anksciau labai megau Dilmah juoda su juodaisiais serbentais...dabar patinka Pickwick zalia su citrina,isvis man pickwick beveik visos arbatos skanios...ir dar turiu plikoma zalia megstama,kinietiska tokia mazam zaliam kvadratiniam pakeli, kiekis nedidelis ir gan bragoka,bet labai skani,toks kaip as sakau dumo skonis arbatoj

l skanu rinktos pievoj rusys
negaliu gyvent be zalios arbatos!
kazkada esu gerus cinamono skonio arbata
kokia skani,tik neberandu pirkt daugiau,o kas gamina pamirsau
gal kas yra gere tokia ir zino kur ieskoti

kazkada esu gerus cinamono skonio arbata

ZALIA SU CITRINA
skani pu erh su zemuogem o be to turi liekninamuju savybiu

o kokios firmos ta pu-erh su zemuogemis, kur ja rasti?

QUOTE(vene @ 2007 06 15, 22:51)
Jeigu panaši į žaliąją, tai ko gero man nepatiks, nebent su priedais gal ir nieko. Manau vistik reikėtų nusipirkti ir paragauti
.

Man baltoji arbata labai skani, o žaliosios visai nemegstu. Kad baltoji arbata švelni, tai teisybė. Iš esmės tai čia nuo tų pačių krūmų skinama kaip ir žalioji, tik renkami patys jauniausi lapeliai ir kažkiek skiriasi džiovinimas ir kitos procedūros

Esu ragaves PAI MU TAN ir "Šilko kelio"(pai mu tan su saulėgražų lapais) - abi

anksciau geriau juoda arbata su dviem saukstukais cukraus. bet jau daugiau nei pora metu geriu zalia arbata be cukraus
Labai ipratau, kiekvienas rytas prasideda nuo zalios arbatos ir surelio su aguonomis

Labai mėgstu "Twinings" arbatas, taip pat patinka liepų žiedų, aviečių, ramunėlių arbatos.
skaniausia pacios rinktu zoleliu,uogu...
as dievinu lipton arbata

Pas mus namuose arbatu taip pat netruksta - juodos, zalios, raudonos, vaisines ... Kadangi kavos visai negeriu, tai arbatu pas mane namie turi buti ...
Megstamiausia man - kinroziu