Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

QUOTE(Lung @ 2008 05 28, 11:12)
Vilniuje šitos arbatos yra dar ir prieskonių parduotuvėje "DeLona" prie Kalvarijų - Šeimyniškių sankryžos.

O Kaune paieškok parduotuvėlėje Vilniaus gatvėje (namo numerio tiksliai neatsimenu  ax.gif ) tikrai turėtų būti  mirksiukas.gif

Ačiukas.
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsma @ 2008 05 28, 08:49)
Ohooo, net negirdėjau tokios arbatos, kur ją perki? Su malonumu išbandyčiau smile.gif

as tai visada perku PRESTO namuose, ten sveriamos arbatos. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Džiaugsma @ 2008 05 28, 10:58)
O Kaune kur gaut? unsure.gif

manau Kaune yra PRESTO , ten tuomet ir pasidomek smile.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausia arbata yra žalioji su ženšeniu ir citrina thumbup.gif niam niam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas žino kaip apsidaryti šalta gaivią arbatą su ledukais? karsta.gif jammy kaip tokiu oru tiktu..(kokios rūšies arbata tam tiktų, ar dėt kokių papildomų ingridientų..)
Atsakyti
QUOTE(vini_pu @ 2008 06 03, 13:14)
Sveikos, gal kas žino kaip apsidaryti šalta gaivią arbatą su ledukais?  karsta.gif  jammy kaip tokiu oru tiktu..(kokios rūšies arbata tam tiktų, ar dėt kokių papildomų ingridientų..)

Šaltą arbatą galima gaminti iš bet kokios rūšies arbatos, bet geriausiai tinka vaisių arbatos:

20 g arbatos užplikyti 0,5l verdančio vandens, pridėti 40-50 g cukraus. Į praaušusią arbatą sudėti 500 g ledukų, išmaišyti. Skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vini_pu @ 2008 06 03, 12:14)
Sveikos, gal kas žino kaip apsidaryti šalta gaivią arbatą su ledukais?  karsta.gif  jammy kaip tokiu oru tiktu..(kokios rūšies arbata tam tiktų, ar dėt kokių papildomų ingridientų..)

man tai patinka ir zalia salta ir juoda salta ir net raudona tongue.gif vienas is saltos arbatos variantu: uzplikyti juoda arbata, atausinti, sudeti smulkiai supjaustytus vaisius (obuolius, apelsinus, citrinas, persikus ir kt.), ipildi Grenadino sirupo, pasaldinti jei norisi, ideti ledo ir gerti vacation4.gif
Atsakyti
Mano megstamiausia arbata yra zalioji arbata wub.gif O ypatingai "Zalioji arbata su zenseniu ir citrina" ir "Dziungles" wub.gif
Atsakyti
as irgi geriu is Presto tik Pienini Ulonga, anksciau gerdavau zalis bancia ar sencia, bet ulongas nurunge visas thumbup.gif
Atsakyti
Aš labiausiai mėgstu žalią arbatą, pastaruoju metu dažniausiai perkama ir greičiausiai išgeriama biggrin.gif - "Šivos šokis" iš Presto thumbup.gif
MB labai pamėgo raudoną arbatą "Oranžinė upė" (nors anksčiau plikomų niekada negerdavo)- ji tokia įdomi labai, su apelsinų žiedais ir gabaliukais, imbierais, raudonaisiais, juodaisiais pipirais tongue.gif Keista, bet skani bigsmile.gif

QUOTE(Džiaugsma @ 2008 05 13, 19:02)
Mano mėgstamiausia - žalioji su imbieru ir citrinžole thumbup.gif

Ką tik tokios užsiplikiau- tikrai skani smile.gif

QUOTE(Lung @ 2008 06 03, 19:18)
20 g arbatos užplikyti 0,5l verdančio vandens, pridėti 40-50 g cukraus. Į praaušusią arbatą sudėti 500 g ledukų, išmaišyti. Skanaus  smile.gif

Aš dar pridėčiau kelis griežinėlius citrinos ax.gif

Paskaičius jūsų postų, trauksiu į Presto ieškoti Pieninio Ulongo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 17 birželio 2008 - 13:23
APELSINU ARBATA

gabaleli apelsino zieveles ir 4a.s. juoduju arbatzoliu uzpilti puse litro karsto vandens, po 3 minuciu perkosti ir sumaisyti su 8v.s. apelsinu sulciu..

IMBIERO ARBATA

3a.s. arbatzoliu uzpilti puse litro vandens, pavirinto su 5 plonais griezineliais imbiero, palikti pastoveti 3-5min, perkosti..

MEDAUS ARBATA

4 saukstelius juoduju arbatzoliu uzpilti puse litro verdancio pieno, po 4 min perkosti per tanke sieteli, prideti 4 saukstus pievu medaus..

ZVALUMA SKATINANTI ARBATA

1 dziovinta obuolio zievele uzpikti 1/4 litro verdancio vandens, plikyti 5min, nukosti, ipilti 1 sauksteli romo ir ideti 1 gabaleli rudojo cukraus..

4u.gif
Atsakyti
Mano mėgstamiausia - Rytietiška žolelių arbata.
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 06 17, 15:40)
APELSINU ARBATA

gabaleli apelsino zieveles ir 4a.s. juoduju arbatzoliu uzpilti puse litro karsto vandens, po 3 minuciu perkosti ir sumaisyti su 8v.s. apelsinu sulciu..

IMBIERO ARBATA

3a.s. arbatzoliu uzpilti puse litro vandens, pavirinto su 5 plonais griezineliais imbiero, palikti pastoveti 3-5min, perkosti..

MEDAUS ARBATA

4 saukstelius juoduju arbatzoliu uzpilti puse litro verdancio pieno, po 4 min perkosti per tanke sieteli, prideti 4 saukstus pievu medaus..

ZVALUMA SKATINANTI ARBATA

1 dziovinta obuolio zievele uzpikti 1/4 litro verdancio vandens, plikyti 5min, nukosti, ipilti 1 sauksteli romo ir ideti 1 gabaleli rudojo cukraus..

4u.gif

Ačiū už receptukus, reiks pabandyti
Atsakyti