 06 04, 09:19)
Nu va dabar pagaliau jau aišku  doh.gif
man atrodo, kad viskas gerai, bet kaip ir visur sakau, tai ir Jums pasakysiu, kad atvirų lentynėlių nedaryčiau  schmoll.gif

Niu man irgi nelabai tos atviros, bet kaip uzbaigti kampa virsutiniu spinteliu?
Atsakyti
Kaip aciu uz nuomones, pas mane dydis kabarys su virtuve ir bendra kvadratura 48 kv.m. pagrindinis kambarys musu buto bus:) tai va ir dvejoju ar ta sala tokia pasidaryti ar valgomaji stala, nors, pasvarstau, kad pakaks minkdstosios dalies. Seimos susirinkimai nera daznas variantas, tai ruosiames sau 3 buta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 06 04, 09:20)
Niu man irgi nelabai tos atviros, bet kaip uzbaigti kampa virsutiniu spinteliu?

o kuo blogai užbaigti ta paskutine spintele ir jau tų lentynų nedaryt ? g.gif
O jei labai jau norisi, kad kampas būtų užapvalintas, tai yra gi tokių pusapvaliu spintelių durelių. Kaip pavyzdį galima pažiūrėt Vokės 3 Havana komplektuką.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 06 04, 09:47)
o kuo blogai užbaigti ta paskutine spintele ir jau tų lentynų nedaryt ?  g.gif
O jei labai jau norisi, kad kampas būtų užapvalintas, tai yra gi tokių pusapvaliu spintelių durelių. Kaip pavyzdį galima pažiūrėt Vokės 3 Havana komplektuką.

Be uzbaigimo negrazu. Na ivairus zinoma sprendimai galimi. Manau kad uzbaigsiu trikampe spintele su durelem
Atsakyti
tongue.gif
user posted image
Atsakyti