i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |

Pati pati skaniausia

QUOTE(Tobsita @ 2010 05 17, 18:24)

Pati pati skaniausia

Kur tokios būna pirkt? Kuris skonis jaučiasi labiausiai: ramunėlių, vanilės ar medaus?
QUOTE(vija @ 2010 05 17, 20:52)
Kur tokios būna pirkt? Kuris skonis jaučiasi labiausiai: ramunėlių, vanilės ar medaus?
Maximoje arba internetinėse parduotuvėse. Kai pirmąkart gėriau šią arbatą aikčiojau iš nuostabos kokia skani, bet net nenumaniau kokio skonio

Sveikos,arbatėlių mėgėjos
Man skaniausia arbata yra žala"Twinings" {gunpuwder green tea}
"Saffron tea"{zanbagh}
O,dabar ,kai jau galima prisirinkti žolelių labai skani arbatėlė yra žemuogių stiebelių,juk jų galima prisirinkti,o dar galima prisirinkti įvairių žolelių,tik reikia žinoti.

Man skaniausia arbata yra žala"Twinings" {gunpuwder green tea}
"Saffron tea"{zanbagh}
O,dabar ,kai jau galima prisirinkti žolelių labai skani arbatėlė yra žemuogių stiebelių,juk jų galima prisirinkti,o dar galima prisirinkti įvairių žolelių,tik reikia žinoti.

Paprastą juodą Dilmah, kad ir kaip keistai skambėtų. Kai iš darbo grįžtu pernelyg išsunkta - gaivinuosi medaus krūmo (tikra, nepridažyta) arbata. Virusų metui atėjus - savo rinktų čiobrelių arbata būna nepamainoma. Žinoma, su medumi. Buvo laikas, kai tiesiog eksperimentavau ir ragavau visas iš eilės. Bet supratau, kad visos aromatintos - ne man. Taip ir stovi pusė lentynos tų eksperimentinių paragautų ir nebaigtų
Kažin, kur jas kišt? Gal gražiai perpakavus po truputį nemėgstamiems bendradarbiams atidovanot?

Dar vieną ipatingą arbatą ragavau - Darjeeling (Dardžiling tariasi). Nepakartojamas skonis. Beje, tai nebuvo ta pirmųjų lapelių degustacija už žvėrišką kainą. Tiesiog pirkta normalioj parduotuvėj (tiesa - Danijoj
)

Dar vieną ipatingą arbatą ragavau - Darjeeling (Dardžiling tariasi). Nepakartojamas skonis. Beje, tai nebuvo ta pirmųjų lapelių degustacija už žvėrišką kainą. Tiesiog pirkta normalioj parduotuvėj (tiesa - Danijoj

Mano megstamiausia arbata tai Picwick su ersketuogiais

Norėjau pasiteirauti, gal kas žinote, kur būtų galima nusipirkti raudonos medaus krūmo arbatos ?

QUOTE(Desire*~> @ 2010 09 20, 22:23)
Norėjau pasiteirauti, gal kas žinote, kur būtų galima nusipirkti raudonos medaus krūmo arbatos ? 

Beveik visose specializuotose arbatų/kavų parduotuvėse- "Skonis ir kvapas", "Gurmans", "Presto", "Vėjų alėja" ir pan.