Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

man dabar skanios visos, bet būtinai tik natūralios arbatos, nes matyt tų su priedais jau atsigėriau ax.gif
Atsakyti
"Žemuogių pievelė", arbata moterims, žalia arbata su priedais wub.gif
Atsakyti
Mes geriam raudoną su imbieru ir apelsinų žievelėmis wub.gif
Atsakyti
Jei ką nors domina ulunai galite paivairinti sekmadieni:
http://chayiorg.blog...su-ulunais.html
thumbup.gif
Atsakyti
skaniausia salaviju arbata smile.gif
Atsakyti
zalia su jazminu smile.gif su citrina wink.gif

dar baltoji labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Siuo metu pastoviai geriu zaliaja arbata su citrina ir zenseniu wub.gif
o siaip dar labai megstu juodaja arbata ax.gif
Atsakyti
Mate labai gera arbata, ramina labai
Atsakyti
pieninis ulongas nerealiausia thumbup.gif
Atsakyti
as atkreipiau demesi, jog arbata geriu taip bangom - atrandu kanors skanaus, geriu be perstojo kol atsibosta, o po to vel kazko ieskau kol atrandu. ir dar taip pakaitom eina zalia, juoda ir kokios vaisines arbatos.
Dabar man zalioji stadija, geriu kazkokia su zemuogemis ir dar nusipirkau Presto "Pabuskim". labai skaniai geriasi. nors ji man rodos ne zalia, tik siaip is zoliu blush2.gif
Atsakyti
[quote=cezis,2007 12 06, 14:58]
Esu kinų arbatų maniakas, todėl LT jas perku labai retai, jų tiesiog čia nėra. Na, nebent puerai, bet ir jie - arba neįperkami, arba skonis toks, kad arbatinuko darosi gaila... Viskas dėl didžiulio antkainio. O visos kitos - baltos, žalios, ulunai (ne ulongai, kaip čia kažkas rašė) beviltiškos, nes jos turi būti suvartotos per metus, iki naujojo derliaus. O pvz Presto jas veža iš Vokietijos sandėlių ir dar ant pakelio užklijuoja galiojimo terminą 2 metus! Nesąmonė.

drinks_cheers.gif

Man pvz. labai patinka sviez. Bi lo cun arbata,bet kazkaip parduotuvese ir nemaciau...dziaugiuosi,kad Vilniuje tikrai galima gauti sviezios arbatos,bet aisku ne parduotuvese schmoll.gif
Atsakyti
Maloniai nustebino aromatizuota žalioji su ženšeniu ir šaltalankiais thumbup.gif
Atsakyti