megstamiausios: baltoji arba zalia su citrina i zenseniu

QUOTE(_Foxy_ @ 2007 07 15, 15:27)
Pas mus namuose arbatu taip pat netruksta - juodos, zalios, raudonos, vaisines ... Kadangi kavos visai negeriu, tai arbatu pas mane namie turi buti ...
Megstamiausia man - kinroziu 

Aš ir visada prilaikau kelių rūšių arbatos. Vieną dieną tokios galima atsigerti, kitą dieną - kitokios norisi. Ypač malonu, kai gali svečiui pasiūlyti pasirinkti

niu as irgi arbatos megeja, tai pas mane arbatos visada yra keliu rusiu - ir juodos, ir raudonos, ir zalios
is zaliu tai patinka ETNO su ramunelemis ir ciobreliais( nors ten visos skanios), ir dar patinka jazminu ir imbiero is SKONIS IR KVAPAS, o is juodos tai tik dilmah pripazistu

Draugai juokauja, kad pas mane pasirinkimas kaip arbatos pardutuvėje. Visuomet turiu 10-15 rūšių arbatos. Visos jos dažniausiai žalios
Na, raudona dar kartais įsimaišo į kolekciją

man patinka žaliosios arbatos.kaip jau buvo minėta žalioji su imbieru žiauriai skani ir tikrai labai padeda išlikti žvaliam.nepatiko tik žalioji arbata su jazminaičiais..nu jau taip sintetika atsiduoda.nzn ne mano skoniui ji
dar viena mėgstamiausių yra žalioji su ženšeniu ir citrina..

Išbandžiau baltąja arbatą - skanumėlis

QUOTE(Sophi @ 2007 08 26, 14:59)
O tu žalią mėgsti?

QUOTE(vene @ 2007 08 26, 21:26)
Žalią mėgstu, bet tik su citrina, be jos bjauri ji man - citrina numuša tą bjaurastį. O baltoji švelnesnė už žaliąją - įmanoma gert ir be citrinos

žalioji sencha su medumi
su cukrumi nelabai skanu, o nesaldintų gėrimų nemėgstu
ir dar mėgstu lietuviškas - čiobrelių, mėtų, melisų, melisos ir raudonėlio, liepžiedžių, ramunėlių

ir dar mėgstu lietuviškas - čiobrelių, mėtų, melisų, melisos ir raudonėlio, liepžiedžių, ramunėlių

Skaniausia vaisinė, tik ne erškėtrožių...
QUOTE(indre* @ 2007 09 03, 18:58)
Skaniausia vaisinė, tik ne erškėtrožių...
Man labai skanios Pickwick vaisinės arbatos:)
Pati skaniausia zalia su zenseniu