Mano mėgiamiausia - žalioji su jazminais

o mano mylimiausia arbatėlė-džiovintų naminių mėtų
O, kaip pasigardžiuodama kiekvieną rytą, ir kiekvieną vakarą aš ją siurbčioju:)o dar mėgstu žalia arbatą Madam Buterflay...irgi skanu:)

Kažkada buvo labai skani Dilmach arbata su persikais,bet vėliau ji pasidarė nebe tokia kvapni.Dabar mūsų šeimyna geria juodąją arbatą su žemuogėmis.Labai skani ir kvapni

as vis dar istikima zaliai su jazminais. nu skanesnes neatrandu, nors nelabai manau, kad ir yra skanesniu..

Mėgstu žaliąja arbatą su įvairiausiais priedais. Dabar gardžiuojuosi "Batik" žaliąja arbata su mėtomis

As irgi megstu zalia arbata, Presto isbandziau beveik visas, kokios tik pas juos yra. Skaniausios su zenseniu + citrina ir imbieru + citrina. Dar mate su saltalankiais labai super, be galo skaniai kvepia
O zalioji su jazminais manes kazkaip nesuzavejo, dar iki siol likutis dezuteje stovi.
Dar neseniai atradau juodos Pickwick arbatos rinkinuka (4 rusys su ivairiais kvapais). Nors siaip nelabai megstu arbata pakeliuose, bet sita pasirode visai skani

Dar neseniai atradau juodos Pickwick arbatos rinkinuka (4 rusys su ivairiais kvapais). Nors siaip nelabai megstu arbata pakeliuose, bet sita pasirode visai skani

QUOTE(murze @ 2005 09 11, 18:20)
Presto isbandziau beveik visas, kokios tik pas juos yra. Skaniausios su zenseniu + citrina ir imbieru + citrina.
Taip, šita tikrai skani. Man taip pat labai patiko.

Man iš žaliųjų tai labiausiai patinka su imbieru ir citrina, o raudonosios, tai Laukinė avietė ir Žemuogėlė. Na dar nebloga ir Atsipalaidavimas. Čia visos iš Presto. Anksčiau arbatą gerdavau tik kaip priedą prie sumuštinių, o dabar vis užeina noras pamaloninti save puodeliu skanios arbatos. Ir tame tikkrai padeda Presto parduotuvė, nes didelis pasirinkimas, galima vis ką nors nauja išbandyti.
na va as kaip sutapo man ir adelei3, as kaip tik si penktadieni nusipirkau zaliaja arbata su imbieru ir citrina bei raudonaja su avietemis
ir jos man abi
cia man taip pardaveja rekomendavo, o pirkau urme.siaip pasigendu arbatu is ivairiu zoleliu, bet nezinau kur gaut..dar mociute vis pridziovina metu..ir nebloga arbata gaunasi.

Dabar geriu raudoną Presto arbatą "Rooibos", ji man labai patinka, nes yra tokia švelni ir malonaus kvapo
Dar mėgstu Dilmah "Earl Grey", bet ta jau aštresnė, na bet skonis labai geras.

Dar mėgstu Dilmah "Earl Grey", bet ta jau aštresnė, na bet skonis labai geras.