QUOTE(kutvela @ 2007 06 07, 21:17)
as tai noreciau daugiau stalciu, bet cia kaip kam patogiau

QUOTE(okkey @ 2007 06 08, 08:07)
as tai noreciau daugiau stalciu, bet cia kaip kam patogiau
a del kitko nezinau, bet jauciu mergaites del kriaukles vietos ka nors pasakys 

Man taip pat norisi daugiau stalčiu

Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2007 06 07, 16:37)
Labai gražu

QUOTE(Egzo @ 2007 06 07, 16:37)
o darysi su kojytėm, pas mane dabar taip yra, kitą darysiu - jau dėsiu ten plokštę. Ir dar ten kur aukštesnė spintelė, gražiau atrodytų, jei ji būtų lygi su stalviršiu

QUOTE(kutvela @ 2007 06 07, 22:17)
Man tai nepatinka tie siauri stalciukai apatiniu spinteliu virsuje - lygiai kaip senu laiku tarybineje virtuveje. geriau apatines spinteles skirti per puse ir daryti du placius stalcius - as taip dariau ir labai dziaugiuosi - atidarai ir viska matai - o nereikia knistis kas ten gale kur uzkrito. O pats isdestymas tai lyg ir normaliai
QUOTE(kutvela @ 2007 06 07, 22:17)
QUOTE(reg @ 2007 06 08, 09:35)
Man tai nepatinka tie siauri stalciukai apatiniu spinteliu virsuje - lygiai kaip senu laiku tarybineje virtuveje. geriau apatines spinteles skirti per puse ir daryti du placius stalcius - as taip dariau ir labai dziaugiuosi - atidarai ir viska matai - o nereikia knistis kas ten gale kur uzkrito. O pats isdestymas tai lyg ir normaliai
Dėl kutvelos virtuvės pritariu reg, nu man irgi kažkodėl priminė tarybinę virtuvę iš senų laikų, įpač ta vieta, kur spintelė su dviem durelėm. Na bet manau čia dar ir spalvinė gama netikra, tai ir atrodys kitaip, pabandyk dar ką nors pakoreguoti, o dėl kriauklės, tai tu ją ten visai kampe numačius ar kaip, man kažkaip neaišku.

Niu o kaip jums toks mano virtuvytes variantas