Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

Oij boze boze, perskaiciau visa tema, susirasiau sarasa priemoniu, kuriu dar nenaudojom, bandyism kazka, nes jau menesi mazdaug nepraeina issutimas, raudoni spuogeliukai... Buvo ir anksciau, bet nugaledavom juos tai su Sudocremu, tai paskui su saltalankiu aliejumi, bet sikart niekas nepadeda. Jau galvojau, kad esu patyrusi issutimu gydymo srityje, vis tik antras vaikas, visko matem, daug regejom, bet pasirodo, kad ne velnio g.gif Vakar pradejau tepti Clotrimazoliu, gal kiek ir geriau, bet ne visai dar.

Beje, GAL KAS ZINOT, KUR VILNIUJE GALIMA NUSIPIRKTI PATAISU SPORU MILTELIU?
Atsakyti
QUOTE(mildusia @ 2007 03 17, 15:52)
Ziuriu, jau primirsta si tema. mano mazajai ne vienas tepalas nepadejo. Akle atnese is turgaus kontrabandinio sreptocido tepalo. Is pradziu as norejau priesintis, bet pagalvojau, kodel nepabandyt, jei niekas nepadeda....
Va del to ir klesti kontrabandiniai vaistai - tas rusiskas senutelis streptocidas vienintelis padeda

O streptocido nusipirkti Lietuvoje negalima todel, kad jis uzdraustas del salutinio poveikio. dabar jau neprisimenu kos jis ten, bet mano vyras (medikas) pamates miltelius pas mano mama spinteleje, baisiai bartis pradejo ir liepe kuo greiciau mesti lauk. daznai vaistu salutiniai poveikiai tik po kurio laiko paaiskeja, o anksciau net nemanau, kad jie buvo is viso tiriami. tai ir naudojom ta streptocida sekmingai, o kai kas gal ir nelabai sekmingai...
Gal nereikia rizikuoti vaikucio sveikata. Prisiminiau tas streptocidas patenka i krauja ir ten kazka daro, lyg ir kancerogenas (sukeliantis vezi).
Mano mazyles uzpakaliukas tai periodiskai parausta, bandziau ir as visokiu tepalus - nieko gero. gal tikrai reiks virintu aliejuku valyti. Kiek girdejau atsiliepimu - visi geri
Atsakyti
Mus isgelbejo paprastas dalykas: sauskelniu rusies pakeitimas. Pasirodo, nuo Pampers puole ziauri alergija unsure.gif Cia jau jokie tepalai nebutu mums padeje...
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(Sirana @ 2007 04 03, 18:03)
Oij boze boze, perskaiciau visa tema, susirasiau sarasa priemoniu, kuriu dar nenaudojom, bandyism kazka, nes jau menesi mazdaug nepraeina issutimas, raudoni spuogeliukai... Buvo ir anksciau, bet nugaledavom juos tai su Sudocremu, tai paskui su saltalankiu aliejumi, bet sikart niekas nepadeda. Jau galvojau, kad esu patyrusi issutimu gydymo srityje, vis tik antras vaikas, visko matem, daug regejom, bet pasirodo, kad ne velnio g.gif  Vakar pradejau tepti Clotrimazoliu, gal kiek ir geriau, bet ne visai dar.

Beje, GAL KAS ZINOT, KUR VILNIUJE GALIMA NUSIPIRKTI PATAISU SPORU MILTELIU?

nebera pardavime pataisu sporu milteliu, jie isimti is apyvartos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2007 04 03, 11:35)
Eee, kad tai padetu, tai but gerai: plikinejam mes kiek tik galim, sauskelnes segu tik kai miega ir i lauka kai einam ar i svecius, o jau namie tai beveik istisai be pampio buna.... Na, sauskelniu irgi ne viena rusi isbandem, tiesiog matomai ne cia priezastis. Vakar pradejau tepti Clotrimazolum, lyg ir geriau jau odele atrodo. Nu ziuresim.

