Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

man clost. skyre irgi nuo 5c.d.po 2tabl.
Papildyta:
o tai kaip folikulas perauga,tai jis pats nesprogsta?? blink.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif
Yai visoms tikrinančioms derlių linkiu gerų rezultatų wub.gif
Knielita, nepergyvenk taip, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
Na aš taip pat vakar buvau pas ginių, tai viskas pas mane ovuliavo, tik gleivinė mažoka, tai gavau recetpą Duph. Pastebėjau, kad Duph geriu kas antrą ciklą lotuliukas.gif
Paklausiau ginio, ką tokiau darysim, nes tai jau 6 stimuliacija, sakau, kieik galima tokių stimuliacijų turėti ax.gif . O jis sako, kiek reikės, tiek ir darysim blink.gif Nesupratau... tada paaiškino, kad stimuliuojant gonaliu, tai tas pats kas nestimuliuoja, tipo tokiu būdu sureguliuojamas pilnai ciklas ir tokių stimuliacijų galima daryti labai daug ax.gif sakiau apsistosiu ties 8, o dabar net nežinau, gal reikia varyti ir toliau taip pat ax.gif Labai jau bijau tų intravencijų blush2.gif kai prisiskaičiau, kad ten su žnyplėm kažką skečia, tai taip visas noras ir praėjo IUI daryti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Man Gonal skirdavo kiekviena cikla skirtingai, pirmiausiai nuo 5CD pradedavau gerti Clost. 5 dienas po 1-2 tb., po to 7-8 CD (priklausomai nuo folikulu dydzio) pridedavo Gonal, kartais po visa apmule 75vnt., arba po puse . Viena ampule kainuoja apie 115lt. karta turejau stimuliacija su dviguba IUI, tai suplojau 2000lt bet.... pinigai vejais verysad.gif

Simute, o po kiek dazniausiai skiria gonalio ir kiek jo per cikla reikia? Ir kokia jo kaina? Aciu labai. Reikes uzklausti gydytojos gal paciai kodel jo dar neskiria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 31 gegužės 2007 - 09:50
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 31, 09:17)
viska jaučiu  irnesakyk.gif biggrin.gif  lotuliukas.gif
ne nu jei rimtai tai .... jautrūs speneliai (tik nežinau ar nuo nėštumo, ar nuo jų tikrinimo sujautrėjo lotuliukas.gif ), pilvo apačioje toks pamaudenimas atsirado lengvas.... g.gif Po pietų užeina toks snuskis, traukia prie miego...Kadangi buvau jau pastojusi, tai panašiai buvo ir aną kartą...
Bet faktas kad nėštumo ir artėjančių mmm požymiai labai jau panašūs.... doh.gif  lotuliukas.gif

P.S. ačiū už linkėjimus 4u.gif Tau to paties... smile.gif

Ačiū, bet pas mane ką tik mmm atvyko. Taigi aukštas prog parodė tik tiek, kad galbūt vyko ovuliacija. ax.gif
Ryt einu pas gyd, tai labai tikiuosi ir man jau skirs ovul skatinimą. 4u.gif Tai tikiuosi jungsiuosi ir į sąrašiuką.
O tu žiūrėk nepavesk dėl nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgasik: 31 gegužės 2007 - 09:51
QUOTE(agnesse @ 2007 05 31, 10:48)
  Labai jau bijau tų intravencijų blush2.gif kai prisiskaičiau, kad ten su žnyplėm kažką skečia, tai taip visas noras ir praėjo IUI daryti blush2.gif  blush2.gif

Nėra ko bijoti per IUI, tiesiog visai nieko nejauti, jeigu gera gimdos padėtis, tik reikia atsipalaiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 05 31, 10:39)
As tai nebesuprantu, vakar buvo 24 c.d. tai pilva skaudejo kaip pris mmm, krutines kaip niekad negaliu priliesti, nors anksciau to nebuvo. Pagal pozymius jau siandien tureciau mmm sulaukti, bet tokio trumpo ciklo dar nesu turejusi.

Ir tu laikykis, tikėkimės dar vienos nestuke.gif geros žinios
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 31, 11:48)
Sveikutės visos 4u.gif
Yai visoms tikrinančioms derlių linkiu gerų rezultatų wub.gif
Knielita, nepergyvenk taip, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
Na aš taip pat vakar buvau pas ginių, tai viskas pas mane ovuliavo, tik gleivinė mažoka, tai gavau recetpą Duph. Pastebėjau, kad Duph geriu kas antrą ciklą lotuliukas.gif
Paklausiau ginio, ką tokiau darysim, nes tai jau 6 stimuliacija, sakau, kieik galima tokių stimuliacijų turėti ax.gif . O jis sako, kiek reikės, tiek ir darysim blink.gif Nesupratau... tada paaiškino, kad stimuliuojant gonaliu, tai tas pats kas nestimuliuoja, tipo tokiu būdu sureguliuojamas pilnai ciklas ir tokių stimuliacijų galima daryti labai daug ax.gif  sakiau apsistosiu ties 8, o dabar net nežinau, gal reikia varyti ir toliau taip pat ax.gif  Labai jau bijau tų intravencijų blush2.gif kai prisiskaičiau, kad ten su žnyplėm kažką skečia, tai taip visas noras ir praėjo IUI daryti blush2.gif  blush2.gif

