Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

Naudojam pampers sauskelnes, buvo mums irgi labai odytė išraudus, tepiau visokiais kremais,niekas nepadėjo. Oro vonios geriausiais vaistas biggrin.gif visą dieną nededu pampersų tik kai einam į lauką arba ruošiamės miegot 4u.gif bandžiau ir daugkartines sauskelnes, tokias su neperšlampamom kelnytėm, bet ne ką geriau ax.gif
Atsakyti
mums irgi kelis kartus buvo issutimu. padejo Dermilon pasta bei oro vonios- kai tik pakakodavo, nuimdavai pampersa ir uzmaudavau bet kokias kelnytes, kad nebutu salta kojytem-tai per valanda po dvi kelnytes apsisiodavom, bet oro vonios man buvo svarbiau nei slapios kelnytes ax.gif

siaip esu girdejus, kad daznai pasunta, jei pakeitet sauskelnes....
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2007 03 14, 11:02)
norejau paklausti kaip kovojat su sia problema???
ar naudojat LIBERO sauskelnes???
maniske pasuto, tai dabar tepu saltalankio aliejumi. Drauge sake, kad tai efektyviausia...
Ka jus apie tai galvojat...
Bandziau ir Bepantena ir Sudocream.

Šiaip visada naudojam Pampers, bet dabar bandom Happy. Ir kol kas viskas thumbup.gif Kiekvieną dieną mažylę laikom pliką bent 2h ir pašutimų dar neesam turėja user posted image
Atsakyti
Ziuriu, jau primirsta si tema. mano mazajai ne vienas tepalas nepadejo. Akle atnese is turgaus kontrabandinio sreptocido tepalo. Is pradziu as norejau priesintis, bet pagalvojau, kodel nepabandyt, jei niekas nepadeda....
Va del to ir klesti kontrabandiniai vaistai - tas rusiskas senutelis streptocidas vienintelis padeda
Atsakyti
be oro voniu nei vienas neapseina mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra2 @ 2007 03 17, 17:01)
be oro voniu nei vienas neapseina  mastau.gif

o kakliukas juk mėgaujas oro voniom kiek tik nori, bet vistiek šunta g.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 03 17, 16:03)

Mum irgi taip būdavo,kad kakliukas šuto,mes dažnai maudydavomės,per dieną po kelis kartus valydavau su vata sumirkyta ramunėlių nuovire ir tepiau Sudocremą,ir viskas ok.
Atsakyti
o mums kai niekas nebe padejo tai laikiau nuoga ir daznai keiciu pampersus, vat kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 03 17, 17:03)

Kakliukai dazniausiai sunta del rinkuciu kurias turi riebuiliukai lialiukai, va pvz mano kleckas lotuliukas.gif Bandem patepti bepanthenu bet vaje vaje, dar raudonuot tos juosteles pradejo doh.gif Pasirodo nuo to tepalo, galejo ir zaizdeles susidaryt, laimei laiku nutraukem, ir dbr po maudyniu kai tepam visa kuneli aliejuku tai ir kakliuka juo patepam. Jokiu pasutimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 03 17, 19:39)
Kakliukai dazniausiai sunta del rinkuciu kurias turi riebuiliukai lialiukai, va pvz mano kleckas  lotuliukas.gif  Bandem patepti bepanthenu bet vaje vaje, dar raudonuot tos juosteles pradejo  doh.gif  Pasirodo nuo to tepalo, galejo ir zaizdeles susidaryt, laimei laiku nutraukem, ir dbr po maudyniu kai tepam visa kuneli aliejuku tai ir kakliuka juo patepam. Jokiu pasutimu  thumbup.gif

mes irgi po maydymių bandėm tepti kremukais , bet nieko gero nebuvo doh.gif Bandėm ir nieko netepti - tai jau geriau g.gif Pabandysim ir aliejuką bigsmile.gif
Atsakyti
mums su kakliuku nera problemos, lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmiausia manau,kad reikia gerai nusausinti uzpakaliukus ir leisti odelei pakviepuoti nes kitaip tikrai turesit bedu. o jei pakeiciat vienas sauskelnes i kitas,tai dazniau keiskit kol odele apsipras.
Atsakyti