Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Aga @ 2007 05 21, 16:52)
jurgasik, aš tai neščiau ax.gif
Beja, KMUK nedaro IUI man atrodo, visvien teks eiti privačiai g.gif

Nu aš atitrūkus nuo tų nešimų juodai- kava, saldainiai, koks buteliukas, gėlės- čia einamos dovanėlės, ar jau tik pinigai mūsų dėkingumo išreiškimas?
O kaip suprasti KMUk nedaro IUI? g.gif Man jau visai galva susisuko. Nesijuokit garsiai- IUI tai čia ta stimuliacija ir yra? g.gif Jei taip, tai koks skirtumas kur eiti, į KMUK ar į privačią? Kuo toliau tuo labiau man viskas susipainiojo. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 22, 06:26)
Labas rytas biggrin.gif
na, aš jau pasiruošusi įteikimo ceremonijai first.gif  second.gif  third.gif  biggrin.gif prašom, mergytės, paeiliui, prašome nesikuklinti hihihi.gif  flirt.gif

Ar teisingai supratau, kad tave galima sveikinti įstojus į nestuke.gif gretas?
Jei taip, tai bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 21, 15:56)
aš irgi žalia, bet jau nebe tokia stipriai žalia, kaip pradžioje.... biggrin.gif
man 12 cd buvo tik 12 mm, tai šiandien dar žiūrės gal bus ūgtelėjęs.... O šiaip tai idealiu atveju koks turėtų būt  prieš sprogstant tai apie 18-20 mm... lyg tais.....  g.gif 
...bet va tas augimas  pagal ciklo dienas, gal ne visom būna vienodas... bent jau aš tikiuosi.... unsure.gif

man 11 cd. buvo uzauges 23mm mirksiukas.gif
taip, kad manau tikrai priklauso nuo individualaus atvejo..... blink.gif
Juk vadoveliai ir visi desniai yra sukurti pagal idelius variantus schmoll.gif
Ir visi daktarai sako....kad dabar surasti zmogu,kuris butu lyg is vadovelio neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 05 22, 10:11)
Nu aš atitrūkus nuo tų nešimų juodai- kava, saldainiai, koks buteliukas, gėlės- čia einamos dovanėlės, ar jau tik pinigai mūsų dėkingumo išreiškimas?
O kaip suprasti KMUk nedaro IUI?  g.gif Man jau visai galva susisuko. Nesijuokit garsiai- IUI tai čia ta stimuliacija ir yra? g.gif Jei taip, tai koks skirtumas kur eiti, į KMUK ar į privačią? Kuo toliau tuo labiau man viskas susipainiojo.  doh.gif

Stimuliacija yra kai tu geri tik stimuliuojancius vaistus, o IUI - tai procedura, kurios metu spec.kateteriu tiesiai i gimda suleidziama spec.apdorota sperma. IUI daro ir stimuliuotam ir naturaliame cikle mirksiukas.gif

Papildyta:
Ar teisingai supratau, kad tave galima sveikinti įstojus į  nestuke.gif gretas?
Jei taip, tai  bis.gif

Atsakau uz tarskaliuka - neteisingai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 22 gegužės 2007 - 08:21
labas rytas pupos uogos,

prisiduodu....Folikulas 19 mm (12 cd) vienas vienintelis. Gleivine 9 mm..Pren i uzpakaliuka, ir iseinu i IUI skyreli...Rytoj antra IUI...
Sekmes Jums visoms...butinai pas Jus ilysiu..paziureti, kaip Jus laikotes ....Sekmes kuo dideliausios
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 05 22, 09:19)
Stimuliacija yra kai tu geri tik stimuliuojancius vaistus, o IUI - tai procedura, kurios metu spec.kateteriu tiesiai i gimda suleidziama spec.apdorota sperma. IUI daro ir stimuliuotam ir naturaliame cikle mirksiukas.gif

Tai jei pasitvirtins, kad nevyksta ovuliacija, skirs ją skatinančius vaistus, užaugs folikulai, juos sprogdins, ir tada galėsim patys smileysex.gif ar jau IUI būtinai reikės daryti. Nu jaučiuosi tokia kvaile, kad nelabai susigaudau, viskas taip maišosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(simutė @ 2007 05 22, 09:19)