nieko ten neskecia, tik jei kaklelis uzsirietes su znyplytemis ji istiesia, nieko ten skausmingo ar baisaus nera, pati dariausi, todel drasiai galiu komentuoti 4u.gif
As tavo vietoje jau daryciau IUI, nes 6 stim. jau daug, o kad Gonal ciklui reguliuoti nesutikciau, nes stimuliuojant kiausides yra verciamos stipriau darbuotis, tai jos juk irgi galiojimo laika turi, jos greiciau uzsilenkia , man bent jau taip aiskino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 31 gegužės 2007 - 09:56
Varlyte, kaip tu laikaisi, gal ir pas tave gerų naujienų yra?
Atsakyti
4u.gif labukas, vel uzlekiau paziuret, kaip gyvenat friends.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 05 31, 10:39)
Simute, o po kiek dazniausiai skiria gonalio ir kiek jo per cikla reikia? Ir kokia jo kaina? Aciu labai. Reikes uzklausti gydytojos gal paciai kodel jo dar neskiria?
Visoms gero laukimo ir gero derliaus, laukiam geru naujienu  4u.gif

Ir aš galiu atsakyti ax.gif
Gonalio skyrimas taip pat labai individualus, kažkada rašiau, kad man ginis sakė, kad kai kurioms reikia iki 36 dozių blink.gif Man kelis ciklus skyrė po 5 dozes, šį ciklą - 2, bet esu davusi ir tik 1 dozę. O dabar įdomiausia dalis - 1 dozė kainuoja 100 Lt biggrin.gif Ir skiria gonalį labai įvairiai, tai nuo 7 c.d. tai nuo 10 c.d. ar 13-14 c.d. po 1 dozę, labai individualiai ax.gif Paskutiniu metu man gonalį skiria tik tada kai atsiranda dominuojantis folikulas, dažniausiai jis būna tik vienas, tai man kažkaip labai gaila, kad turiu leistis tokius brangius vaistus vien tam, kad tas folikulas tikrai užaugtų kokybiškas blush2.gif Juk jie ir taip pas mane patys auga ir be jokių vaistų ax.gif Bet atseit tokiu būdu mes pilnai sureguliuojam visą mano ciklą ir reikia laukti tik kibimo ax.gif Tai po kiekvienos apžiūros ginis labai džiaugiasi, kad mums pavyko ta schemutė ir kad ji man labai tinka ax.gif , bet tas 1 folikulas tai nelabai mane įkvepia blush2.gif blush2.gif Bet viliuosi tuo, kad leliaui ir reikia tik 1 folikulo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(simutė @ 2007 05 31, 10:55)
nieko ten neskecia, tik jei kaklelis uzsirietes su znyplytemis ji istiesia, nieko ten skausmingo ar baisaus nera, pati dariausi, todel drasiai galiu komentuoti 4u.gif
As tavo vietoje jau daryciau IUI, nes 6 stim. jau daug, o kad Gonal ciklui reguliuoti nesutikciau, nes stimuliuojant kiausides yra verciamos stipriau darbuotis, tai jos juk irgi galiojimo laika turi, jos greiciau uzsilenkia , man bent jau taip aiskino mirksiukas.gif

Tai va, kad pas mane jos pačios dirba ax.gif ir gonalis skiriamas tik tada kai jau yra dominuojantis folikulas ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 05 31, 11:07)
4u.gif labukas, vel uzlekiau paziuret, kaip gyvenat friends.gif

Labukas bigsmile.gif , tai ir vėl pas anytą pietų atlėkei tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2007 05 31, 10:51)
Nėra ko bijoti per IUI, tiesiog visai nieko nejauti, jeigu gera gimdos padėtis, tik reikia atsipalaiduoti mirksiukas.gif

tai va su tuo atsipalaidavimu tai man sunkiai išeina ant tos kėdės blush2.gif kai tikrina gimdos kaklelį ir kiša tą šaukštą, tai nevisada iš pirmo karto pavyksta blush2.gif , nes aš taip suspaudžiu raumenis, kad ten net pirštas netelpa lotuliukas.gif jau mano ginis žino tai, tai kai reikia tikrinti ir yra likę tik dideli šaukštai, tai eina ieškoti mažų, nes žino, kokia aš bailė blush2.gif O vieną kartą kai man įtarė pienligę, tai ten tiek makalavo, tada pakvietė sesutę, kad paimtų tepinėlį, tai ji irgi vis tą šaukštą skėtė, kad paimtų tepinėlį iš kelių vietų, o mano ginis sako, nereikia imti iš giliai, nekankinkit moters lotuliukas.gif biggrin.gif Va už tai aš savo ginių ir myliu lotuliukas.gif Jis jau ir mano pavardę be klaidų rašo ir gimimo metus žino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 31, 10:27)

Labukas bigsmile.gif , tai ir vėl pas anytą pietų atlėkei tongue.gif

na, kad jos nera namuose blush2.gif thumbup.gif MB man raktus dave, tai as kaip vaiduoklis, ateinu, pabunu ir iseinu hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės visoms visoms oro_buckis.gif

jurgasik irnesakyk.gif kada nors parodysim ir mes ką galim biggrin.gif friends.gif

Amade, vaiduokliuk, kaip sekasi?

agnesse, pirmą kart apie gonalio savybes išgirdau aciuks.gif
Atsakyti