Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(tasha @ 2007 05 31, 23:03)
O as kaliju tai tikrai nesirinksiu schmoll.gif  schmoll.gif  Kai pries 10 metu mano vaikystes drauge mire, visas karstas buvo baltom kalijom ir lelijom puostas, tai man ju vaizdas visa gyvenima akyste stoves, nu baltos kalijos man laidotuves ir viskas, kad ir kokios grazios puokstes is ju bebutu ax.gif

Man labai grazu rozes ir orchidejos ax.gif

pilnai suprantu smile.gif

Atsakyti
Man kalijos ir lelijos taip pat asocijuojasi tik su laidotuvem kazkodel...Spalvotos, pripazistu, grazu, bet nesirinkciau vis tiek...
Grazios puokstytes is freziju 4u.gif
Atsakyti
sveikutes mergytes 4u.gif labai noreciau jusu paklausti kur galeciau rasti (kokiame el.psl) puoksciu jaunajai pavyzdziu? as visa si forumiuka perziurejau, bet nemaciau tos vininteles...noriu laselio formos, nustysusios, kad butu su frezijomis ir rozemis...gal turite jus kokiu pavyzdziu ? blush2.gif buciau labai jums dekinga
Atsakyti
QUOTE(NaujaDalyvė @ 2007 06 01, 10:00)
Man kalijos ir lelijos taip pat asocijuojasi tik su laidotuvem kazkodel...Spalvotos, pripazistu, grazu, bet nesirinkciau vis tiek...
Grazios puokstytes is freziju  4u.gif

Man tai irgi graziausios gelytes frezijos. wub.gif thumbup.gif O dar ju spalvos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daiwuliuke2 @ 2007 06 01, 16:16)
sveikutes mergytes 4u.gif labai noreciau jusu paklausti kur galeciau rasti (kokiame el.psl) puoksciu jaunajai pavyzdziu? as visa si forumiuka perziurejau, bet nemaciau tos vininteles...noriu laselio formos, nustysusios, kad butu su frezijomis ir rozemis...gal turite jus kokiu pavyzdziu ?  blush2.gif buciau labai jums dekinga

As irgi ieskau pavyzdziu su frezijomis 4u.gif Tai jei ka rasiu, galesiu pasidalinti mirksiukas.gif Taciau as visai nenoriu prie freziju roziu g.gif

O kada tavo vestuves?

Kazin ar rugpjucio menesiui imanoma gauti freziju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovii @ 2007 06 01, 15:39)
Man tai irgi graziausios gelytes frezijos. wub.gif  thumbup.gif  O dar ju spalvos wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
As irgi ieskau pavyzdziu su frezijomis 4u.gif Tai jei ka rasiu, galesiu pasidalinti mirksiukas.gif  Taciau as visai nenoriu prie freziju roziu g.gif

O kada tavo vestuves?

mano vestuvės liepos 2-je pusėje, mano puokštė bus iš frezijų wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo envie: 01 birželio 2007 - 14:50
mano vestuves liepos 14 4u.gif tai dar turetu buti freziju... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(envie @ 2007 06 01, 16:46)
mano vestuvės liepos 2-je pusėje mano puokštė bus iš frezijų wub.gif  wub.gif

Gal kokiu pavyzdziu turi 4u.gif Butu gerai, kad ikeltum cia ar bent jau i AZ atsiustum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovii @ 2007 06 01, 16:39)
Man tai irgi graziausios gelytes frezijos. wub.gif  thumbup.gif  O dar ju spalvos wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
As irgi ieskau pavyzdziu su frezijomis 4u.gif Tai jei ka rasiu, galesiu pasidalinti mirksiukas.gif  Taciau as visai nenoriu prie freziju roziu g.gif

O kada tavo vestuves?

na nezinau ar man vien tik freziju uzteks ar dar noriu maisyt su rozem ar kitokiom gelytem...tai jei rasit pavyzdziuku buciau beproto dekinga uzz nuotraukytes 4u.gif rolleyes.gif
Papildyta:
smile.gif o jus norite puokstes is vien baltu gelyciu? nemanote kad nublanks puokste nuotraukose?
Papildyta:
ikeliu kelias man grazias
Papildyta:
nesikelia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuliuke2 @ 2007 06 01, 16:57)
na nezinau ar man vien tik freziju uzteks ar dar noriu maisyt su rozem ar kitokiom gelytem...tai jei rasit pavyzdziuku buciau beproto dekinga uzz nuotraukytes 4u.gif  rolleyes.gif
Papildyta:
smile.gif o jus norite puokstes is vien baltu gelyciu? nemanote kad nublanks puokste nuotraukose?
Papildyta:
ikeliu kelias man grazias
Papildyta:
nesikelia  verysad.gif

man irgi atrodo, kad baltos prie baltos sukneles schmoll.gif
Papildyta:

nesikelia verysad.gif
[/quote]

Uz tai, kad per mazai zinuciu esi parasiusi verysad.gif As irgi dar negaliu nuotraukyciu ikelti, nes reikia 100 zinuciu parasyt verysad.gif
Gal gali man atsiust i AZ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovii @ 2007 06 01, 15:51)
Gal kokiu pavyzdziu turi 4u.gif Butu gerai, kad ikeltum cia ar bent jau i AZ atsiustum 4u.gif

va viena puokste wub.gif

ir dar viena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo envie: 01 birželio 2007 - 15:09
QUOTE(envie @ 2007 06 01, 17:07)

va tas kaip tik ir is anksciau buvau nusiziurejus...grazios...bet man labai tokios nutysusios laselio formos...
Papildyta:
kazin kodel as negaliu niekaip fotkiu ikelt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(envie @ 2007 06 01, 17:07)

labai garzios wub.gif O kokiu spalvu galetu tikti frezijos, jei mano suknele sampanine, o pamergiu suknytes oranzines. Noreciau, kad deretu spalvos ir kartu butu kaip koks akcentas, t.y. nesusilietu su visusma 4u.gif Va kaip cia sudetingai pasakiau 4u.gif
Atsakyti