Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(blndz @ 2007 05 16, 17:02)
swoon.gif    bijau.gif
merginos, aš matau antrą pagaliuką, bet tokį neryškų, kad nežinau ar nesivaidena  lens.gif

eina sau..... bigsmile.gif thumbup.gif
sveikinu..... wub.gif wub.gif wub.gif viskas bus gerai.... smile.gif
Nu kaip faina...... wub.gif čia gerų naujienų daugiau nei pas
"planuojančias".... thumbup.gif lotuliukas.gif

mykolina gaila, kad nieks neužaugo..... unsure.gif aš šiandien einu žiūrėt ar nuo 1 clost. bus kas..... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 17 gegužės 2007 - 07:58
ačiū merginos už sveikinimus ir palaikymą 4u.gif galit mane durne išvadint, bet šiandien vėl nunešiau kraują. man kažkaip atrodo, kad jeigu ir ten pasakys, kad viskas OK, tada jau tikrai patikėsiu, kad nestuke.gif
siaubas apima dabar pagalvojus ko man reikia imtis, kad nebūtų taip kaip praėjusį kartą ph34r.gif
Atsakyti
Na va, Blndz, kursai padejo bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=blndz,2007 05 17, 09:58]
ačiū merginos už sveikinimus ir palaikymą 4u.gif galit mane durne išvadint, bet šiandien vėl nunešiau kraują. man kažkaip atrodo, kad jeigu ir ten pasakys, kad viskas OK, tada jau tikrai patikėsiu, kad nestuke.gif

kada laukt kraujo tyrimo atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 17, 08:58)
ačiū merginos už sveikinimus ir palaikymą  4u.gif  galit mane durne išvadint, bet šiandien vėl nunešiau kraują. man kažkaip atrodo, kad jeigu ir ten pasakys, kad viskas OK, tada jau tikrai patikėsiu, kad  nestuke.gif
siaubas apima dabar pagalvojus ko man reikia imtis, kad nebūtų taip kaip praėjusį kartą  ph34r.gif

nieks tave nevadins niekaip..... biggrin.gif dabar jau tau viskas atleidžiama.... irnesakyk.gif biggrin.gif

O blogas mintis varyk šalin schmoll.gif . aš irgi tai patyriau prieš pusmetį... verysad.gif . ir žinau kad pamačius II kažkada, mane apims laimė+baimė. Bet reikia kažkaip "įjungt durnių", ir neprisileist blogų minčių. tiesiog iš savo pusės padarysi viską, kad viskas būt gerai, o visa kita jau ne mūsų rankose..... negalvok blogumų..... console.gif viskas bus gerai..... wub.gif pamatysi..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 17 gegužės 2007 - 08:03
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 17, 09:01)
kada laukt kraujo tyrimo atsakymo?

11.30 smile.gif
Atsakyti

11.30 smile.gif

tai jau greit... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 17, 08:58)
ačiū merginos už sveikinimus ir palaikymą  4u.gif  galit mane durne išvadint, bet šiandien vėl nunešiau kraują. man kažkaip atrodo, kad jeigu ir ten pasakys, kad viskas OK, tada jau tikrai patikėsiu, kad  nestuke.gif
siaubas apima dabar pagalvojus ko man reikia imtis, kad nebūtų taip kaip praėjusį kartą  ph34r.gif

