Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Mano puokstė buvo raudonu rožių, be jokių žalumynu, blizgučių, laikikliu ir pan. Paprasčiausiai rožės surištos balta juostele. Įkeliu nuotrauką
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 05 29, 21:00)
gal ir visai nieko atrodys.
biski ne i tema: as to puokste nevadinciau, man atrodo puokste- tai kai daugiau nei vienas ziedas.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu ir kaip pavadintum lotuliukas.gif
Atsakyti
va man tokia kaip carismos tik kreminiu roziu tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2007 05 30, 00:43)
Mano puokstė buvo raudonu rožių, be jokių žalumynu, blizgučių, laikikliu ir pan. Paprasčiausiai rožės surištos balta juostele. Įkeliu nuotrauką

Carisma, labai smalsu butu jei idetum ir daugiau savo vestuviniu nuotrauku, t.y. kokia buvo suknele, sukuosena ir t.t.
Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
kokia buvo suknyte as jau iznau vietik prie gelyciu foto pamaciau as ja matavausi MJ salone. tirkai labai idomu pamatyti kaip atrodei savo graziausia diena gyvenime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 05 28, 15:41)
Kaip Jums tokios puoksteles pamergems 4u.gif

Man tai grazios tokios kuklios gelytes pamergytem thumbup.gif bet va paliginimui ikeliu su 3 ziedais ax.gif , tik as rinkciausi trumpesnius ir juosta ne tokia ilga rolleyes.gif
user posted image
o cia dar vienas pavyzdelis siaip, pamaciau ir spalva labai patiko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2007 05 29, 23:43)

O matau suknytes kampa is gipiuro labai noreciau pamatyti visa vaizda... bigsmile.gif
O puokste irgi labai grazi.. wub.gif
Atsakyti
man tai ta puokste kur LUCJA ikele, tai ir jaunajai tiktu, tik aisku ne su tokiu ilgu kaspinu ir kotais.
Atsakyti
grazi forma... o jei tokia is kaliju mazyciu g.gif
Atsakyti
kam patinka su orchidejom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 30 gegužės 2007 - 21:50
QUOTE(maziulele @ 2007 05 29, 23:47)
nu ir kaip pavadintum lotuliukas.gif

na tai ziedu! ax.gif
Atsakyti
Merginos nuotraukas ikelsiu kita savaite. siandien jau einu miegot, o rytoj isskrendu smile.gif
Atsakyti