Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

O tai skaičiuosim derlių thumbup.gif

Velnias, man niekaip vienodu laiku nepavyksta pavalgyti doh.gif kąąąą daryttttttttttt? lotuliukas.gif nevalgyt visai?a? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 05 21, 16:43)
Sveikos, siandien tikrai skaiciavimo diena, as irgi leksiu vakare pas gine paskaiciuoti. man pirmas kartas, labai tikiuosi, baisingai bijau nusivilti, o kokiodidumo turi buti folikulas 13cd?
As dar biski zalia situose klausimuose.

nu manau, kad apie 20mm turetu but
Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 05 21, 15:43)
Sveikos, siandien tikrai skaiciavimo diena, as irgi leksiu vakare pas gine paskaiciuoti. man pirmas kartas, labai tikiuosi, baisingai bijau nusivilti, o kokiodidumo turi buti folikulas 13cd?
As dar biski zalia situose klausimuose.

aš irgi žalia, bet jau nebe tokia stipriai žalia, kaip pradžioje.... biggrin.gif
man 12 cd buvo tik 12 mm, tai šiandien dar žiūrės gal bus ūgtelėjęs.... O šiaip tai idealiu atveju koks turėtų būt prieš sprogstant tai apie 18-20 mm... lyg tais..... g.gif
...bet va tas augimas pagal ciklo dienas, gal ne visom būna vienodas... bent jau aš tikiuosi.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 21 gegužės 2007 - 15:05
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 21, 15:56)
aš irgi žalia, bet jau nebe tokia stipriai žalia, kaip pradžioje.... biggrin.gif
man 12 cd buvo tik 12 mm, tai šiandien dar žiūrės gal bus ūgtelėjęs.... O šiaip tai idealiu atveju koks turėtų būt  prieš sprogstant tai apie 18-20 mm... lyg tais.....  g.gif 
...bet va tas augimas  pagal ciklo dienas, gal ne visom būna vienodas... bent jau aš tikiuosi.... unsure.gif

Tai va skaiciuosim derliu vakare
parasysiu, tikiuosi, kad paauginau ka nors. Jetus kaip noris, visa diena apie nieko kita negaliu galvoti tik apie folikulus biggrin.gif
Taip noreciau, kad niekas nesugadintu siandien tokios grazios dienos.
Atsakyti
QUOTE(jurgasik @ 2007 05 20, 21:42)
Aciu tau labai Blnz siek tiek aiskiau pasidare. Ir pralinksminai su tuo mylejimusi tai tikrai. Jei zinociau kad nuo to priklausytu busi  nestuke.gif ar nebusi, tai nors ir visa menesi 24 val. per para varytumem  lotuliukas.gif
O gal dar galit siek tiek apsviesti kokie mazdaug vaistai skiriami ir kokios ju kainos. Turiu omeny ir hormonus ir tuos leidziamus. Ar yra koks pasalinis poveikis.

Vaistai maždaug tokie buvo man, tai surašysiu: stimuliuoti ovuliacijai skyrė clostilbegitą atrodo, 10 tablečių 50Lt (užtenka vienam ciklui, o kartais ir daugiau), po to sprogdino folikulus su ovitreliu (atrodo), tai šitas vaistas 60Lt kainuoja. tada man dar reikėjo vartoti duphaston (20tab. apie 36 gal litus). plius kiekvieną kartą reikia mokėti gydytojai iki 100Lt (konsultacija plius echo). gydytojos reikia nuo 3 iki 5-6 kartų per ciklą. čia jau labai priklauso. atrodo maždaug tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 21, 15:14)
dar reikėjo vartoti duphaston (20tab. apie 36 gal litus).

