Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 07, 18:36)

sita kokia faina wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
na gal kas pakomentuos mano susikurta virtuve? peikit, patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 07 birželio 2007 - 21:33
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 06 07, 21:17)
user posted image
na gal kas pakomentuos mano susikurta virtuve? peikit, patarkit  4u.gif

as tai noreciau daugiau stalciu, bet cia kaip kam patogiau 4u.gif a del kitko nezinau, bet jauciu mergaites del kriaukles vietos ka nors pasakys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 06 08, 08:07)
as tai noreciau daugiau stalciu, bet cia kaip kam patogiau  4u.gif  a del kitko nezinau, bet jauciu mergaites del kriaukles vietos ka nors pasakys  bigsmile.gif

Man taip pat norisi daugiau stalčiu ax.gif Ir dar kriauklę dėčiau kampu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Egzo @ 2007 06 07, 16:37)
mano projektukas laukia komentaru.

http://public.fotki....namuciai/2.html

Labai gražu thumbup.gif , tik man norėtusi kriauklės prie šaldytuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 06 07, 16:37)
mano projektukas laukia komentaru.

http://public.fotki....namuciai/2.html

o darysi su kojytėm, pas mane dabar taip yra, kitą darysiu - jau dėsiu ten plokštę. Ir dar ten kur aukštesnė spintelė, gražiau atrodytų, jei ji būtų lygi su stalviršiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 06 07, 22:17)

Man tai nepatinka tie siauri stalciukai apatiniu spinteliu virsuje - lygiai kaip senu laiku tarybineje virtuveje. geriau apatines spinteles skirti per puse ir daryti du placius stalcius - as taip dariau ir labai dziaugiuosi - atidarai ir viska matai - o nereikia knistis kas ten gale kur uzkrito. O pats isdestymas tai lyg ir normaliai
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 06 07, 22:17)

QUOTE(reg @ 2007 06 08, 09:35)
Man tai nepatinka tie siauri stalciukai apatiniu spinteliu virsuje - lygiai kaip senu laiku tarybineje virtuveje. geriau apatines spinteles skirti per puse ir daryti du placius stalcius - as taip dariau ir labai dziaugiuosi - atidarai ir viska matai - o nereikia knistis kas ten gale kur uzkrito. O pats isdestymas tai lyg ir normaliai

Dėl kutvelos virtuvės pritariu reg, nu man irgi kažkodėl priminė tarybinę virtuvę iš senų laikų, įpač ta vieta, kur spintelė su dviem durelėm. Na bet manau čia dar ir spalvinė gama netikra, tai ir atrodys kitaip, pabandyk dar ką nors pakoreguoti, o dėl kriauklės, tai tu ją ten visai kampe numačius ar kaip, man kažkaip neaišku. smile.gif
Atsakyti
Niu o kaip jums toks mano virtuvytes variantas g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 08 birželio 2007 - 09:46