Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted imageuser posted image
Atsakyti
oooj kaip tas drugelis graziai atrodo wub.gif wub.gif bet orchidejosne tokios kietos kaip rozes tai toks metalinis nelabai gerai prisitvirtintu jauciu
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 18, 13:50)

labai jau marga man tokia netiktu.megstu ryskias spalvas bet tik ne nuotakai
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 20, 18:32)

O jau grazios kokios wub.gif
Ausryte, kur tu tokiu groziu trauki mirksiukas.gif
Atsakyti
Kappa, visai tiktu tokio tipo. Tik tvarkingiau sudet ziedus ir isleisti pora nuleidimu ar ziedlapiu girliandu. Nuleidimus butu galima padekoruoti, kad deretu su tavo papuosalais
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 20, 21:45)
Kappa, visai tiktu tokio tipo. Tik tvarkingiau sudet ziedus ir isleisti pora nuleidimu ar ziedlapiu girliandu. Nuleidimus butu galima padekoruoti, kad deretu su tavo papuosalais

Labai aciu, is tikruju apie apvalia puokste ir galvojau, o tokia man puokste tiktu? Nes noretusi kad manes puokste visishkai nevarzhytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KAPPA: 20 birželio 2007 - 20:51
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 20, 17:59)
jokiu orchideju schmoll.gif  schmoll.gif  Kardeliai neruduoja, jei ziedlapiu labai smarkiai nesuspaudi (labai abejoju ar nors karta kirpeja dejo i plaukus kardelio zieda), o jei bus prigirdytas ir apteipuotas tikrai nenuleips kokias 6-8 valandas tai tikrai.

aciu labai tusina uz komnetara as taip pat manau kad tirkai nieko tam kardeliui nenutik todel net nedvejodama desiu ji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 20, 17:59)
jokiu orchideju schmoll.gif  schmoll.gif  Kardeliai neruduoja, jei ziedlapiu labai smarkiai nesuspaudi (labai abejoju ar nors karta kirpeja dejo i plaukus kardelio zieda), o jei bus prigirdytas ir apteipuotas tikrai nenuleips kokias 6-8 valandas tai tikrai.

dar klausimeli viena tau uzduosiu:
mano pamergyciu suknytes va tokios:
tai va galvoju sau daryti is baltu kardeliu su zalsvais visuriukais o kaip pamergytes isryskit patark rolleyes.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 20 birželio 2007 - 21:00
QUOTE(sarune+ @ 2007 06 20, 21:58)
tai va galvoju sau daryti is baltu kardeliu su zalsvais visuriukais o kaip pamergytes isryskit patark rolleyes.gif !!!

Atsiprašau už poster_offtopic.gif, bet labai labai jau graži suknutė. wub.gif Taip ir knieti paklausti kuriame salone jas radote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 20, 22:12)
Atsiprašau už  poster_offtopic.gif, bet labai labai jau graži suknutė.  wub.gif  Taip ir knieti paklausti kuriame salone jas radote  4u.gif

sios suknytes yra salone, kuris randasi donelaicio gatveje pirmas posukis i desne uz berneliu uzeigos vaziuojant nuo vdu.ivaziavus i siaura gatvele vaziuoti tiesiai ir sukt i desne pro vartus va ten kieme ir randasi sitas naujas salonas man ten patiko ir daug ideju vestuvems prisirinkau blush2.gif kaip vadinasi tiksliai nezinau nes toks mandras pavadinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 06 20, 21:58)
dar klausimeli viena tau uzduosiu:

man tai visada graziausia, kai pamergiu puoksteles dera su nuotakos. Butu galima daryt tik su vienu ziedu ir kaspineliais nuleistais. Tokias kuklias ir mazutes kumscio dydzio. Aisku tavo puokste bus pati paciausia, o pamergiu lyg ir pratesimas. Labai harmoningai atrodys.
Sukneles laaaabai fainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 20, 22:26)
man tai visada graziausia, kai pamergiu puoksteles dera su nuotakos. Butu galima daryt tik su vienu ziedu ir kaspineliais nuleistais. Tokias kuklias ir mazutes kumscio dydzio.  Aisku tavo puokste bus pati paciausia, o pamergiu lyg ir pratesimas. Labai harmoningai atrodys.
Sukneles laaaabai fainos thumbup.gif

zinai o as turejau minti ne pokstytes daryti o apyrankytes, bet galvoju, kad kardelio ziedas per didelis ji deti ant rankos kaip apuranke ...tai jauciu kaip patarei reikes daryti mazytes puokstytes...
o kaip manai kokios spalvos turetu buti pamergu kardeliai toki kaip mano?as noreciau kad gelytes bet diek tiek paryskintu ju suknytes nes jos tokios pastelines reikia kazkokio akcentuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 20 birželio 2007 - 21:30

Atsakyti