Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

QUOTE(ingridukas29 @ 2007 11 30, 17:15)
As pasakysiu is savo patirties,pas mus oj kokiu issutimu buvo,net odele buvo nusilupusi doh.gif  ir ka tik neisbandziau ir bepantena,sudocrema,pudras,dar kazkokiu miltuku su antibiotikais daktare buvo israsiusi ir niekas nepadejo verysad.gif tada sesute sako- barstyk vaikeli krakmolu g.gif  na as aisku pagalvojau kad cia kaip ir senamadiskas budas,bet kai tiek visko pabandziau ir efekto lygiai nulis,tai nulekiau to krakmolo pirkt ir ka jus manot,PADEJO!! thumbup.gif va tau ir liaudiskos priemones,o pagalvojus jug visi tie kremai ir pudros tai gryna chemija blink.gif dabar pilu krakmola i pudros dezute ir pudruoju pudruoju thumbup.gif daugiau issutimu nebebuvo! biggrin.gif bet jai kam padeda tie kremukai tai valio thumbup.gif svarbu kad tiems leliams but gerai biggrin.gif  biggrin.gif

Na, ir aš tą patį darau drinks_cheers.gif . Tik pastebėjau, jei pašutimas( alerginis bėrimas) nuo kokio maisto, tai nieks nepadeda doh.gif , reikia mitybą koreguot g.gif .
Atsakyti
mazyliu uzpakaliukus gali berti ir nuo dregnu serveteliu, skirtu kudykiu uzpakaliukams sluostyti. mano pusseseres dukrytei buvo taip uzpakaliukas nuo ju isbertas, kad net kraujavo. as savo dukrytei uzpakaliuka plaunu ir nusausinusi leidziu plikai pasispardyti, o jei isberia ar parausta, tai sudocrem patepu. iskarto nuima raudonuma. net pasutusias rauksles galima tepti, labai gerai nuima raudonuma ir gydo pasutimus.
Atsakyti
QUOTE(sypsnis2 @ 2007 11 30, 22:02)
mazyliu uzpakaliukus gali berti ir nuo dregnu serveteliu, skirtu kudykiu uzpakaliukams sluostyti. mano pusseseres dukrytei buvo taip uzpakaliukas nuo ju isbertas, kad net kraujavo. as savo dukrytei uzpakaliuka plaunu ir nusausinusi leidziu plikai pasispardyti, o jei isberia ar parausta, tai sudocrem patepu. iskarto nuima raudonuma. net pasutusias rauksles galima tepti, labai gerai nuima raudonuma ir gydo pasutimus.

O mum tai sudocrem netiko schmoll.gif , kai tik patepu- tai iškart kirkšniukai skilinėja lotuliukas.gif
Atsakyti
sutinku drinks_cheers.gif ,kai jau berimas koks alerginis,tai ziuret kas is maistelio nepatiko,mus kazkada nuo pieno ui kaip isbere buvo doh.gif
Atsakyti
Savo mažaja po kiekvieno sauskelnių keitimo palaikau keleta minučių pliku užpakaliuku ir visada plaunam su vandenuku. Na, tik žinoma, kai ne namie būname, tai valau užpakaliuką su servetėlėmis, bet jeigu yra kriauklė, tai plaunu su vandenuku, visad turiu maža rankšluostuka su savimi. Stengiuosi kuo mažiau naudoti servetėles, nes nuo jų mano mažajai parausta užpakaliukas, tuomet naudoju sudocream arba johnsons pudra.
Atsakyti
ajajai - ir manajai kikrkšniukai pašuto, net odelė nusilupo, tepiau pora dienų Sudocrem, tai vienoj pusėj geriau, bet kitoj - ne kas verysad.gif tai dabar išsiunčiau vyrą į vaistinę cinko oksido tepalo, dar turbūt teks krakmolą bandyt. Kad tik greičiau pagytumėm... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ope-pope @ 2007 12 01, 18:37)
ajajai - ir manajai kikrkšniukai pašuto, net odelė nusilupo, tepiau pora dienų Sudocrem, tai vienoj pusėj geriau, bet kitoj - ne kas  verysad.gif tai dabar išsiunčiau vyrą į vaistinę cinko oksido tepalo, dar turbūt teks krakmolą bandyt. Kad tik greičiau pagytumėm...  unsure.gif

Tai gal jum netinka sudocremas ? Nes aš tuo jau įsitikinau, kirkšniukai buvo jau visai užgiję ir nuo vieno patepimo sudocrmu - odelė nusilupdavo. schmoll.gif Tai dabar naudoju tik aliejuką ir jokių problemu neliko biggrin.gif
Atsakyti
Mums geriausias yra sudocrem
Atsakyti

o mums padeda toks vaistineje gaminamas tepaliukas kodiniu pavadinimu "suplaktine", gydytoja ligonineje recepta parase isberimus tepti.
O kuom mamos tepat uzpakaliukus, kai jau apsitvarko berimai, pasutimai ir pan. Man liepe aliujuku kas kart keiciant sauskelnes patept, bet man tai blink.gif

o kaip hipp priemones?tepalas su cinku ir aliejus?ar yra naudojanciu?
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2007 12 04, 16:43)
o mums padeda toks vaistineje gaminamas tepaliukas kodiniu pavadinimu "suplaktine", gydytoja ligonineje recepta parase isberimus tepti.
O kuom mamos tepat uzpakaliukus, kai jau apsitvarko berimai, pasutimai ir pan. Man liepe aliujuku kas kart keiciant sauskelnes patept, bet man tai  blink.gif

o kaip hipp priemones?tepalas su cinku ir aliejus?ar yra naudojanciu?

Mum tai liux thumbup.gif aliejus Balmandol ir šaltalankių aliejus.
Atsakyti
man sudokrem nepatinka, nepastebejau, kad ir pasutimus gerai gydytu schmoll.gif jis gal daugiau profilaktikai, bet ne gydymui g.gif zodziu, man nepatiko, na gal tiesiog netiko smile.gif
man Nr.1 nuo issutimu, senovinis vaistas- pataisu sporos thumbup.gif Nerealus dalykas, tik ne visose vaistinese buna pirkt siu vaistazoliu miltuku, bet geriau paieskojus, tikrai galima nusipirkt rolleyes.gif
Atsakyti
Gal cia dar daug priklauso nuo odos tipo, mano dukrytei nuo sutimu ir spuogiuku padeda sudocrem ax.gif
Atsakyti