O aš tave pasveikinsiu, kai tikrai žinosi HCG tyrimų atsakymus ax.gif
Aišku faina, kad tiek daug nestuke.gif turim, kas savaitę vis po 1 wub.gif , bet manęs tai kažkodėl visai nedžiugina blush2.gif verysad.gif Ta prasme aš labai džiaugiuosi dėl visų nestuke.gif ir tikrai joms linkiu sėkmės ir baltai pavydžiu blush2.gif , bet mano viltis gęsta dėl to, kad visos po 1 s. jau nestuke.gif , o va manęs jau 6-ta laukia verysad.gif , o rezultato nėra. Atrodo viskas gerai, folikulai patys auga, ovuliuoja, sperma gera, o kodėl nėra kibimo, neaišku verysad.gif
Gal nuskambės mano žodžiai kaip savanaudės blush2.gif , bet tikrai liūdna, kodėl ir aš negaliu pajusti džiaugsmo pamatyti II wub.gif
Pabarkit mane už tokias mintis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 17, 09:54)
O aš tave pasveikinsiu, kai tikrai žinosi HCG tyrimų atsakymus ax.gif
Aišku faina, kad tiek daug  nestuke.gif  turim, kas savaitę vis po 1 wub.gif , bet manęs tai kažkodėl visai nedžiugina blush2.gif  verysad.gif  Ta prasme aš labai džiaugiuosi dėl visų  nestuke.gif  ir tikrai joms linkiu sėkmės ir baltai pavydžiu blush2.gif , bet mano viltis gęsta dėl to, kad visos po 1 s. jau  nestuke.gif , o va manęs jau 6-ta laukia verysad.gif , o rezultato nėra. Atrodo viskas gerai, folikulai patys auga, ovuliuoja, sperma gera,  o kodėl nėra kibimo, neaišku verysad.gif
Gal nuskambės mano žodžiai kaip savanaudės blush2.gif , bet tikrai liūdna, kodėl ir aš negaliu pajusti džiaugsmo pamatyti II  wub.gif 
Pabarkit mane už tokias mintis blush2.gif  ax.gif

oi, pilnai tave suprantu, agnesse... ir ner uz ka cia taves pabarti. Tiesiog taip jautiesi ir ner ko cia slepti. visiskai normalu, kad sirdele suspaudzia, kai kitos keliauja i antra sarasiuko dali... bet tikrai ne is pirmo karto pavyksta visoms. Nenusimink, paprastai pries didelius dziugius ivykius buna kazkoks nesisekimo metas, bet jei kantriai prakentesi--- butinai saulute nusvis ir tau. 4u.gif o dabar dziaukimes kitu mergaiciu sekme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 17, 08:54)
Gal nuskambės mano žodžiai kaip savanaudės blush2.gif , bet tikrai liūdna, kodėl ir aš negaliu pajusti džiaugsmo pamatyti II  wub.gif 
Pabarkit mane už tokias mintis blush2.gif  ax.gif

Niu niu niu nono.gif
Tai kad tikrai ne visos po 1 st. pastojo.. mirksiukas.gif
Suprantu, kad liudna, bet neprarask vilties 4u.gif 4u.gif
As uz kiekviena jusu nuosirdziai dziaugiuosi, lyg pati pamatyciau tuos II wub.gif wub.gif
Atsakyti
agnesse, tave taip puikiai suprantu, kad net neįsivaizduoji. po mano nelaimės pirmą mėnesį sužinojus, kad kas nors laukiasi ne tik, kad nesidžiaugdavau, bet ir bliaudavau dvi dienas po to. bet banalus posakis vis dėlto teisingas - laikas gydo žaizdas. tą patį momentą, kai tik pasiseks, suprasi, kad buvo verta šitiek pakentėti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 17, 10:14)
agnesse, tave taip puikiai suprantu, kad net neįsivaizduoji. po mano nelaimės pirmą mėnesį sužinojus, kad kas nors laukiasi ne tik, kad nesidžiaugdavau, bet ir bliaudavau dvi dienas po to. bet banalus posakis vis dėlto teisingas - laikas gydo žaizdas. tą patį momentą, kai tik pasiseks, suprasi, kad buvo verta šitiek pakentėti  4u.gif

Ačiū už paguodos žodžius ax.gif Ai, kažkokia depresucha užpuolė blush2.gif Vakar tiek optimizmu tryškau, o šiandien še tau, kad nori doh.gif
Žinau, kad KADA NORS tikrai pamatysiu II, bet tas KADA NORS tai žudo doh.gif
Tarškaliuk, mykolina gal dar nebrauksiu jūsų iš sąrašiuko, bet labai gaila, kad nieko neužaugo unsure.gif
Man pradėjo dešinį šoną mausti, jaučiu kažkas augti pradėjo cool.gif
Blnz, laukiam tavo atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti