Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Gal..... tik tada po IVF manau gydytojai tokių vaistukų neskirtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 30, 14:28)
Kuo mažesnis imunitetas tuo geriau mirksiukas.gif  Per IVF spec. vaistukus mergaitės geria, kad žirniukų neatmestų ax.gif

yahoo.gif vadinasi nedezinformavau biggrin.gif
Atsakyti
na aš jau po ginės. Tai dešinėj net trys užaugę, didžiausias 14 mm, kitoj lygtai vienas - 13 mm. Ginė sakė, kad turėtų būti didesni, bet kadangi šiandien 11 c.d. tai sakė dar turėtų paaugti. O koks yra pakankamas dydis? Ir visi turbūt juk nesprogsta, tai o kur kiti dingsta? Ar turėsiu ketvertuką lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar sakė penktadienį ateiti pasirodyti.
Ir dar nesupratau, ar jie gali patys sprogti, ar visada skiria tuos sprogdinančius vaistus?
O dėl gleivinės nieko nesakė, o pati ir pamiršau paklausti blush2.gif
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 30, 14:09)
manau net labai normalu  smile.gif , reiškias  auga derlius..... tongue.gif

O aš nieko nejaučiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 05 30, 16:13)
na aš jau po ginės.
...
O aš nieko nejaučiau  g.gif

ir aš nejaučiau nieko, bet ir buvo tik vienas didelis.
tai jei 11 cd dar iki kokios 15-16 cd spės ūgtelti iki reikiamo dydžio.... thumbup.gif
Šiaip turi būt kažkur 18-20 mm.
Dėl sprogdinimo ir man buvo neaišku, ar jie patys nesprogtų... ar visad Ovitreli skiria.... bet atrodo kad visad skiria jį....
O per mmm nunyksta kiti folikulai, kurie nesprogsta....
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 05 30, 16:13)
na aš jau po ginės. Tai dešinėj net trys užaugę, didžiausias 14 mm, kitoj lygtai vienas - 13 mm. Ginė sakė, kad turėtų būti didesni, bet kadangi šiandien 11 c.d. tai sakė dar turėtų paaugti. O koks yra pakankamas dydis? Ir visi turbūt juk nesprogsta, tai o kur kiti dingsta? Ar turėsiu ketvertuką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dar sakė penktadienį ateiti pasirodyti.
Ir dar nesupratau, ar jie gali patys sprogti, ar visada skiria tuos sprogdinančius vaistus?
O dėl gleivinės nieko nesakė, o pati ir pamiršau paklausti  blush2.gif

O aš nieko nejaučiau  g.gif

thumbup.gif puikios naujienos.
Atsakyti
Junete nebloga derlių priauginai thumbup.gif gausit su vyru pasidarbuot is peties smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 05 30, 16:28)
Junete nebloga derlių priauginai  thumbup.gif gausit su vyru pasidarbuot is peties  smileysex.gif

tai vat dabar tas ir neramina, nes šeštadienį (kada ko gero aktyviausiai reikėtų darbuotis) išvažiuojam į vestuves, tai normalių sąlygų kaip ir nerasta. Nežinau reikės kokį tualetą okupuoti ar krūmą kokį doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 05 30, 16:35)
tai vat dabar tas ir neramina, nes šeštadienį (kada ko gero aktyviausiai reikėtų darbuotis) išvažiuojam į vestuves, tai normalių sąlygų kaip ir nerasta. Nežinau reikės kokį tualetą okupuoti ar krūmą kokį  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

matai, iseiti jau sugalvojai lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 05 30, 15:38)
matai, iseiti jau sugalvojai  lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

ir tam tolete dar pagulet reikes kad visi "reikaliukai" neisbegtu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as ryt vaziuoju derliu rodyt. vakare grisiu su naujienom. tikiuosi man i nauda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 30 gegužės 2007 - 17:47
QUOTE(cooliuke @ 2007 05 30, 18:45)
ir tam tolete dar pagulet reikes kad visi "reikaliukai" neisbegtu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as ryt vaziuoju derliu rodyt. vakare grisiu su naujienom. tikiuosi man i nauda smile.gif

lauksim geru naujienu 4u.gif
Atsakyti
ir tam tolete dar pagulet reikes kad visi "reikaliukai" neisbegtu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sėkmės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

juokitės juokitės, man pačiai juokinga lotuliukas.gif doh.gif
Lauksim naujienų mirksiukas.gif
Atsakyti