Atsakau uz tarskaliuka - neteisingai

Sorry, aš Jūsų skyrelyje naujokė, tai gal ne visas užuominas iš karto teisingai suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 05 22, 10:36)
Tai jei pasitvirtins, kad nevyksta ovuliacija, skirs ją skatinančius vaistus, užaugs folikulai, juos sprogdins, ir tada galėsim patys  smileysex.gif ar jau IUI būtinai reikės daryti. Nu jaučiuosi tokia kvaile, kad nelabai susigaudau, viskas taip maišosi  ax.gif
Papildyta:
Sorry, aš Jūsų skyrelyje naujokė, tai gal ne visas užuominas iš karto teisingai suprantu 4u.gif

IUI rekomenduoja, kai kelios stimuliacijos neduoda rezultatu arba kai prastoki vyro grikiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 05 22, 09:40)
IUI rekomenduoja, kai kelios stimuliacijos neduoda rezultatu arba kai prastoki vyro grikiukai  mirksiukas.gif

Ačiukas, Simute, jau po biški viskas aiškėja, labiausiai susiklaidinau, kai Aga parašė, kad klinikos IUI nedaro, vistiek turėsiu ieškotis privačios klinikos, tai ir galvoju, negi klinikose negali padaryti echoskopo, nes kaip anksčiau paaiškinot, echoskopu pažiūri kaip auga ir kada reikia sprogdinti.
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 22, 09:33)
labas rytas pupos uogos,
prisiduodu....Folikulas 19 mm (12 cd) vienas vienintelis. Gleivine 9 mm..Pren i uzpakaliuka, ir iseinu i IUI skyreli...Rytoj antra IUI...
Sekmes Jums visoms...butinai pas Jus ilysiu..paziureti, kaip Jus laikotes ....Sekmes kuo dideliausios

Sekmes, tau dideliausios , Laukiu!!! Tikiuosi sulauksi issvajotos dovaneles lotuliukas.gif Ir geru bei derlingu atostogu!!!! biggrin.gif
Papildyta:
Mergaites, o ar godulia kartais ne dvynuku laukiasi??? g.gif ar as kazka maisau...
ecch... koks grazus tas sarasiukas.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes, o del kokios priezasties gali stimuliacija nepasisekti? g.gif Tiesiog folikulas neuzauga iki reikiamo dydzio? g.gif Beje, kokio dydzio is tikruju turi buti folikulas 11 ar 12 ciklo diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PrestoTea: 22 gegužės 2007 - 09:05
QUOTE(PrestoTea @ 2007 05 22, 11:05)
Mergytes, o del kokios priezasties gali stimuliacija nepasisekti? g.gif Tiesiog folikulas neuzauga iki reikiamo dydzio? g.gif Beje, kokio dydzio is tikruju turi buti folikulas 11 ar 12 ciklo diena?

Taip, tie velniuksciai ima ir neuzauga... Kartais per mazai vaistuku skiria, arba vienoki vaistai stimuliuoja, kiti ne mirksiukas.gif
Del folikulu dydziu labai individualu, paprastai tokiu metu buna apie 16-18mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 22 gegužės 2007 - 09:19
[quote=liepa7,2007 05 22, 11:04]
Sekmes, tau dideliausios , Laukiu!!! Tikiuosi sulauksi issvajotos dovaneles lotuliukas.gif Ir geru bei derlingu atostogu!!!! biggrin.gif
Papildyta:
Aciu liepa7, dar siand gimtadienis tai dabar svajone didziausia, kad leliukas pas mane pasiliktu
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 05 22, 11:20]
[quote=liepa7,2007 05 22, 11:04]
Papildyta:
Aciu liepa7, dar siand gimtadienis tai dabar svajone didziausia, kad leliukas pas mane pasiliktu
[/quote]

Su tortadieniu 4u.gif 4u.gif , kai pusi zvakutes ant torto, sugalvok nora... tongue.gif
Atsakyti