Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

[quote=juratata,2007 06 04, 18:09]
[quote=Saja,2007 06 04, 13:39]

ALNO programa
aciu cool.gif
[/quote]
ach merginos skraidau kaip ant sparnų. penktadienį pagaliau sulaukiau savo išsvajotų virtuvės baldų. buvau užsisakius taurabaldyje. labai gerai ir kokybiškai padarė.o ir kaina prienama. tai dabar kaifuoju, kai tik galėsiu įkelsiu nuotraukėlę. Ypatingai džiaugiuosi kampinėmis spintelėmis.jos ypač talpios. itin liuks ir apatiniai platūs stalčiai su stiklais. likau ir dizainere patenkinta -padėjo ir itin vykusiai išsirinkti stalviršį-kad derintųsi prie plytų sienos.ačiū taurabaldžiui. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
jau beveik uzsisakiau virtuve - azuolo fasadai sendinto konjako spalvos, smelio spalvos stalvirsis ir akmens mases kriaukle konjako spalvos. Kaip jums toks derinys? ax.gif
Man lyg ir grazu, bet niekada dar nieko pati tokio rimto ir uz daug pinigu nesirinkau, tai biski baisu blush2.gif
gal kas ka nors panasaus turi ar mate realybeje kaip atrodo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 06 04, 21:16)
Sveikos merginos  smile.gif
jau beveik uzsisakiau virtuve - azuolo fasadai sendinto konjako spalvos, smelio spalvos stalvirsis ir akmens mases kriaukle konjako spalvos. Kaip jums toks derinys?  ax.gif
Man lyg ir grazu, bet niekada dar nieko pati tokio rimto ir uz daug pinigu nesirinkau, tai biski baisu  blush2.gif
gal kas ka nors panasaus turi ar mate realybeje kaip atrodo  ax.gif  4u.gif

Man miela į kitus interjerus pažiūrėti, bet patarti nedrįsčiau-reikia daryti taip ,kad pačiai patiktų, juk virtuvėje tu daugiausiai būsi. žinai kai aš užsisakinėjau ,girdėjau begales patarimų ir paklausiau tik profesionalų, veini sakė taip kiti kitaip, o rezultatu džiaugiuosi ir galvoju, kad ačiū dievui nieko nepaklausiau-mano virtuvė man pati pačiausia- išklsusyk, bet daryk taip kaip širdis sako. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 06 04, 22:16)
Sveikos merginos  smile.gif
jau beveik uzsisakiau virtuve - azuolo fasadai sendinto konjako spalvos, smelio spalvos stalvirsis ir akmens mases kriaukle konjako spalvos. Kaip jums toks derinys?  ax.gif
Man lyg ir grazu, bet niekada dar nieko pati tokio rimto ir uz daug pinigu nesirinkau, tai biski baisu  blush2.gif
gal kas ka nors panasaus turi ar mate realybeje kaip atrodo  ax.gif  4u.gif

As tai kriaukle derinciau prie stalvirsio spalvos ax.gif O taip tai toks variantas ir mane domintu.Kur uzsisakei,kiek kainuos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(nėja @ 2007 06 04, 22:12)
ach merginos  skraidau kaip ant sparnų. penktadienį pagaliau sulaukiau savo išsvajotų virtuvės baldų. buvau užsisakius taurabaldyje. labai gerai ir kokybiškai padarė.o ir kaina prienama. tai dabar kaifuoju, kai tik galėsiu įkelsiu nuotraukėlę. Ypatingai džiaugiuosi kampinėmis spintelėmis.jos ypač talpios. itin liuks ir apatiniai platūs stalčiai su stiklais. likau ir dizainere patenkinta -padėjo ir itin vykusiai išsirinkti stalviršį-kad derintųsi prie plytų sienos.ačiū taurabaldžiui. thumbup.gif

O kur tas taurabaldis randasi,gal yra koks tikslesnis adresas,o dar geriau i.svetaine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nėja @ 2007 06 04, 21:48)
Man miela  į kitus interjerus pažiūrėti, bet patarti nedrįsčiau-reikia daryti taip ,kad pačiai patiktų, juk virtuvėje tu daugiausiai būsi. žinai kai aš užsisakinėjau ,girdėjau begales patarimų ir paklausiau tik profesionalų, veini sakė taip kiti kitaip, o rezultatu džiaugiuosi ir galvoju, kad ačiū dievui nieko nepaklausiau-mano virtuvė man pati pačiausia- išklsusyk, bet daryk taip kaip širdis sako. drinks_cheers.gif

tai jo, paciai reiks su tuo gyventi, ir man atrodo, kad bus grazu ax.gif tik labai baisu daug pinigu isleisti, o jeigu nepatiks.. kita vertus, tam ir uzdirbame pinigus, kad juos leistumem biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Mutė,2007 06 04, 22:07]
As tai kriaukle derinciau prie stalvirsio spalvos ax.gif O taip tai toks variantas ir mane domintu.Kur uzsisakei,kiek kainuos bigsmile.gif
Papildyta:

