Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

mes nuo šutimų berdavom jonhons pudrą, o kai karščiai buvo, tai tai sušuto ant tiek, kad žaizdikės atsirado verysad.gif nors pampį labai dažnai keitėm. tai padėjo "gelbėtojas" tepaliukas nuo žaizdų, taip ir vadinas. na ne vaikams jis skirtas, bet žaizdų kitą dieną nebeliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liwijap @ 2007 04 23, 09:20)
verysad.gif
nebera pardavime pataisu sporu milteliu, jie isimti is apyvartos.  verysad.gif

Oi kaip pažįstamos bėdos bėdelės. Pataisų sporų šiuo metu vaistinėse tikrai nėra, tačiau keliose būna rudenį, čia aš tiek išsiaiškinau. Mano sūneliui irgi buvo iššutęs užpakaliukas, vėliau susidarė opelės. Gydytoja daug ką siūlė, kol net ir klotrimazolį ir baneociną tepėm. Nieks nepadėjo. Tai viena odos gyd. išrašė Gentle Violet daromą tepaliuką, atrodo 0,5 procento, tepėm 2kartus per dieną, ir po jo tepdavom arba šaltalankio aliejum arba sudokremu. Per mėnesį išssigydėm, nors jau atrodė, kad nieks nepadės. Dar kita dermatologė siūlė zepter firmos lempa pašvitinti, tokias procedūras daro Vilniuje Pušyno sanatorijoje. Tačiau mes nebandėm, nes ir taip išsigydėme clap.gif
Atsakyti
siaip manau geriausias vaistais kudikiui kuo ilgiau leisti pabuti be sauskelniu,,,mum tai padejo sudocream :super
Atsakyti
MUMS LABAI PADEJO KUO ILGESNIS BUVIMAS BE SAUSKELNIU.TEPDAVAU JOHNSONS ALIEJUKU MUMS LABAI PADEJO. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena, tikriausiai prisijungsiu ir aš prie vargstančių, bet pasiskaičius, man atrodo, kad tokių baisių bėdų, kaip pas mus, dar nebuvo sad.gif

visi tie tepalai, tai tik paprastiems iššutimams...tačiau, kai tai kartojasi periodiškai.... maždaug nuo pusės metų mums nebepadėjo nei bepantenas, nei sudocremas nei dar kažkokie ten kremai....Užpakalis iškart iššunta, jei pampersas su kakučiu užsibūna bent 2 min...reikia iškart nuimt, jei tik pavėluoju iškart išmuša žaizdom, paskutiniais kartais net pūslėm apėjo šikniukas ir putukas sad.gif kiek kaprologinių tyrimų padarytą, ir sysiukas, ir kraujas tikrinas- viskas norma...ir ligoninėj buvom...visi man sako- mama, žiūrėkit, iššutęs užpakalis, bet kad niekas nepadeda sad.gif sad.gif sad.gif juk naktimis laikau dukrytę rankose, nuogu užpakaliuku, kad tik niekur neprisiliestų šinkiukas, kad gautų oro ir gytų...visą naktį pralinguoju sulenktom kojom, kad šikniukas būtų a la ore...nes jei tik prie ko prisiliečia- iškart klykia mažutė.... ir pampersus keitėm, rūbus renka tik absoliučiai medvilninius...bandžiau stebėt maistą- vientelis dalykas, kurį pavyko išsiaiškinti- kad kad dažnai iššunta pavalgius daržovienėsd, tai jei jau valgom- nuolat tikrinų pampersiuką...o blogiausia, kad pakakojusi maniškė nezyzia ir nesijaučia blogai- kriokti pradeda tik tada, kai jau atsiranda žaizdos cool.gif

pakolkas padeda tik vienintelis bulvių krakmolas, bet ir tai minimaliai....vasarą gyvenam be pampersų (naktį po 10 kartų keičiu palutes), dieną nešiojam triusikėlius ir vėl plaunu....

ir neikas taip ir neišsiaiškina, kas ir kaip...beje, kaip daromas tas grybo tyrimas? nes mums niekas nenori imti to pasėlio sad.gif

Atsakyti
Pas mus nebuvo jokių problemų, kol nenuvažiavom į svečius keliom dienom, o ten valiau užpakaliuka su servetelem, tik ryte ir vakare nuprausdavau, tai po 2 dienų, vaiko užpakaliukas buvo raudonas doh.gif tai vel pradėjau kaskart keisdama sauskelnes prausti ir vėl viskas thumbup.gif ... manau servetėlės nelabai gerai mažylių odelei g.gif
Atsakyti

mes irgi iki 1m niekaip negalejom isigydyt. sia problema turjom nuo pat pirmos savaites. padedavo tik clotrimazolis. bet tai priesgrybelinis vaistas, kuri vartoti galima tik 5 dienas, po to reikia daryti pertrauka. dabar kai vaikstom be sauskelniu, si roblema num tapo antreile, mes ja prisimename, tik tada kai aukle mus pietu miego guldo miegot su pampersais ir neapibarsto talku. Nakciai po maudyniu gausiai (kad butu balta) apibarstau uzpakaliuka talko ir kukuruzu krakmolo misinuku. misinuka darau pati: 1 dalis talko(iprastos pudros) sumaisoma su 1 dalimi kukuruzu krakmolo (yra pirkti parduotuveje).

jau 6 men. mes nezinome kas yra paraudonaves uzpakaliukas.

