Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(sarune+ @ 2007 06 18, 10:38)
merginos o kur geles uzsakinejat Kaune?vis renkuosi floristikos salona, bet vis neissirenku neapsisprendziu. gal turit kokiu geru rekomendaciju kad floristes darytu siuolaikiskas grazes puokstes , kad patartu kas tinka labaiu nei kitas ir pan.
labai busiu dekinga uz info

as tik zinau kur tikrai neisiu :pas floristine kuri dirba Laisves al. Filipopoly..- labai eatsinka spoziuris i darba.

O seip as galvoju eiti pas floristes kur salia Soboro yra, ir dar Kestucio g. "Ryto rasa" - ten toks atrodo rimtesnis salonas..

as daugiau irgi nezinau kur kreiptis sad.gif
Atsakyti
as tai Linaziedyje Kaune darysiuos visas puokstes ir masinu papuosimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 18, 13:01)
as tai Linaziedyje Kaune darysiuos visas puokstes ir masinu papuosimus 4u.gif

o kur tas linaziedis randasi? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O man idomu kokios ten kainos tam Linaziedi ir kodel tu ten pasirinkai darytis viska?
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 18, 12:58)
as tik zinau kur tikrai neisiu :pas floristine kuri dirba Laisves al. Filipopoly..- labai eatsinka spoziuris i darba.

O seip as galvoju eiti pas floristes kur salia Soboro yra, ir dar Kestucio g. "Ryto rasa" - ten toks atrodo rimtesnis salonas..

as daugiau irgi nezinau kur kreiptis sad.gif

as uzsinakineju geles toj Ryto rasoj.na jau viskas uzsakyta ir masinai puosimai ir man,ir pamergem smile.gif
as labai norejau puokstes is bijunu,bet deja jie jau nuzydejo tai nebebus verysad.gif
seip tas salonas gal visai ir nieko,bet ne pats geriausias.na ziuresim kaip viska padarys vestuviu diena ar busiu patenkinta,jau nebedaug liko laukti tai parasysiu kaip ten kas ar patenkinta buvau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
o koks salonas tada pats geriausias ir toks patikimas ir origalus Kaune? man toks jausmas kad tokiu nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 18, 15:33)
o koks salonas tada pats geriausias ir toks patikimas ir origalus Kaune? man toks jausmas kad tokiu nera sad.gif

as tai i si ejau nes daugiau nezinojau kur,o ir drauge daresi siame viska ir savo vestuvem tai ji liko labai patenkinta.na ziuresim kaip cia su manim bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 18, 15:20)
O man idomu kokios ten kainos tam Linaziedi ir kodel tu ten pasirinkai darytis viska?

LINAŽIEDIS, L. Fominienės firma
Įmonės kodas 134094865
V. Krėvės pr. 91, LT-50369, KAUNAS (616) 09068
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 18, 09:07)
Parodykit kaip atrode puokstes ax.gif

Galiu parodyt tik musu geles ir masinos papuosmus (nors truputi ne i tema) smile.gif
Cia visiskai skonio reikalas. Mums buvo grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 18 birželio 2007 - 15:05
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 18, 10:07)
Parodykit kaip atrode puokstes ax.gif

Ausryte 38 psl mano buvo įkėlus , tokios mažulės nuotraukytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 06 17, 12:43)
labai patogi buvo, labai gerai laikėsi, kartą iš rankų iškrito  lotuliukas.gif bet nei vienas žiedas nenukrito  mirksiukas.gif ir kai pamergėm mečiau į lubas atsitrenkė, nes pasirodo per žemos buvo  doh.gif bet irgi viskas čiki  thumbup.gif tik vienas žiedas nukrito, o į suknutę visiškai nesikabino  schmoll.gif beje,daug kam nepatinka tokios formos, bet aš ją rinkausi pagal suknutės formą, šukuosena, nes plaukai ilgi, ir kadangi gyvai ji atrodė žymiai gražiau  blush2.gif  mirksiukas.gif

va va, as tai mirstu del kaliju, bet tokia viana faina nutysusia maciau , tai ji man labai i akis krito, negaliu apsisprest, todel ir klausiu ar gerai laikosi ax.gif Aciu uz atsakyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 06 18, 15:39)
as tai i si ejau nes daugiau nezinojau kur,o ir  drauge daresi siame viska ir savo vestuvem tai ji liko labai patenkinta.na ziuresim kaip cia su manim bus biggrin.gif

aš Ryto rasoje dariausi viską vestuvėms thumbup.gif viskas tikrai labai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti