QUOTE(mykolina @ 2007 05 31, 10:39)
Simute, o po kiek dazniausiai skiria gonalio ir kiek jo per cikla reikia? Ir kokia jo kaina? Aciu labai. Reikes uzklausti gydytojos gal paciai kodel jo dar neskiria?
Visoms gero laukimo ir gero derliaus, laukiam geru naujienu
Ir aš galiu atsakyti
Gonalio skyrimas taip pat labai individualus, kažkada rašiau, kad man ginis sakė, kad kai kurioms reikia iki 36 dozių

Man kelis ciklus skyrė po 5 dozes, šį ciklą - 2, bet esu davusi ir tik 1 dozę. O dabar įdomiausia dalis - 1 dozė kainuoja 100 Lt

Ir skiria gonalį labai įvairiai, tai nuo 7 c.d. tai nuo 10 c.d. ar 13-14 c.d. po 1 dozę, labai individualiai

Paskutiniu metu man gonalį skiria tik tada kai atsiranda dominuojantis folikulas, dažniausiai jis būna tik vienas, tai man kažkaip labai gaila, kad turiu leistis tokius brangius vaistus vien tam, kad tas folikulas tikrai užaugtų kokybiškas

Juk jie ir taip pas mane patys auga ir be jokių vaistų

Bet atseit tokiu būdu mes pilnai sureguliuojam visą mano ciklą ir reikia laukti tik kibimo

Tai po kiekvienos apžiūros ginis labai džiaugiasi, kad mums pavyko ta schemutė ir kad ji man labai tinka

, bet tas 1 folikulas tai nelabai mane įkvepia

Bet viliuosi tuo, kad leliaui ir reikia tik 1 folikulo
Papildyta:
QUOTE(simutė @ 2007 05 31, 10:55)
nieko ten neskecia, tik jei kaklelis uzsirietes su znyplytemis ji istiesia, nieko ten skausmingo ar baisaus nera, pati dariausi, todel drasiai galiu komentuoti
As tavo vietoje jau daryciau IUI, nes 6 stim. jau daug, o kad Gonal ciklui reguliuoti nesutikciau,
nes stimuliuojant kiausides yra verciamos stipriau darbuotis, tai jos juk irgi galiojimo laika turi, jos greiciau uzsilenkia , man bent jau taip aiskino
Tai va, kad pas mane jos pačios dirba

ir gonalis skiriamas tik tada kai jau yra dominuojantis folikulas
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 05 31, 11:07)

labukas, vel uzlekiau paziuret, kaip gyvenat
Labukas

, tai ir vėl pas anytą pietų atlėkei
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2007 05 31, 10:51)
Nėra ko bijoti per IUI, tiesiog visai nieko nejauti, jeigu gera gimdos padėtis, tik reikia atsipalaiduoti
tai va su tuo atsipalaidavimu tai man sunkiai išeina ant tos kėdės

kai tikrina gimdos kaklelį ir kiša tą šaukštą, tai nevisada iš pirmo karto pavyksta

, nes aš taip suspaudžiu raumenis, kad ten net pirštas netelpa

jau mano ginis žino tai, tai kai reikia tikrinti ir yra likę tik dideli šaukštai, tai eina ieškoti mažų, nes žino, kokia aš bailė

O vieną kartą kai man įtarė pienligę, tai ten tiek makalavo, tada pakvietė sesutę, kad paimtų tepinėlį, tai ji irgi vis tą šaukštą skėtė, kad paimtų tepinėlį iš kelių vietų, o mano ginis sako, nereikia imti iš giliai, nekankinkit moters

Va už tai aš savo ginių ir myliu

Jis jau ir mano pavardę be klaidų rašo ir gimimo metus žino
Svajonė išsipildė po 5 metų
Gimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm