man dabar skanios visos, bet būtinai tik natūralios arbatos, nes matyt tų su priedais jau atsigėriau

"Žemuogių pievelė", arbata moterims, žalia arbata su priedais

Mes geriam raudoną su imbieru ir apelsinų žievelėmis

skaniausia salaviju arbata

zalia su jazminu
su citrina
dar baltoji labai patinka

dar baltoji labai patinka

Siuo metu pastoviai geriu zaliaja arbata su citrina ir zenseniu
o siaip dar labai megstu juodaja arbata

o siaip dar labai megstu juodaja arbata

pieninis ulongas nerealiausia

as atkreipiau demesi, jog arbata geriu taip bangom - atrandu kanors skanaus, geriu be perstojo kol atsibosta, o po to vel kazko ieskau kol atrandu. ir dar taip pakaitom eina zalia, juoda ir kokios vaisines arbatos.
Dabar man zalioji stadija, geriu kazkokia su zemuogemis ir dar nusipirkau Presto "Pabuskim". labai skaniai geriasi. nors ji man rodos ne zalia, tik siaip is zoliu
Dabar man zalioji stadija, geriu kazkokia su zemuogemis ir dar nusipirkau Presto "Pabuskim". labai skaniai geriasi. nors ji man rodos ne zalia, tik siaip is zoliu

[quote=cezis,2007 12 06, 14:58]
Esu kinų arbatų maniakas, todėl LT jas perku labai retai, jų tiesiog čia nėra. Na, nebent puerai, bet ir jie - arba neįperkami, arba skonis toks, kad arbatinuko darosi gaila... Viskas dėl didžiulio antkainio. O visos kitos - baltos, žalios, ulunai (ne ulongai, kaip čia kažkas rašė) beviltiškos, nes jos turi būti suvartotos per metus, iki naujojo derliaus. O pvz Presto jas veža iš Vokietijos sandėlių ir dar ant pakelio užklijuoja galiojimo terminą 2 metus! Nesąmonė.
Man pvz. labai patinka sviez. Bi lo cun arbata,bet kazkaip parduotuvese ir nemaciau...dziaugiuosi,kad Vilniuje tikrai galima gauti sviezios arbatos,bet aisku ne parduotuvese
Esu kinų arbatų maniakas, todėl LT jas perku labai retai, jų tiesiog čia nėra. Na, nebent puerai, bet ir jie - arba neįperkami, arba skonis toks, kad arbatinuko darosi gaila... Viskas dėl didžiulio antkainio. O visos kitos - baltos, žalios, ulunai (ne ulongai, kaip čia kažkas rašė) beviltiškos, nes jos turi būti suvartotos per metus, iki naujojo derliaus. O pvz Presto jas veža iš Vokietijos sandėlių ir dar ant pakelio užklijuoja galiojimo terminą 2 metus! Nesąmonė.

Man pvz. labai patinka sviez. Bi lo cun arbata,bet kazkaip parduotuvese ir nemaciau...dziaugiuosi,kad Vilniuje tikrai galima gauti sviezios arbatos,bet aisku ne parduotuvese

Maloniai nustebino aromatizuota žalioji su ženšeniu ir šaltalankiais