Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatų rūšys

Paskutinis topas man yra šita arbatytė:
http://www.dvelksmas...s-ulongas-.html
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
user posted image

Pati pati skaniausia wub.gif O šiaip esu išranki arbatose. Galiu gerti visas, bet skaniai gerti labai mažai kurias biggrin.gif Šiaip be šios Twinings, dar esu pamišusi del natūralių pipirmėčių, mėtų ir visų arbatų padarytų iš uogienių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 05 17, 18:24)
user posted image

Pati pati skaniausia wub.gif O šiaip esu išranki arbatose. Galiu gerti visas, bet skaniai gerti labai mažai kurias biggrin.gif Šiaip be šios Twinings, dar esu pamišusi del natūralių pipirmėčių, mėtų ir visų arbatų padarytų iš uogienių smile.gif

Kur tokios būna pirkt? Kuris skonis jaučiasi labiausiai: ramunėlių, vanilės ar medaus?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 05 17, 20:52)
Kur tokios būna pirkt? Kuris skonis jaučiasi labiausiai: ramunėlių, vanilės ar medaus?

Maximoje arba internetinėse parduotuvėse. Kai pirmąkart gėriau šią arbatą aikčiojau iš nuostabos kokia skani, bet net nenumaniau kokio skonio g.gif tai atsakyti į klausimą nelabai galiu... toks keistas miksas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,arbatėlių mėgėjos 4u.gif 4u.gif
Man skaniausia arbata yra žala"Twinings" {gunpuwder green tea}
"Saffron tea"{zanbagh}
O,dabar ,kai jau galima prisirinkti žolelių labai skani arbatėlė yra žemuogių stiebelių,juk jų galima prisirinkti,o dar galima prisirinkti įvairių žolelių,tik reikia žinoti. 4u.gif
Atsakyti
AS labai megstu arbata Twinings firmos Earl grey, Jasmine. Ir savo rinktu žolelių- čiobrelių, ramunėlių, mėtų ( citrinų) ir paprastoji, jonažolių, eršketrožių. Labai smagu pačiai tas žoles miksuoti. smile.gif
Atsakyti
zalia su medum ir citrina smile.gif
Atsakyti
Paprastą juodą Dilmah, kad ir kaip keistai skambėtų. Kai iš darbo grįžtu pernelyg išsunkta - gaivinuosi medaus krūmo (tikra, nepridažyta) arbata. Virusų metui atėjus - savo rinktų čiobrelių arbata būna nepamainoma. Žinoma, su medumi. Buvo laikas, kai tiesiog eksperimentavau ir ragavau visas iš eilės. Bet supratau, kad visos aromatintos - ne man. Taip ir stovi pusė lentynos tų eksperimentinių paragautų ir nebaigtų doh.gif Kažin, kur jas kišt? Gal gražiai perpakavus po truputį nemėgstamiems bendradarbiams atidovanot? g.gif lotuliukas.gif

Dar vieną ipatingą arbatą ragavau - Darjeeling (Dardžiling tariasi). Nepakartojamas skonis. Beje, tai nebuvo ta pirmųjų lapelių degustacija už žvėrišką kainą. Tiesiog pirkta normalioj parduotuvėj (tiesa - Danijoj ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 18 rugsėjo 2010 - 18:57
Mano megstamiausia arbata tai Picwick su ersketuogiais wub.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, gal kas žinote, kur būtų galima nusipirkti raudonos medaus krūmo arbatos ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 09 20, 22:23)
Norėjau pasiteirauti, gal kas žinote, kur būtų galima nusipirkti raudonos medaus krūmo arbatos ax.gif

Beveik visose specializuotose arbatų/kavų parduotuvėse- "Skonis ir kvapas", "Gurmans", "Presto", "Vėjų alėja" ir pan. 4u.gif
Atsakyti