tai aš grybe ir šį kartą dariausi, tik buvau įsitikinus, kad šeštadienį nedirba (nu kas gi šeštadieniais gali dirbti? ). reikės nueit dėl šventos ramybės savo galvos.
Manau drasiai galima sveikint HCG dvigubėja kas 48 val, taip kad pas tave jei neklystu 7DPO buvo 3, na o dabar 23, padvigubėjo pagal visas taisykles
Šaunuolė
blndz, nuostabios naujienos Tik nesiknaisiok HCG normose... be reikalo nerviukus tampysi... pakartok sestadieni, pasitikrink dvigubinimasi ir nesuk galvos
o as siandien einu pas gine 16 val. tai ziuresiu ka ji pasakys kad pasiziuretu kas pas mane ten vyksta, bet kaip suprantu is rytiniu skausmu kazkas ivyko (na as cia apie O) todel,kad jau tokiu skausmu neturejau puse metu, o siandien ryte net apsidziaugiau, kad yra sis skausmas
o as siandien einu pas gine 16 val.
tai ziuresiu ka ji pasakys
kad pasiziuretu kas pas mane ten vyksta, bet kaip suprantu is rytiniu skausmu kazkas ivyko (na as cia apie O)
todel,kad jau tokiu skausmu neturejau puse metu, o siandien ryte net apsidziaugiau, kad yra sis skausmas
jeigu geri folikulus stimuliuojancius vaistukus ir jau vidurys ciklo, tai tokios gleives manyciau ovuliacija pranasauja taigis gerai, arne? pazhadintas kunas sakyciau, jeigu turejai anksciau problemu su ovuliacija man irgi anksciau jokiu isskyru nebudavo..nu dabar po proceduru visu...ovuliacija ohohoooo kaip jauciu kad vyksta
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 17, 11:36)
o jums buna tasios iskyros vidury ciklo geriant vaistukus? man kazkaip niekad nebuvo?
jeigu geri folikulus stimuliuojancius vaistukus ir jau vidurys ciklo, tai tokios gleives manyciau ovuliacija pranasauja taigis gerai, arne? pazhadintas kunas sakyciau, jeigu turejai anksciau problemu su ovuliacija man irgi anksciau jokiu isskyru nebudavo..nu dabar po proceduru visu...ovuliacija ohohoooo kaip jauciu kad vyksta
tik siaip idomu pasidarė ar jos buna...nors siand tik 7 cd tai dar anksti ...bet niekad nebudavo tu isskyru ir su vaistukais...nors su echo matydavo, kad o ivyko... zodziu, slepia mano kunas viska ka tik gali...nu bet as ji priversiu