Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(lietutis @ 2007 06 08, 10:46)
Niu o kaip jums toks mano virtuvytes variantas g.gif

man tos raudonos sienos "ne į temą" norisi dar kažko raudono ir pačios virtuvėlėj.
Atsakyti

Man asmeniškai, tai trupitį kliūna stalčiai po orkeitėm, gražiau būtų, kad sutaptų su šalia esančiais. Man nepatinka kriauklė kampe, bet čia tik man, kitiems tai kaip tik taip gražiau, tai į šitą "pastaba" tikrai jokio dėmesio nekreipk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 06 07, 21:17)
user posted image
na gal kas pakomentuos mano susikurta virtuve? peikit, patarkit  4u.gif

zinai, kas tau bus nepatogu? kai busi atsidariusi indaplove, o reikes is kriaukles sudeti indus-tai tas tarpeliukas apsisukimui bus tikrai per mazas unsure.gif
o jei as daryciausi smile.gif , tai nedaryciau dviveriu dureliu, spinteles su stiklais deciau greta ir stalciu daugiau butu, taip pat kaip merginos pastebejo nedaryciau virs spinteliu stalciuku... na bet cia viskas skonio reikalas. bet va del tos indaploves, tai pagalvok... g.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 06 08, 09:58)
Man asmeniškai, tai trupitį kliūna stalčiai po orkeitėm, gražiau būtų, kad sutaptų su šalia esančiais. Man nepatinka kriauklė kampe, bet čia tik man, kitiems tai kaip tik taip gražiau, tai į šitą "pastaba" tikrai jokio dėmesio nekreipk biggrin.gif

Taip man jie irgi kluna drinks_cheers.gif Neradau kito pasirinkimo. Noriu tu dvieju stalciu tokio pat aukscio kaip salia, bet orkaite siek tiek zemiau, kaip per ta plonaji stalciuka.
O kampine kriaukle g.gif Skaitau ka une kutvelai raso, tai pas mane taip pat blogai bus. Indaplove salia kampines kriaukles. Bet tai kur ja kist, kai kampinis variantas? Ar is tos, ar is tos puses - vistiek mazas tarpas. Suds...
savitre 4u.gif dzin tos raudonos sienos, abejoju ar jos galetu tokios buti, cia tik svarstymas, kaip beje ir spinteliu spalva. Bet aciu uz nuomone. As triznioju del patogaus isdestymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietutis: 08 birželio 2007 - 10:11
QUOTE(lietutis @ 2007 06 08, 10:08)
Skaitau ka une kutvelai raso, tai pas mane taip pat blogai bus. Indaplove salia kampines kriaukles. Bet tai kur ja kist, kai kampinis variantas? Ar is tos, ar is tos puses - vistiek mazas tarpas. Suds...

na mano akimis ziurint, tai pas tave maziau blogas variantas ax.gif biggrin.gif tu bent jau sonu busi-tai isivazduok tik stovi imi ir dedi, to judejimo ten kaip ir nebutu, o kutvela bus visai uzsisukus, tai jai dar reiketu sukinetis tame tarpeliuki... g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2007 06 07, 16:37)
mano projektukas laukia komentaru.
http://public.fotki....namuciai/2.html

Gražus projektukas (jei tau ne per tamsu bus) thumbup.gif . Tik būtų patogiau, jei tvarka būtų šaldytuvas-plautuvė-viryklė.

Atvirą variantą pakeitei į uždarą? g.gif Ar nesijausi užspausta tarp tų sienų? Ir stalviršio dabar mažiau unsure.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 08 birželio 2007 - 11:01
QUOTE(Saja @ 2007 06 08, 11:00)
Atvirą variantą pakeitei į uždarą? g.gif Ar nesijausi užspausta tarp tų sienų? Ir stalviršio dabar mažiau  unsure.gif.

g.gif sakai? Kazkaip sakau gal taip funkcionaliau, nors realiai atsiranda neisnaudota erdve, kurios ir taip sociai, tai vat svarstau dabar, kaip cia padarius. atsizvelgsim i jusu pastabas smile.gif
une, nuraminai siek tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 07, 13:26)
Virtuvė-šimtakojis bigsmile.gif.

lotuliukas.gif gerai sumastei

QUOTE(Egzo @ 2007 06 07, 15:37)
mano projektukas laukia komentaru.

super thumbup.gif

QUOTE(cheery @ 2007 06 07, 19:02)
gražu, tik man norėtųsi integruoto šaldytuvo ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 06 07, 22:17)
user posted image
na gal kas pakomentuos mano susikurta virtuve? peikit, patarkit  4u.gif

Aš šitoj virtuvėj keisčiau vietomis indaplovę su virykle manau kad taip patogiau būtų
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
ui mergaites aciu uz patarimus, ta kriaukle bus per viduri tos kampines spinteles tik as nemokejau ja taip idet, o del tos tarybinesspinteles tai visai nebloga mintis ja keist stalciais, pabandysiu pakoreguot , o del dujines ir indaploves, man duijine manau kad toj vietoj patogiau bus 4u.gif 4u.gif pas mane kriaukle bus kaip pas lietuti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 08 birželio 2007 - 19:34