Mano puokstė buvo raudonu rožių, be jokių žalumynu, blizgučių, laikikliu ir pan. Paprasčiausiai rožės surištos balta juostele. Įkeliu nuotrauką
QUOTE(kampulia @ 2007 05 29, 21:00)
gal ir visai nieko atrodys.
biski ne i tema: as to puokste nevadinciau, man atrodo puokste- tai kai daugiau nei vienas ziedas.

biski ne i tema: as to puokste nevadinciau, man atrodo puokste- tai kai daugiau nei vienas ziedas.

nu ir kaip pavadintum

va man tokia kaip carismos tik kreminiu roziu tai

QUOTE(Carisma @ 2007 05 30, 00:43)
Mano puokstė buvo raudonu rožių, be jokių žalumynu, blizgučių, laikikliu ir pan. Paprasčiausiai rožės surištos balta juostele. Įkeliu nuotrauką
Carisma, labai smalsu butu jei idetum ir daugiau savo vestuviniu nuotrauku, t.y. kokia buvo suknele, sukuosena ir t.t.
Atsiprasau uz

kokia buvo suknyte as jau iznau vietik prie gelyciu foto pamaciau as ja matavausi MJ salone. tirkai labai idomu pamatyti kaip atrodei savo graziausia diena gyvenime

QUOTE(maziulele @ 2007 05 28, 15:41)
Man tai grazios tokios kuklios gelytes pamergytem

o cia dar vienas pavyzdelis siaip, pamaciau ir spalva labai patiko

QUOTE(Carisma @ 2007 05 29, 23:43)
O matau suknytes kampa is gipiuro labai noreciau pamatyti visa vaizda...

O puokste irgi labai grazi..

man tai ta puokste kur LUCJA ikele, tai ir jaunajai tiktu, tik aisku ne su tokiu ilgu kaspinu ir kotais.
grazi forma... o jei tokia is kaliju mazyciu

Merginos nuotraukas ikelsiu kita savaite. siandien jau einu miegot, o rytoj isskrendu