Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

Sudocrem ir mums netiko.Dabar naudojam Bepanthen arba Bubhen kremuka.Dažnai prausiam ramunėlių nuoviru thumbup.gif. Dar gelbsti ir Sebamed vaikiškas aliejukas, jo kartais įpilu ir į vonelę maudant bigsmile.gif
Atsakyti
jau rasiau cia kazkur, kad man labai patinka weledos aliejukas.
Bet dabar isbandziau Weledos kremuka nuo issutimu, ar tai sauskelniu kremukas vadinasi, jau nepamenu, tai irgi patiko.
Nes mano vaikas, kai pradejo kieta maista valgyti, kakoja kelis kartus per diena, ir jei ta pacia minute nepakeiciu sauskelniu - labai sunta greitai.
O beje Tilto g. 6 netgi duoda tu kremo meginuku pabandyti. Super, jei kam nepatiks, galima nepirkti, o ne iskarto pinigus i bala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2007 12 16, 15:32)
jau rasiau cia kazkur, kad man labai patinka weledos aliejukas.
Bet dabar isbandziau Weledos kremuka nuo issutimu, ar tai sauskelniu kremukas vadinasi, jau nepamenu, tai irgi patiko.
Nes mano vaikas, kai pradejo kieta maista valgyti, kakoja kelis kartus per diena, ir jei ta pacia minute nepakeiciu sauskelniu - labai sunta greitai.
O beje Tilto g. 6 netgi duoda tu kremo meginuku pabandyti. Super, jei kam nepatiks, galima nepirkti, o ne iskarto pinigus i bala ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nuo issutimo naudoju jonsons baby krema. dar iki leliuko pirkom si krema vyrui nes vasara labai krutine sunta jam. labai geras mano vyrams, iskart padeda
Atsakyti

Bandem visas vaikiskas priemones ir labiausiai padedavo bulviu krakmolas biggrin.gif Riebiai uzbarstai ir ant akiu gereja biggrin.gif
Atsakyti
MAno maziui issutimai buvo problema iki 1,5men. Jis po kiekvieno maitinimo pakakodavo- nors as greit keisdavau pampi, taikiau oro vonias - vis vien sukniukas paraudes budavo. Cia taip daznai kakojant ( kad ir nedideliais kiekiais) bet rukstys griauzia svelnia kudikio odele. Biski padedavo - tankesnes ir ilgesnes oro vonios, tepiau saltalankiu al, barsciau pataisu sporu milteliais. Kuri priemone veiksmingiausia sunku nustatyti bet viskas susitvarke kai mazius pradejo kakoti 2-3 x/ d. Dabar dupces odele svelni, neparaudusi ir thumbup.gif .
Atsakyti
Nuo Hugies sauskelnių tokį uždegimą apturėjom, kad padėjo tik Imasol tepalas, jis nuo grybelinių visokių, aišku oras ir ekologiškos sauskelnės Bambo.
Blyn doh.gif reklama gavos, bet tikrai padėjo.
Atsakyti
mums labai padeda Sudocram tepaliukas, tiesiog stebuklas - patepi, o po poros valandu jau tvarka.... Ir dar stengiames kuo daugiau nuogu uzpakaliuku pabut smile.gif
Atsakyti
Mes irgi Sudocrem tepliojames smile.gif
Atsakyti
Dukrai kažkada mirkydavau šikniuką lakišiaus vonelėse ir barstydavau pataisais.
Sūnui dabar retkarčiais pabarstau pataisais, kai prireikia. Tfu tfu tfu smile.gif

Sudocremas maniškiam nepadėjo. Ir jokie tepalai nepadėdavo- tik barstalai.
Atsakyti
sudocrem maniskiui irgi nepadejo, geriausiai tiko pataisu milteliai nuo issutimo
Atsakyti
Mums dar nebuvo issutes uzpakaliukas,kartais atsiranda paraudimai neryskus tada patepu BEPANTENU pasidarom oro voneles viskas akimirksniu dingsta mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti