Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

Namuose visada yra daugybe rusiu arbatos. Mano megstamiausia zalioji, be jokiu priemaisu, sveriama. Bet geriu tik japoniska, nes kitu skonis man per stiprus. Mano spinteleje visada galima rasti Sencha Fukujyu, Hojicha, Genmaicha, Gyokuro Yame, Pu Ehr, Redbush, Honeybush, roziu pumpuru, metu, ramuneliu arbatas, taip pat Afternoon Tea medziaginiuose maiseliuose, kuria vaisinu svecius, bei daugybe kitu, kurios greiciausiai buna pamirstos pasibaigus pakeliui. Taip pat namuose pilna aseksuaru skirtu arbatai. Turiu silpnybe visokioms arbatu dezutems, porceliano puodeliams, sauksteliams, filtrams ir visu kitu, kas tik susije su arbatos gerimu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Megstamiausia yra zalioji arbata.
Atsakyti
Na, aš visai neseniai ragavau laaabai skanios arbatėlės smile.gif Pavadinimo nežinau- šampano ie žemuogių skonio... Labai skanu wink.gif
Atsakyti
Sveikutes pas mane namuose tai visokiu rusiu arbatos yra bet dabar geriu lipton juodaja su apelsinu gabaliukais ax.gif man ji labai skani wub.gif bet deja jos kaina brangoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linsta @ 2010 02 04, 22:58)
Sveikutes pas mane namuose tai visokiu rusiu arbatos yra bet dabar geriu lipton juodaja su apelsinu gabaliukais  ax.gif man ji labai skani wub.gif bet deja jos kaina brangoka verysad.gif

Linsta 4u.gif -ar tai sveriama arbata?
Atsakyti
Kai paragavau 'Harney & Sons" arbatų - nuo tada kitos arbatos nebegaliu gerti. Tebūnie brangi, tebūnie rečiau, bet kokis skonis, malonumas... Nebeįsivaizduoju vakaro prieš miegą be puodo 'harney'...
Atsakyti
Regna ne tai nesveriama ji yra visose prekybos centruose toks oranzinis pekelis kaina jo 7.20 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 02 05, 23:31)
Kai paragavau  'Harney & Sons" arbatų - nuo tada kitos arbatos nebegaliu gerti. Tebūnie brangi, tebūnie rečiau, bet kokis skonis, malonumas... Nebeįsivaizduoju vakaro prieš miegą be puodo 'harney'...

pritariu, pati bandau vis pigesni varianta bent panasu surasti ir be sancu schmoll.gif o gal ne LT si arbata pigesne?
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2010 02 08, 12:25)
pritariu, pati bandau vis pigesni varianta bent panasu surasti ir be sancu  schmoll.gif  o gal ne LT si arbata pigesne?

Jei pirkti didesnę pakuotę (ne šilkiniais pakučiais ir net ne skardinėj), gautųsi gerokai pigiau, tik vat kad tas siuntimas iš JAV antrątiek susidaro...
Aš savaitgalį paragavau dar cinamoninę (Hot Cinnamon Spice), tai užsisvaigau... wub.gif Iki šiol mėgavausi šokolado-mėtine (Chocolate Mint) - man šis skonių derinys - tobulas... Dar laukia degustacijos rudeninė spanguolinė (Cranberry Autum) - kažkaip vis juodas ragauju.
Būtų kur nors jos šalia namų ar darbo, išprotėčiau begerdama biggrin.gif

Kainas gali pažiūrėt tiesiai jų tinklapyje www.harney.com
Taip dar viena internetinė parduotuvė, apie kurią sužinojau iš ebay, mielai siųstų į Lietuvą: www.essexteas.com
Atsakyti
man asmeniškai šiuo metu atrasta Marks& Spencer arbata earl grey, ir kitos rūšys iš spencerio neblogos 4u.gif
Atsakyti
Vija, aciu uz info 4u.gif
mano megiamiausia Chocolate Mint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2010 02 11, 14:47)
Vija, aciu uz info  4u.gif
mano megiamiausia Chocolate Mint  smile.gif

Paragavau Cranberry Autumn ir visai nusivyliau... Gerai, kad nesugalvojau daugiau nusipirkti. Visai nepaliko įspūdžio, bet galbūt todėl, kad man nelabai patinka arbatoj visokie vaisiniai skoniai su rūgštele.
Dabar geriu šokoladinę mėtinę, kuri beje perdaug užsiciklinus pradeda atsibosti (matyt kaip ir viskas gyvenime smile.gif Ir vis pasvajoju apie cinamoninę bei dar kelias nužiūrėtas jų tinklapyje norėčiau paragauti.
O per kalėdas reiks nuspirkti kalėdinės Holiday...
Atsakyti