Bandziau ir as is pradziu taip, bet nesigavo toks derinys, kad nesipjautu, nors atspalviai panasus, bet vistiek skiriasi, tai sugalvojau, kad bus visiskai kitokia ir issiskirs savo spalva biggrin.gif nu bus matyt kas gausis is mano bandymu...

uzsisakiau baldu rojuje Vilniuje vienoje is firmu, lokatija berods, o kainuos tai beveik 12 000 schmoll.gif labai daug, ir cia dar be skalbimo masinos, indaploves ir gartraukio.
Atsakyti
Ir mes Lokatijoj uzsakinesim. Tai jums greiciau padarys, gal tada parasysit ar gerai padare. O as su spalvom niekaip apsisprest negaliu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 06 04, 22:47)
Ir mes Lokatijoj uzsakinesim. Tai jums greiciau padarys, gal tada parasysit ar gerai padare. O as su spalvom niekaip apsisprest negaliu. doh.gif

ane? o kodel ja pasirinkot? nes as tai nesirinkau, tiesiog tuo metu kai buvau vienintelis laisvas zmogus ten sedejo, tai su juo ir pradejau bendrauti. ir uzsisakiau biggrin.gif padarys rugpjucio antroj pusej verysad.gif labai ilgai, bet cia turbut normalu. su spalvom tai man pakankamai paprasta buvo - zinojau, kad noriu klasikines rudo atspalvio, tik vat dabar del tos kriaukles abejoju... bet ai, gi bus galima pakeisti biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai zinom, kad sita firma daugiau i uzseni baldus gamina, cia Lietuvoj nelabai ir prekiauja, kiek jie ten Baldu rojui net vietos uzima, kokybe visai nebloga turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(nėja @ 2007 06 04, 20:12)
ach merginos  skraidau kaip ant sparnų. penktadienį pagaliau sulaukiau savo išsvajotų virtuvės baldų. buvau užsisakius taurabaldyje. labai gerai ir kokybiškai padarė.o ir kaina prienama. tai dabar kaifuoju, kai tik galėsiu įkelsiu nuotraukėlę. Ypatingai džiaugiuosi kampinėmis spintelėmis.jos ypač talpios. itin liuks ir apatiniai platūs stalčiai su stiklais. likau ir dizainere patenkinta -padėjo ir itin vykusiai išsirinkti stalviršį-kad derintųsi prie plytų sienos.ačiū taurabaldžiui. thumbup.gif

Labai idomu, labai laukiam, ypac tu kampiniu spinteliu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, ir mes pagaliau pajudejom is mirties tasko, namo irengimas jau nenumaldomai arteja prie pabaigos, o baldu dar nei vieno nebuvom uzsisake lotuliukas.gif tai va vakar, jau sutarem del virtuves, gaminsimes pas toki draugo drauga tongue.gif pas taip vadinama "garazini"...daro labai kokybiskai bicas, is austrisku ir vokisku medziagu,o ne is kokio lenkisko s.... schmoll.gif anksciau apats dirbes geram baldu fabrike. siaip pradzioj norejom pirkt, bet kai paziurejom kiek kainuoja padori virtuve,o ypac kai pas mus virtuve 5x3.5 metro,tai praejo noras pirkt 4u.gif kol kas dar tiklsios kainos nezinom, nes tik rytoj atvaziuos matuot virtuve, primes projektekli,suderinsim visas medziaga ir tadu pasakys tiksliai tongue.gif na bet kaina bus iki 5000 lt. manau,kaip tokio dydzio virtuvei gana normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 06 04, 22:52)
tik vat dabar del tos kriaukles abejoju... bet ai, gi bus galima pakeisti  biggrin.gif

gal ir gerai apsisprendei - as irgi masciau masciau - niekaip neradau tokios spalvos stalvirsio, kad sutaptu su kriaukles - visi atspalviai siek tiek skyresi. As irgi taip galvojau - geriau visai kita spalva, negu siek tiek kita ir idejau metaline kriaukle, o galejau ir as kontrastine spalva pasirinkti - tiesiog taip nesugalvojau.
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 05, 09:04)
kainuoja padori virtuve,o ypac kai pas mus virtuve 5x3.5 metro,tai praejo noras pirkt 4u.gif

na bet kaina bus iki 5000 lt. manau,kaip tokio dydzio virtuvei gana normaliai g.gif

Na mano tai pigu tikrai blink.gif
Atsakyti