Blndz, o tai tu tik 20 tab. dyfastono suvartojai ir dabar negeri? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 21, 14:23)
tai va ketvirtadienį ginė padarė echo ir pasirodė kad turėsiu  2.gif  2.gif  wub.gif  wub.gif

Didžiausi sveikinimai tau ir kitoms sia naujiena turincioms merginoms, saugok save.
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 21, 15:26)
sekmes, na dabar reikia trinuku smile.gif

Cia kazkada buvo mano svajone, bet kai iš vis nepavyksta pastoti, tai džiaugčiausi jei iš vis kada nors patapčiau nestuke.gif , nors ir viena vieninteli karta, nors ir su vienu džiaugsmeliu. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2007 05 21, 16:14)
Vaistai maždaug tokie buvo man, tai surašysiu: stimuliuoti ovuliacijai skyrė clostilbegitą atrodo, 10 tablečių 50Lt (užtenka vienam ciklui, o kartais ir daugiau), po to sprogdino folikulus su ovitreliu (atrodo), tai šitas vaistas 60Lt kainuoja. tada man dar reikėjo vartoti duphaston (20tab. apie 36 gal litus). plius kiekvieną kartą reikia mokėti gydytojai iki 100Lt (konsultacija plius echo). gydytojos reikia nuo 3 iki 5-6 kartų per ciklą. čia jau labai priklauso. atrodo maždaug tiek  4u.gif

Ačiū tau širdingai, bent šiek tiek orientuosiuos kas ir kaip, pasiskaičiau internete pagal pavadinimus apie vaistus, tai dabar aiškiau. Aš vaikštau KMUK tai uz konsultacijas tai moketi nereikia, bet kaip su dovanelem elgtis tai nezinau. Esu labai priešjas, bet kai pati susidūriau su problemom,tai net nežinau nešti kokią dovanėlę ar ne. g.gif
Jei pavyks 06.01 uzsiregistruoti, tai turetu buti kokia 2-3 ciklo diena, tai gal yra vilties kad jau nuo to ciklo ir pradesim skatinti? Taip norisi kuo greičiau, tik bijau kad paskui netektų nusivilti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2007 05 21, 16:19)
Blndz, o tai tu tik 20 tab. dyfastono suvartojai ir dabar negeri? ax.gif

geriu kiekvieną dieną po dvi tablečikes ir dar ilgai gersiu biggrin.gif
Atsakyti
jurgasik, aš tai neščiau ax.gif
Beja, KMUK nedaro IUI man atrodo, visvien teks eiti privačiai g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes,
Sivana wub.gif kaip nuostabu iskarto du lialiai clap.gif
Na o mano naujienos tokios kad liepos 12d manes laukia laparaskopija-histeroskopija pastarosios nezinau ka jos metu daro, kaip vista gines neissiklausinejau doh.gif gal katra zino kas tai yra? ir jeigu laparaskopijos metu pamatys kad kaskatras blogas kiausintakis nori ji pasalinti,ir sake iki operacijos turiu apsispresti,tai dabar suku galva ir jieskau likimo draugiu patarimo gal katrai taip pat buvo,o gal kiausintaki kartu su kiauside pasalina? susiputalinau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergytes. pas mane tesas neigiamas. man turbut nelemta pamatyt tas isvajotas II juosteles cray.gif cray.gif turejau sulaukti menesiniu vakar, bet nesulaukiau, nes durnele gi duphastono nenutraukiau gerti. ir su kuo as klausiausi pas gyd. jis man sako dabar gerk duphastono po 2 tab. ir jei po 10 dienu nesusirgsi darykis nestumo testa. jei teigiamas nenutrauk. o kad kai neigiamas - nutaktri - neuzfiksavau. tai duphastono isliurlinau 12 dienu. gal nebus labai blogai? siandien nebegeriau -pilva maudzia smarkiai, jauciu nakti gali atvaziuoti pussesere raudona suknele smile.gif
as jau taip pavargau nuo tu paranojisku nestumu, nuo tu laukimu 10 dpo, poto 14 dpo... kazkoks kosmaras... jauciuosi kaip kokia narkomane kuriai dozes reikia: vidury darbo dienos, begau i vaistine ir paslapciom tulike tetsa dariausi... kaip sugebeti saves nekankinti? vyras baisiausiai nervuojasi kai mato apsizliumbuse vos ne kasdien sad.gif cray.gif
Atsakyti
Testą darytis dieną beprotybė, o tuo labiau kai galimas nėštumas labai labai mažas.
Atsakyti