Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

megstamiausios: baltoji arba zalia su citrina i zenseniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2007 07 15, 15:27)
Pas mus namuose arbatu taip pat netruksta - juodos, zalios, raudonos, vaisines ... Kadangi kavos visai negeriu, tai arbatu pas mane namie turi buti ...  smile.gif  Megstamiausia man - kinroziu  thumbup.gif

Aš ir visada prilaikau kelių rūšių arbatos. Vieną dieną tokios galima atsigerti, kitą dieną - kitokios norisi. Ypač malonu, kai gali svečiui pasiūlyti pasirinkti ax.gif .
Atsakyti
niu as irgi arbatos megeja, tai pas mane arbatos visada yra keliu rusiu - ir juodos, ir raudonos, ir zalios tongue.gif is zaliu tai patinka ETNO su ramunelemis ir ciobreliais( nors ten visos skanios), ir dar patinka jazminu ir imbiero is SKONIS IR KVAPAS, o is juodos tai tik dilmah pripazistu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Draugai juokauja, kad pas mane pasirinkimas kaip arbatos pardutuvėje. Visuomet turiu 10-15 rūšių arbatos. Visos jos dažniausiai žalios biggrin.gif Na, raudona dar kartais įsimaišo į kolekciją biggrin.gif
Atsakyti
man patinka žaliosios arbatos.kaip jau buvo minėta žalioji su imbieru žiauriai skani ir tikrai labai padeda išlikti žvaliam.nepatiko tik žalioji arbata su jazminaičiais..nu jau taip sintetika atsiduoda.nzn ne mano skoniui ji schmoll.gif dar viena mėgstamiausių yra žalioji su ženšeniu ir citrina.. bigsmile.gif
Atsakyti
Išbandžiau baltąja arbatą - skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 08 26, 14:59)
Išbandžiau baltąja arbatą - skanumėlis thumbup.gif

O tu žalią mėgsti? mirksiukas.gif . Aš žaliosios nemėgstu, tai gal ir baltoji nepatiktų.
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2007 08 26, 21:26)
O tu žalią mėgsti?  mirksiukas.gif . Aš žaliosios nemėgstu, tai gal ir baltoji nepatiktų.

Žalią mėgstu, bet tik su citrina, be jos bjauri ji man - citrina numuša tą bjaurastį. O baltoji švelnesnė už žaliąją - įmanoma gert ir be citrinos bigsmile.gif
Atsakyti
žalioji sencha su medumi thumbup.gif su cukrumi nelabai skanu, o nesaldintų gėrimų nemėgstu schmoll.gif

ir dar mėgstu lietuviškas - čiobrelių, mėtų, melisų, melisos ir raudonėlio, liepžiedžių, ramunėlių smile.gif
Atsakyti
Skaniausia vaisinė, tik ne erškėtrožių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indre*: 03 rugsėjo 2007 - 18:58
QUOTE(indre* @ 2007 09 03, 18:58)
Skaniausia vaisinė, tik ne erškėtrožių...

Man labai skanios Pickwick vaisinės arbatos:)
Atsakyti
Pati skaniausia zalia su zenseniu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti