Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(jolita82 @ 2007 06 16, 23:31)

avangardas  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 06 16, 23:33)

man tai atrodo, kad is vis tokia puokste ziauriai nepatogu butu nesioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 06 15, 13:01)
Gražu, va tokios tai noooriu  bigsmile.gif
user posted image

Sita tikrai nereali puokstele... wub.gif user posted image
Atsakyti
kaip graziai man ji nutysus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 17 birželio 2007 - 03:46
Ale kaip nemegstu tokiu "nutysusiu" puoksciu schmoll.gif nu man asmeniskai nei grazu nei patogu schmoll.gif
Atsiprasau, izeisti nieko nenorejau, skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 17, 04:33)

Man tai grazu nutyse, bet sau nesirinkciau, nu bet spalva puokste doh.gif neimciau niekad tokios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 06 16, 23:31)
o tokia puokste patogi buvo? ar nereikejo jos saugoti?Beje ar ji i suknute nesikabino?  g.gif
Papildyta:
avangardas  doh.gif

labai patogi buvo, labai gerai laikėsi, kartą iš rankų iškrito lotuliukas.gif bet nei vienas žiedas nenukrito mirksiukas.gif ir kai pamergėm mečiau į lubas atsitrenkė, nes pasirodo per žemos buvo doh.gif bet irgi viskas čiki thumbup.gif tik vienas žiedas nukrito, o į suknutę visiškai nesikabino schmoll.gif beje,daug kam nepatinka tokios formos, bet aš ją rinkausi pagal suknutės formą, šukuosena, nes plaukai ilgi, ir kadangi gyvai ji atrodė žymiai gražiau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2007 06 17, 09:37)
Ale kaip nemegstu tokiu "nutysusiu" puoksciu  schmoll.gif  nu man asmeniskai nei grazu nei patogu  schmoll.gif 
Atsiprasau, izeisti nieko nenorejau, skonio reikalas  ax.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Man irgi tokios 'nutyse' puokstes nepatinka, kad ir kaip graziai realiai atrodytu... cool.gif
Atsakyti
o man patinka tongue.gif tik mano bus is baltu orchideju ir siek tiek trumpene ir siek tiek zalumos primaisyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 17, 04:33)

Man šita irgi graži wub.gif ir spalva nekliudo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(remisita @ 2007 06 17, 17:11)
o man patinka tongue.gif  tik mano bus is baltu orchideju ir siek tiek trumpene ir siek tiek zalumos primaisyta biggrin.gif

Aš įsivaizduoju, kad tavo puokštė fantastiškai atrodys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 17, 16:11)
o man patinka tongue.gif  tik mano bus is baltu orchideju ir siek tiek trumpene ir siek tiek zalumos primaisyta biggrin.gif

gal turi koki pavyzdeli kaip turetu atrodyt tavo puokste...? ir gal mazdaug jau zinai kiek ji tau kainuos? mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai irgi grazu svyrancios kitoms, bet pati tai nenoreciau g.gif
Atsakyti