Na ar padejo jums tas Clotrimazolum....
Pas mano suneli irgi problemos su uzpakaliuku,jau isbandziau visus kremus,ir bepantn,ir suducrem,ir saltalankis,ir Dermilon,na nieko nepadeda,net kaip ir zaizdeles atsirado,keiciu sauskelnes kas 2val.,po 15-20min voliojames nuogu uzpakaliuku,net nakti keiciu 3kartus,kai maitinu MP,tai jis kakoja daznai ir skystai,odele pastoviai dregmei...Tai ir neaisku,ar cia mums issutimai,bet kirksnyse viskas ok.,ar aelrgija,o gal grybelis,jau nebezinau ko griebtis,gal ir mums pabandyti ta Clotrimazolum.... g.gif
Atsakyti
nu ir man problemos su tais issutimais doh.gif . tepiau visokiausiais tepalais, bet pagerejimus pajutau tik po sebamed kremuko nuo issutimo.bet pakirksniukai dar zaizdoti... mums netiko sauskelnes hugis... o vat kai pradejau naudot pampers'us- visai kitas reikalas.o vat tas sudocream- tai tikras šššš 4u.gif pudra ir tai geriau-MUMS smile.gif
su dukra tokiu problemu neturejau. jeigu jai parausdavi uzpakaliukas uztekdavo patepti bepantenu arba boroplius kremukais ir kaip ranka nuimdavo. na, o su suneliu tai varkstu...
Atsakyti
Du mėnesius kol naudojau Pampers užpakaliukas buvo raudonas, jokie tepalai ( sudocrem, bepanthen) ar aliejai (Bubchen, Jonson) nepadėjo. Būdavo ir be sauskelnių palaikau, ir kiekvieną kartą keisdama sauskelnes nuprausiu užpakalliuką, niekas nepadėjo.Kai pradėjau dėti Hugies viskas savaime susitvarkė ir dabar jei jau parausta tai tepu aliejuku ir per dieną praeina.
Atsakyti
Musu merginai periodiskai uzpakalius irgi paraudonuoja. Pirma karta kai taip nutiko, ji buvo vos keliu savaiciu. tai ir pampersu rusis keitinejom, ir visokiu tepalu tepem ir pan. praejo. Veliau vel buvo pradejes raudonuoti. paaiskejo, kad, kaltas kakutis - tomis dienomis, kai ji daznai tustindavosi, ir uzpakaliukas imdavo raudonuoti, nors ir keisdavom pampersa daznai, ir nuoga palikdavome. kai tik tos problemos (o jos kildavo tuo metu, kai ir mamos skrandukas streikuodavo, nes tik MP valgom) susitvarkydavo - ir uzpakaliukas graziausias budavo, nepriklausomai nuo pampersu rusies.
Atsakyti
Dideliu bedu su issutimais neturim, bet pasitaiko, kad parausta maziaus uzpakaliukas. Turiu bepanten tepaliuka ir specialu biubchen krema, tai su jais ir teplioju. Labai greit praeina. O svarbiausia, tai reik ziuret, kad sauskelnes butu uzdedamos ant visiskai sauso uzpakaliuko ir butinos oro vonios.
Mes naudojam pampers sauskelnes, tai esu jomis patenkinta.
Dar buvo pasutes kakliukas, nes sunku tas raukslytes pavalyt- mazius priesinasi, tai isigudrinau mieganciam ir stengiuos per siltai neprirengt, nes tuomet ir pradeda susti visos raukslytes.
Atsakyti
sveikos
mano merginai 7 men. ir iki siol dideliu bedu neturejom su pasutimais, bet jau antra diena nebezinau ir ko griebtis, niekas nepadeda. toks jausmas, kad nemazeja, o daugeja.
kas tas Clotrimazol??? www.vaistai.lt randa bene 8 pozicijas ir visos receptines g.gif gal parasytumet tikslu pavadinima kas nors? pabandyciau ji panaudot.
Atsakyti
Na va po truputi ir issigydem uzpakaliuka,pakeiciau Pampers sauskelnes i Huggies,po kiekvieno pasitustinimo ploviau vandenuku,palikdavau 15-30min.pasispardyti,ir uztepdavau Dermilon paste,ir dabar uzpakaliukas thumbup.gif .....
Atsakyti
sveikos mamos
as tai galvoju plaukus nusirausiu nuo galvos!! maniskes visos raukslytes taip issuto kad net zaizdeles pasidare,naudojau visus kremus ir pataisu sporas ir krakmola,galiausiai siandie ismozojau su tais smirdanciais (kseraformos) unsure.gif miltukais
nebezinau ka daryti neduoda net isplauti raukslyciu verkia verysad.gif vargsiuke mano
pats uzpakaliukas tvarkoj neissutes nei kiek tik va kakliukas pazastytes net maikute slapia vakar buvo nuo prakaito unsure.gif ir koju rauksleles viskas paraude ir slapiuoja ar prakaituoja unsure.gif daktarai cia tai kaip caro laikais ir tai turbut gresni buvo nieko sako sudokyma tepk doh.gif
nieko jis nepadeda
vargsas mano kudikis net verkti norisi isivaizduoju kaip jai skauda cry.gif cry.gif
Atsakyti