SEKMES jum mamytes!!!
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 11, 19:02)
Laba diena, tikriausiai prisijungsiu ir aš prie vargstančių, bet pasiskaičius, man atrodo, kad tokių baisių bėdų, kaip pas mus, dar nebuvo sad.gif

visi tie tepalai, tai tik paprastiems iššutimams...tačiau, kai tai kartojasi periodiškai.... maždaug nuo pusės metų mums nebepadėjo nei bepantenas, nei sudocremas nei dar kažkokie ten kremai....Užpakalis iškart iššunta, jei pampersas su kakučiu užsibūna bent 2 min...reikia iškart nuimt, jei tik pavėluoju iškart išmuša žaizdom, paskutiniais kartais net pūslėm apėjo šikniukas ir putukas sad.gif kiek kaprologinių tyrimų padarytą, ir sysiukas, ir kraujas tikrinas- viskas norma...ir ligoninėj buvom...visi man sako- mama, žiūrėkit, iššutęs užpakalis, bet kad niekas nepadeda sad.gif sad.gif sad.gif juk naktimis laikau dukrytę rankose, nuogu užpakaliuku, kad tik niekur neprisiliestų šinkiukas, kad gautų oro ir gytų...visą naktį pralinguoju sulenktom kojom, kad šikniukas būtų a la ore...nes jei tik prie ko prisiliečia- iškart klykia mažutė.... ir pampersus keitėm, rūbus renka tik absoliučiai medvilninius...bandžiau stebėt maistą- vientelis dalykas, kurį pavyko išsiaiškinti- kad kad dažnai iššunta pavalgius daržovienėsd, tai jei jau valgom- nuolat tikrinų pampersiuką...o blogiausia, kad pakakojusi maniškė nezyzia ir nesijaučia blogai- kriokti pradeda tik tada, kai jau atsiranda žaizdos cool.gif

pakolkas padeda tik vienintelis bulvių krakmolas, bet ir tai minimaliai....vasarą gyvenam be pampersų (naktį po 10 kartų keičiu palutes), dieną nešiojam triusikėlius ir vėl plaunu....

ir neikas taip ir neišsiaiškina, kas ir kaip...beje, kaip daromas tas grybo tyrimas? nes mums niekas nenori imti to pasėlio sad.gif

Vaje..O gal pabandykit susikarpyt merliuką ,ir dėt tokias juosteles ant užpkaliuko ,kad kuo mažiau kakutis liestųsi prie odelės? Esu skaičius ne kartą ,kad taip daryt reikia.Ir pati vieną kart esu bandžius ,kai užpakaliukas buvo pašutęs, tai tikrai padėjo.Tik nežinau ar tiksliai nuo to ,nes dar nudžiovinau džiovintuvu ,tepiau Dermilon, per dieną išgijo thumbup.gif Bet mūsų kita situacija ,pašusdavo tik po viduriavimo. O jūs ištepat kremu ,kad odelė kuo mažiau būtų dirginama? g.gif
Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2007 04 20, 16:55)
Mus isgelbejo paprastas dalykas: sauskelniu rusies pakeitimas. Pasirodo, nuo Pampers puole ziauri alergija unsure.gif Cia jau jokie tepalai nebutu mums padeje...

ir mes panaudojom pampers sauskelnes ir dabar lytines lupytes labai raudonos, i issutima nelabai panasu. tai tikriausiai alergija. ir kuom paskui ta alegija gydet? ar tepet kuom nors? ar praejo savaime pakeitus sauskelnes? ir per kiek laiko?
nes sauskelnes pakeiciau, o putiukas vistiek raudonas ir jokie tepalai nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 16 liepos 2007 - 13:27
QUOTE(mažulka @ 2003 10 21, 07:41)
O pas gydytoją nesikreipei dėl šių iššutimų?
Kai mano mažiui parausta užpakaliukas, aš naudoju pataisų poras, tokie geltoni milteliai, parduodami vaistinėse. Jie kainuoja ~5lt., bet mums labai padeda. Pabandyk, gal padės.

As irgi bandziau nusipirkti pataisu milteliu, bet pasirode, kad pasibaigus vardo registracija, gamintojas jos neatnaujino ir Lietuvoje dabar siuo vaistu neprekiauja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2007 07 16, 13:25)
ir mes panaudojom pampers sauskelnes ir dabar lytines lupytes labai raudonos, i issutima nelabai panasu. tai tikriausiai alergija. ir kuom paskui ta alegija gydet? ar tepet kuom nors?  ar praejo savaime pakeitus sauskelnes?  ir per kiek laiko?
nes sauskelnes pakeiciau, o putiukas vistiek raudonas ir jokie tepalai nepadeda.

Mano sūnus dėl ligos jau 10 metų su sauskelnėm, tai jam būna įvairių kirkšnių pašutimų, kuriuos PUIKIAI gydo lietuviškas kremukas Sudocrem, o mažiukė buvo alergiška sauskelnėm, parausdavo tik tos vietytės, kur liečiasi su sauskelnėm. Tikrai labai padėjo žuvų taukai. Labai gerai apiprausdavau po tekančiu vandeniu ir patepdavau žuvies taukais taip pragyvenom gal metus ir neturėjom problemų. Bet užtekdavo bent kartelį nesutept, tai būdavo kaip nuplikyta. Aišku gali erzinto kvapas, bet aš tepdavau su vata, kad neįsigertų kvapas į rankas, o vaikiukas visai nesmirdi, nes sauskelnės nepraleidžia kvapo. Manau geriau laiks nuo laiko žuvies kvapiukas namie, nei vaikiuko kančios.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis @ 2003 10 27, 19:06)
Dziovinimas fenu labai padeda. As saviskiui taip dziovinau uzpakaliuka , kai buvo labai prisutes nuo viduriavimo.Tada tik tai ir padejo. Reikia patepti juodos arbatos nuoviru ir su siltu fenu pusti. Labai veiksminga!!!!

reik pabandyti blink.gif
Atsakyti