Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

QUOTE(eglincia @ 2008 02 18, 00:36)
pieninis ulongas nerealiausia  thumbup.gif

O kas gi čia per stebuklas? Dar tokio negirdėjau... Įtariu tuoj turėsiu nesąmonių kolekcijoje dar vieną etiketę. lotuliukas.gif
Nagi, nagi, pasakok kur tie pieniniai ulunai (ne ulongai) parduodami?
Papildyta:
QUOTE(vignola @ 2008 02 18, 23:59)

drinks_cheers.gif

Man pvz. labai patinka sviez. Bi lo cun arbata,bet kazkaip parduotuvese ir nemaciau...dziaugiuosi,kad Vilniuje tikrai galima gauti sviezios arbatos,bet aisku ne parduotuvese schmoll.gif

Taip, Bi Luo Chun kinų sulipdytame geriausių arbatų dešimtuke užima antrąją vietą smile.gif
Beje, tai buvo mano pirmoji žalia arbata parsisiųsta iš Kinijos ax.gif
Atsakyti
Aš irgi žalią arbatą su citrina labai mėgstu, galiu išgerti jos kibirą thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai mėgstu erškėtrožių ir vaisinę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravda: 21 vasario 2008 - 16:56
as arbatu nemegeja blush2.gif geriau kavute arba siaip kakava g.gif
Atsakyti
as geriu arbata zalia su ananasu ir vanilu labai skanus
Atsakyti
Mano megstama arbata - zalia su zenseniu ir citrina thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi as zaliu nelabai megstu, bet kavos gert negaliu, tai atradau suuuuperines arbatas thumbup.gif
LAY parduotuveje, kuri randasi prie mokytoju namu, rekomenduoju paragauti zalios kriausiu-jogurto arbateles ir zalios su bambuku ugliais wub.gif
Ten dar labai skani juoda arbatele braskiu su grietinele thumbup.gif
Atsakyti
Megstu juoda arba vaisine, o geriausia kai buna juoda ir su vaisiais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labiausiai mėgstu vaisines arbatas be kofeino. Visai neseniai dar atradau Rytietišką žolelių arbatą - skonis tiesiog puikus thumbup.gif
Atsakyti
Na, mano namuose visada yra žaliosios arbatos. Jau skubinamės nusipirkt, jei jau į pabaigą. Anksčiau gėrėm juodąją, dabar perėjom prie žaliosios, bet ir anos turim pakelį ( Earl Grey). Arbatą geriam ne iš pakelių: arba būna susukti lapukai, arba Dilmah žaliąją arbatą lapeliais. Kartais ilgai geriant žaliąją taip užsimanau paragaut juodosios. Tada arba paprastai vandeniu užplikau, arba pienu ( šitaip labai skanu). Kartais dėl įvairumo išgeriu čiobrelių, melisų. Įberiu džiov. aviečių ar obuolių. Siūlau paragaut IKI parduotuvėse yra arbatos su ginkmedžiu ir man rodos pasiflorom (dabar neturiu dėžutės, tai tiksliai negaliu pasakyt)- LABAI gardi ir aromatinga arbata thumbup.gif O iš sveriamų aromatizuotų (nors jų nelabai mėgstu) siūlau paragauti arbatos "Septyni samurajai"- skanumėlis... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvite: 08 kovo 2008 - 19:17
QUOTE(Preila @ 2008 02 20, 22:42)
Aš irgi žalią arbatą su citrina labai mėgstu, galiu išgerti jos kibirą thumbup.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 02 28, 13:39)
as geriu arbata zalia su ananasu ir vanilu labai skanus

o kur galima butu jos isigyt? sudomino;)
man paskuniu metu parveza is Vok., tai vakare geriu tokia zoleline is visokiu zoleliu, o siaip ivairias zalias ir vaisine su tropiniais vaisiais labai skani:)
taip pat gundaus nusipirkti is Presto "Zemuogiu pieva":) labai skani thumbup.gif
Atsakyti