Laba diena, tikriausiai prisijungsiu ir aš prie vargstančių, bet pasiskaičius, man atrodo, kad tokių baisių bėdų, kaip pas mus, dar nebuvo

visi tie tepalai, tai tik paprastiems iššutimams...tačiau, kai tai kartojasi periodiškai.... maždaug nuo pusės metų mums nebepadėjo nei bepantenas, nei sudocremas nei dar kažkokie ten kremai....Užpakalis iškart iššunta, jei pampersas su kakučiu užsibūna bent 2 min...reikia iškart nuimt, jei tik pavėluoju iškart išmuša žaizdom, paskutiniais kartais net pūslėm apėjo šikniukas ir putukas

kiek kaprologinių tyrimų padarytą, ir sysiukas, ir kraujas tikrinas- viskas norma...ir ligoninėj buvom...visi man sako- mama, žiūrėkit, iššutęs užpakalis, bet kad niekas nepadeda

juk naktimis laikau dukrytę rankose, nuogu užpakaliuku, kad tik niekur neprisiliestų šinkiukas, kad gautų oro ir gytų...visą naktį pralinguoju sulenktom kojom, kad šikniukas būtų a la ore...nes jei tik prie ko prisiliečia- iškart klykia mažutė.... ir pampersus keitėm, rūbus renka tik absoliučiai medvilninius...bandžiau stebėt maistą- vientelis dalykas, kurį pavyko išsiaiškinti- kad kad dažnai iššunta pavalgius daržovienėsd, tai jei jau valgom- nuolat tikrinų pampersiuką...o blogiausia, kad pakakojusi maniškė nezyzia ir nesijaučia blogai- kriokti pradeda tik tada, kai jau atsiranda žaizdos
pakolkas padeda tik vienintelis bulvių krakmolas, bet ir tai minimaliai....vasarą gyvenam be pampersų (naktį po 10 kartų keičiu palutes), dieną nešiojam triusikėlius ir vėl plaunu....
ir neikas taip ir neišsiaiškina, kas ir kaip...beje, kaip daromas tas grybo tyrimas? nes mums niekas nenori imti to pasėlio