Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(TUSINA @ 2007 05 16, 22:45)
kiekvienas savo darba vertina savaip. Siaip realu, jei visus ziedus ir priedus teipuos+brangios geles=700lt.
Pries 4 metus dariau puokste, kurioje absoliuciai visus ziedus, kiekviena lapeli teipavau. Tai jau tada jaunieji 400 lt mokejo. O dabar kai viskas dar brangiau...
O cia kuriam salone nepasikuklino?

Kalijos

TUSINA, o tu pati kur buni? smile.gif Gal galima pas tave puokstele uzsisakyti? 4u.gif
Atsakyti
puokstes nebrangiai is labai graziai daro Silainiu turguj. ten kur yra geliu kioskeliai. Turi katalogus, nuotraukyciu. Tikrai super padaro ,pati ten uzsisakinejau, o neseniai ir savo draugei rekomendavau.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 16, 22:25)
tusina ka manai apie puokste, kuri kainuoja 700 litu? ar cia realu?

na mano mama ir prie florisciu.. tai jos klausimas buvo: "ar ji bus auksiniais karoliukais dekoruota?" blink.gif atsakyma supratau... na gal pas jus Kaune ar Vilniuje kainos aukstesnes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 05 17, 13:10)
na mano mama ir prie florisciu.. tai jos klausimas buvo: "ar ji bus auksiniais karoliukais dekoruota?"  blink.gif atsakyma supratau... na gal pas jus Kaune ar Vilniuje kainos aukstesnes...  g.gif

Istikruju tai Swarovski kristalais tongue.gif ne auksiniais karoliukais...Tai zinoma bent jau Vilniuj kainos kitos unsure.gif
Atsakyti
cia idomus puslapiukas, rodo kaip galima paciom pasigaminti
http://images.google...htt...6lr=&sa=N
Atsakyti
labai grazios puokstes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edita_super: 17 gegužės 2007 - 16:16
jau prazydo alyvos wub.gif kas isteka geguze galima pasidaryti ivairiu puoksciu
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Man sita yra wub.gif
Papildyta:
ir sita...
Papildyta:
ir sita
Papildyta:
Noriu paklausti TUSINA ar tiks man tokia puokste prie sukneles? (ta baltu roziu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JJuratyte @ 2007 05 17, 12:29)
puokstes nebrangiai is labai graziai daro Silainiu turguj. ten kur yra geliu kioskeliai. Turi katalogus, nuotraukyciu. Tikrai super padaro ,pati ten uzsisakinejau, o neseniai ir savo draugei rekomendavau.

o silainiu turguj tik vienoj vietoj daro ar ne? nes buvau pasiziureti tai vienoj vietoj rode katalogus ir nuotraukytes ir visai nieko atrodo
Papildyta:
QUOTE(jolituxas @ 2007 05 17, 19:54)
o silainiu turguj tik vienoj vietoj daro ar ne? nes buvau pasiziureti tai vienoj vietoj rode katalogus ir nuotraukytes ir visai nieko atrodo

o gal gali atsiusti uotraukyte kaip tavo atrode 4u.gif
Atsakyti
laba visoms, taip labai grazios puokstes ir as girdejau kad silainiu turgujre labai grazias ir nebrangias puokstes daro... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpuras @ 2007 05 17, 19:53)
laba visoms, taip labai grazios puokstes ir as girdejau kad silainiu turgujre labai grazias ir nebrangias puokstes daro... biggrin.gif

paprastai geros floristes turguj nedirba tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Joa @ 2007 05 17, 14:13)
Istikruju tai Swarovski kristalais  tongue.gif ne auksiniais karoliukais...Tai zinoma bent jau Vilniuj kainos kitos  unsure.gif

yra zmoniu mananciu, kad uz puokste gali moket 1% nuo sukneles. Jei sukneles nuomai isleidzia 3000 lt, tai puokstei 30-70 lt visi pinigai. Skirtumas akivaizdus? schmoll.gif
Geras produktas gerai kainuoja. Jei tavo puokste padarys nepakartojama, tai ar tai neverta 700lt???? Gal laikas susimastyt, kad puokste yra svarbiau nei keli buteliai vodkes ar eilinis tortas ar kepta lydeka , kuria reikes ismest, nes bus per daug? g.gif
Gal taupyt reiketu pora simtu lt ant maisto, o ne ant isvaizdos????/
Papildyta:
QUOTE(Liniux'as @ 2007 05 17, 09:13)
TUSINA, o tu pati kur buni?  smile.gif  Gal galima pas tave puokstele uzsisakyti? 4u.gif

Jei Dublinas ne per toli........Man VALERIJOS nuomone patinka. Gal ji prie dekreto nepasikuklintu prisidurti. mirksiukas.gif IRI$kA irgi daugeliui patiks. Kreipkites i jas. Nes as branginyke lotuliukas.gif lotuliukas.gif Noriu, kad visi diplomai atsipirktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 17 gegužės 2007 - 20:03
TUSINA tu musu eksperte ,pasakyk ,as jau klausiau g.gif ,kazkaip tenka klausti po du kartus biggrin.gif
nu ka as labai labai norciua puokstes is kaliju ir oranziniu,bet bijau kad nebutu per rysku,nes pati esu sviesi,ka manai?
Atsakyti