Esu gerusi ivairiausiu arbatu ir pirkau is skirtingu vietu, pastebejau, kad skaniausia is presto. Pirmenybe teikiu vaisinems arbatoms, poto dievinu zalia. Manau susigundyciau arbata su cinamonu... Tokios dar neteko siurbtelt

QUOTE(Monada @ 2005 04 17, 18:31)
Esu gerusi ivairiausiu arbatu ir pirkau is skirtingu vietu, pastebejau, kad skaniausia is presto. Pirmenybe teikiu vaisinems arbatoms, poto dievinu zalia. Manau susigundyciau arbata su cinamonu... Tokios dar neteko siurbtelt 

Paragavimui cinamoninė arbata gana neblogas pasirinkimas, bet (mano nuomone) labiausiai tinka šaltajam metų sezonui. Ji primena man Kalėdas, labai sušildo, malonaus, švelnaus skonio. Atradau Vilniuj super arbatų parduotuvę... kai tik užeinu... o kvapai... pasirinkimas... arbatų skonis... ypač žalių aromatizuotų...

Man labai skanu tipo indiška arbata su imbieru (gal kas jau ir minėjo ją?). Užsiverdate vandenį, porą mažulyčių trupinėlių šviežio imbiero įmetate į puodelį, įspaudžiate citrinos sulčių, įmetate tos pačios citrinos griežinėlį (neišspaustą, aišku) ir pagal skonį užsisaldinate medumi. Nu man tai fantastiškas skonis, svarbu tik imbiero nepadauginti
Labai gerai peršalimo ligų profilaktikai, esant žaizdelėms burnoje ir pan.

QUOTE(Busta @ 2005 04 19, 08:11)
Man labai skanu tipo indiška arbata su imbieru (gal kas jau ir minėjo ją?). Užsiverdate vandenį, porą mažulyčių trupinėlių šviežio imbiero įmetate į puodelį, įspaudžiate citrinos sulčių, įmetate tos pačios citrinos griežinėlį (neišspaustą, aišku) ir pagal skonį užsisaldinate medumi. Nu man tai fantastiškas skonis, svarbu tik imbiero nepadauginti
Labai gerai peršalimo ligų profilaktikai, esant žaizdelėms burnoje ir pan. 

Ir kaip tik čia užsukau klausti rekomendacijų dėl arbatų su imbieru

čia kažkas regis minėjo tokią arbatą Gokul, parduodama vaistinėse, tai štai kokią info radau http://www.patiekala...id=2659_0_7_0_M
Arbata su neleistinais dažais bus saugiai sunaikinta
Praėjusią savaitę Panevėžio miesto valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba uždraudė realizuoti egzotiško skonio arbatą Gokul iš Indijos. Iš viso 202,45 kg arbatos bus saugiai sunaikinta.
Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba gavo vartotojo skundą, kad arbata nusidažo neįprastomis spalvomis. Atlikus tyrimą ir gavus informacijos iš gamintojo, paaiškėjo, kad į šios arbatos sudėtį įeina dažikliai Tartrazinas (E102), Azorubinas (E122), Briliantinis mėlynasis FCF (E133), kurie, pagal Lietuvos higienos normą HN 53:2003 "Leidžiami vartoti maisto priedai" (Žin.,2004, Nr 45-1491), yra neleistini naudoti arbatos gamybai.
Arbatos gamintojas Indijos kompanija GOKUL INTERNATIONAL, importuotojas UAB Briva, esanti Panevėžyje. Arbata išfasuota po 10, 20, 50, 250 g, į jos sudėtį įeina kardamonas, cinamonas, gvazdikėliai, pipirai, imbieras, šafranas.
Apie nesaugias maisto siuntas VMVT skubiai informuoja Europos Komisiją skubių pranešimų sistema (RASFF).
Šaltinis :vet.lt
Koks siaubas, man ši arbata taip patiko

Arbata su neleistinais dažais bus saugiai sunaikinta
Praėjusią savaitę Panevėžio miesto valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba uždraudė realizuoti egzotiško skonio arbatą Gokul iš Indijos. Iš viso 202,45 kg arbatos bus saugiai sunaikinta.
Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba gavo vartotojo skundą, kad arbata nusidažo neįprastomis spalvomis. Atlikus tyrimą ir gavus informacijos iš gamintojo, paaiškėjo, kad į šios arbatos sudėtį įeina dažikliai Tartrazinas (E102), Azorubinas (E122), Briliantinis mėlynasis FCF (E133), kurie, pagal Lietuvos higienos normą HN 53:2003 "Leidžiami vartoti maisto priedai" (Žin.,2004, Nr 45-1491), yra neleistini naudoti arbatos gamybai.
Arbatos gamintojas Indijos kompanija GOKUL INTERNATIONAL, importuotojas UAB Briva, esanti Panevėžyje. Arbata išfasuota po 10, 20, 50, 250 g, į jos sudėtį įeina kardamonas, cinamonas, gvazdikėliai, pipirai, imbieras, šafranas.
Apie nesaugias maisto siuntas VMVT skubiai informuoja Europos Komisiją skubių pranešimų sistema (RASFF).
Šaltinis :vet.lt
Koks siaubas, man ši arbata taip patiko

Arbatų tiek daug, kad visos tiesiog negali patikt iš karto, aš taip manau

As neseniai paragavau arbata firmos BIO-ACTIVE Iguana tai ji padeda atsipalaiduoti ir suteikia atsparumo.Juodoji arbata su vaisiu gabaliukais.Padeda susikaupti,pagerina atminti,pasizimi raminamuoju paveikiu.Naikina nuovargi.Zavingas vaniles,braskiu ir apelsinu zieveles.Arbata niam niam.

O man labiausiai patinka arbata iš "Skonis ir kvapas".
Pasirinkimas didžiulis
Šiaip dažniausiai perku raudona arba juoda su priedais. Bet vat žalios tai
fui, na niekaip negaliu savęs priverst jos gert. bet čia skonio reikalas
Na jau pats laikas arbatos pertraukelei

Na jau pats laikas arbatos pertraukelei

Aš šiaip labiau teikiu pirmenybę kavai, bet nevengiu ir arbatos.
Skaniausa tai iš maximos sveriama "Aistra" vadinas.
Bet nevisose ji vienoda. Ydomu kodėl
Velnias tos sveriamos arbatos pakankamai brangios
Tai kartais savo skonio receptorius bandau apgauti 50/50 sumaišydama su juodąja arbata (pvz "Bodrost"). Irgi nieko gaunas.
Tik vat ko nemėgtu - tai mėgautis arbata iš pakelių.
skonio receptorius apgauti gal ir moku, bet akių sau neuždengsi - turiu matyt ką geriu
Skaniausa tai iš maximos sveriama "Aistra" vadinas.
Bet nevisose ji vienoda. Ydomu kodėl

Velnias tos sveriamos arbatos pakankamai brangios
Tai kartais savo skonio receptorius bandau apgauti 50/50 sumaišydama su juodąja arbata (pvz "Bodrost"). Irgi nieko gaunas.

Tik vat ko nemėgtu - tai mėgautis arbata iš pakelių.

skonio receptorius apgauti gal ir moku, bet akių sau neuždengsi - turiu matyt ką geriu

O man labai patinka neseniai atsiradusi Dilmah arbata LADY SILVER.Jos toks skonis ir kvapas

Labai skanios arbatos su šokolado gabaliukais. Būna ir raudona, ir juoda, ir žalia. Vaikai šokoladinę juodą dar su pienu užbaltina, skanu