Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Dzada @ 2007 05 17, 22:23)
as nz kazkokia psiche biggrin.gif ekcentrike....shaulys palei horoskopa biggrin.gif

na as nesu astrologe, bet jei taau tai idomu pasidomek. Esi ugnies zenklas, kaip ir as. Norisi lauzyti tradicijas. Svarbu, kad tai tau paciai priimtina.
Atsakyti
mano ugis 174 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 05 17, 22:38)
mano ugis 174 mirksiukas.gif

atrodytum labai elegantiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
TUSINA na bet tu cia ir reziai viska lotuliukas.gif
Atsakyti
o kur man dabar Kaune uzsisakyti puokste g.gif i turgu tai neisiu nes kiek klausiau tai man ten kazkaip nepatikima pasirode..vistiek tokiu kaliju kokiu man reik nenusipirksi taip paprastai kokiam kioskely g.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 17, 22:41)
TUSINA na bet tu cia ir reziai viska  lotuliukas.gif

tuoj 50% SM ignora man ijungs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet sakyc, Dz. Butkute buvo pasakius, kad as ne aukso uodas, kad mane visi myletu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 05 17, 22:49)
tuoj 50% SM ignora man ijungs lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet sakyc, Dz. Butkute buvo pasakius, kad as ne aukso uodas, kad mane visi myletu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 05 17, 22:41)
o kur man dabar Kaune uzsisakyti puokste g.gif i turgu tai neisiu nes kiek klausiau tai man ten kazkaip nepatikima pasirode..vistiek tokiu kaliju kokiu man reik nenusipirksi taip paprastai kokiam kioskely g.gif

asei vilniete. Padet negaliu. Pasidomek ka kaunietes rekomenduoja. I Floros simfonija nesikreipk, nes buvus bendradarbe dirba, tai sake, kad ten fabrikas, be jokiu nuotaiku ir ideju. Jei neklystu cia Jonavos gatvej.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 05 17, 21:49)
tuoj 50% SM ignora man ijungs lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nereali tu, kad daugiau tokiu 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Nu velnias, cia visos taip klausineja ir vel nesusilaikiau DAR KARTA (pries tai prasymai buvo neisgirsti blush2.gif ) smile.gif . TUSINA, tark zodeli kas tiktu prie tokios, pleaseeee.

Atsakyti
oi nesusilaikiau ir aš, TUSINA, super tu čia pasireiškei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti