QUOTE(sivana @ 2007 05 21, 14:23)
Didžiausi sveikinimai tau ir kitoms sia naujiena turincioms merginoms, saugok save.
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 21, 15:26)
sekmes, na dabar reikia trinuku
Cia kazkada buvo mano svajone, bet kai iš vis nepavyksta pastoti, tai džiaugčiausi jei iš vis kada nors patapčiau

, nors ir viena vieninteli karta, nors ir su vienu džiaugsmeliu.
Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2007 05 21, 16:14)
Vaistai maždaug tokie buvo man, tai surašysiu: stimuliuoti ovuliacijai skyrė clostilbegitą atrodo, 10 tablečių 50Lt (užtenka vienam ciklui, o kartais ir daugiau), po to sprogdino folikulus su ovitreliu (atrodo), tai šitas vaistas 60Lt kainuoja. tada man dar reikėjo vartoti duphaston (20tab. apie 36 gal litus). plius kiekvieną kartą reikia mokėti gydytojai iki 100Lt (konsultacija plius echo). gydytojos reikia nuo 3 iki 5-6 kartų per ciklą. čia jau labai priklauso. atrodo maždaug tiek
Ačiū tau širdingai, bent šiek tiek orientuosiuos kas ir kaip, pasiskaičiau internete pagal pavadinimus apie vaistus, tai dabar aiškiau. Aš vaikštau KMUK tai uz konsultacijas tai moketi nereikia, bet kaip su dovanelem elgtis tai nezinau. Esu labai priešjas, bet kai pati susidūriau su problemom,tai net nežinau nešti kokią dovanėlę ar ne.
Jei pavyks 06.01 uzsiregistruoti, tai turetu buti kokia 2-3 ciklo diena, tai gal yra vilties kad jau nuo to ciklo ir pradesim skatinti? Taip norisi kuo greičiau, tik bijau kad paskui netektų nusivilti.