Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

Man tai skanios galim sakyt visos arbatos iš ''Gurmanų'' parduotuvės. user posted image
Atsakyti
"drakono fenikso perlai"

Lyg ir baltoji arbata pagal klasifikaciją. mastau.gif
Atsakyti
man pati skaniausia is arbatu metu blush2.gif pati paprasciausia ...
Atsakyti
man labai skani metu ir zalioji arbata, tik su priedais butinai, nes viena pati man ji ziauriai neskani schmoll.gif
blush2.gif
Atsakyti
Man jau kurį laiką skaniausia arbata - žalioji arbata su citrina ir imbieru, mmm wub.gif
Atsakyti
Mano mylimiausia arbata irgi metu thumbup.gif Dar megstu zalia arbata, visokiu zoliu ( ciobreliu, raudoneliu, melisu, zemuogiu) smile.gif Siandien isbandziau nuo Cili picos nusiziureta arbatos kokteili metu arbata+zalia arbata+apelsinas, geriau salta tai galiu pasakyt kad man labai patiko, tokia gaivi, zodziu kaip tik vasarai thumbup.gif
Atsakyti
Aš nesulaukiu kada ateis žiema ir galėsiu skanauti pačios pririnktų ir džiovintų žemuogių arbatą , nes dabar tik pagaminus iškart pult gerti tai kažkaip nei šis, nei tais. reikia išlaukti ax.gif

http://picasaweb.goo...702957923352770

Atsakyti
Lbai patinka raudonoji arbata is "Gurman's" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Gal matėt kur arbatos su anyžiais pirkti? Niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Just4Fun @ 2008 07 13, 20:40)
Sveikos, Gal matėt kur arbatos su anyžiais pirkti? Niekur nerandu  verysad.gif

Aš atskirai anyžius perku ir pagardinu arbatą. Yra prekybos centruose ir vaistinėse.
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsma @ 2008 07 14, 14:20)
Aš atskirai anyžius perku ir pagardinu arbatą. Yra prekybos centruose ir vaistinėse.

Ačiū 4u.gif pabandysiu ir aš taip smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
laaabai mėgstu arbatas iš kaimelio... čiobreliai,mėta,melisa... kmynai su pienu ax.gif

dbr nusipirkau lipton žalią,ele clear tea biggrin.gif ,bet apsižiūrėjau ir pasiėmiau mint skonio...nu bet visai nieko sueis ax.gif
Atsakyti