Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

man tai tragiskos tos dirbtines rozes.visos kaskadines didziules puokstes taip pat.rinksiuos mazyte puokstele

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, savo vestuvems as noriu geltonu geliu puoksteles. Gal galite kokiu pavyzdziu ikelti? Labai sudetinga kazkaip rasti geltonu, ryskiu geliu... blush2.gif smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 06 20, 06:24)
man tai tragiskos tos dirbtines rozes.visos kaskadines didziules puokstes taip pat.rinksiuos mazyte  puokstele

user posted image
user posted image
user posted image

sitos labai grazios wub.gif man taip pat nepatinka dideles perkrautos puokstes, jos "uzgozia" nuotaka, o jeigu nuotaka dar ir su suknia "tortu" ir lankais na ir dar su milziniska nutysusia puokste tai is viso schmoll.gif
rinksiuosi kazka "mazo" gal baltu mazu bijunu puokste wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 20 birželio 2007 - 08:50
QUOTE(alira @ 2007 06 20, 09:35)
Sveikos merginos, savo vestuvems as noriu geltonu geliu puoksteles. Gal galite kokiu pavyzdziu ikelti? Labai sudetinga kazkaip rasti geltonu, ryskiu geliu...  blush2.gif  smile.gif  Aciu smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2007 06 19, 23:08)
Greičiausiai liksiu nesuprasta, bet man gražiausia vienos rūšies gėlės, pvz. gerberos.

Man tai labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man šita labai graži wub.gif
Nemoku įkelti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė: 20 birželio 2007 - 09:53
QUOTE(Auksinė @ 2007 06 20, 10:52)
Man šita labai graži  wub.gif
Nemoku įkelti  verysad.gif

O iš kur tu ją nori įkelt? Jei iš savo PC, tai pažiūrėk ar nuotraukos dydis neviršyja 30 MB, nes didesnių neleidžia iš kompo įkelt. O jeigu iš internetinio puslapio, tai iš nuotraukos Properties nukopink Adress (URL) ir jį įkopink į virš žinutės atsakymo langą esantį mygtuką IMG. Viskas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 20 birželio 2007 - 09:59
Aš iš kompo noriu įkelti ir jinai užima tik 24,0 KB verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2007 06 20, 11:03)
Aš iš kompo noriu įkelti ir jinai užima tik 24,0 KB  verysad.gif

Jei esi anksčiau iš kompo kėlus nuotraukų, tai gal tavo nuotraukų galerija pilna wink.gif Prasivalyk ir vėl turėtų leisti.
Atsakyti
Tai kad ne dabar tik pirmą kartą bandau įkelti, anksčiau niekur nesu kėlusi nuotraukų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 20, 09:49)

labai aciu thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 06 20, 06:24)
man tai tragiskos tos dirbtines rozes.visos kaskadines didziules puokstes taip pat.rinksiuos mazyte  puokstele
user posted image

Kokios gražios wub.gif ypač šita wub.gif wub.gif
Atsakyti