Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

didzioji i teveli, mazoji pati i save (kaip mano mama sako lotuliukas.gif )
Atsakyti
Musu pupa,kai gime,tai i teti buvo panasi .O dabar daug kas sako ,kad i mama. smile.gif
Atsakyti
Pirmasis sunus - mano vizitine kortele, antrasis - tecio kopija, juokauju, kad manim buvo pasinaudota lotuliukas.gif
Atsakyti
mano sunelis galim sakyt maisytas ax.gif nuo kaktos iki nosytes grynas tevėlis vaikystėj,o jau nuo nosytes tai mamytes bruožai labai ryskūs......... ax.gif sako vaikai gyme panasus i mamas yra labai laimingi,kaži kiek tiesos čia yra...... g.gif
Atsakyti
Visi sako, kad dukrytė tėčio kopija, na tik didžiuliai žandai tai jau mano biggrin.gif šiaip lupytės mano, o smakriukas mūsų abiejų, o nosytė ir akytės tik tėtuko smile.gif
Atsakyti
Puse per puse lotuliukas.gif akytės, žandukai,smakriukas ir dar kai kas blush2.gif tetuko, o kas liko mano lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai mažylė gimė, visi, kas buvo gimdykloje, nusprendė, kad tėvelio dukrytė. Bet nuo pat pirmos dienos vieniems ji panaši į mane, kitiems į tėtį. Man tai jinai labiau panaši į mane, vakar vyras pripažino, kad mažylė tikra mano kopija ax.gif
Atsakyti
Musu mazyle tevelio kopija. thumbup.gif
Atsakyti
kai gime, visi irgi sake, kad tecio kopija, net biskutuka liudna buvo, kad ne i mane unsure.gif bet dabar jau sako, kad i abu panaset pradeda, keiciasi tie lialiai smile.gif
Atsakyti
Musu mazoji tevelio kopija rolleyes.gif nors dabar kai paaugo kai kas iziuri ir mano bruozu,nors as tai ju nepastebiu schmoll.gif kiek teko girdet jei dukryte panasi i teti tai bus laiminga,o jei sunus i mama tai irgi bus laimingas rolleyes.gif bet as nelabai tikiu tokiais dalykais schmoll.gif nors anoji kaip minejau tecio kopija,tai turetu but laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Agnietė panaši į tėtį, galima sakyti tėčio kopija. Mūsų draugai ją net Linute vadina (tėčio vardas Linas). Sakau, kad jeigu nebūčiau pati gimdžiusi, galvočiau, kad ne mano vaikas blush2.gif Pirmas žodis buvo tete. Jeigu kas nors netinka visada rėkia "tete" arba "tete ateik".
Ir negana to kai ryte atsibunda, atsisuka į mane ir nusušypso- švelniai išpyškina "TETE"... Nusišauti galima visiškas tėčio vaikas doh.gif
Atsakyti
o mūsų mažylis nuo pat gimimo,grynas tėvelis,net nuotraukas sulyginom su tėvelio (kai jis buvo maziukas) - tai abu, kaip du vandens lašai. Iš mamos tik akytes paveldejo ir ju spalva rolleyes.gif
Atsakyti