Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

na o mūsu žiogelis kai tik gime tai grynas tėvelis buvo susiraukes o dabar daug kas sako kad keičiasi lyg į mamą darosi panašus,kad tik butu sveikas ir laimingas manau svarbiau. 4u.gif
Atsakyti
mano mazute grynas tevelis, taciau plaukuciu silpnuma ir spalva is mamos paveldejo doh.gif o taip tikejaus kad bus juodaplauke garbane ax.gif
Atsakyti
musu mazgis panasus i tetuka. thumbup.gif
Atsakyti
Vieni giminaiciai aiskina, kad sunus visas i tetuka kiti gi sako, kad ,,gryna mama'' lotuliukas.gif
Atsakyti
Turbut tevelio bruozu turi musu pypliukas daugiau, bet ir i mama panasus irgi smile.gif
Atsakyti
Mamos berniukas, turi tik tecio rudas akytes ir kaip tecio laaabai ilgas blakstienas.
Atsakyti
Mano gimines sako i mama,vyro gimines-i tete lotuliukas.gif
Atsakyti
Visi sako kas tevelio kopija smile.gif
Atsakyti
vieni sako vienaip, kiti kitaip. O musu kineziterapiaute pasake paprastai: nei i viena, nei i kita, tikras ''leliskas leliukas'' ir tiek.
Dar teks palaukti ''i ka pasines...''
Atsakyti
Beveik visi sako, kad labiau i tetuka panasius musu stebukliukas, bet priduria, kad mano lupas paveldejo wub.gif
Atsakyti
o musu mazyle visi sako, kad grynas tetis, net sukurys ant galvytes toje pacioje vietoje,akys, nosis, barzda nu zodziu tikra kopija, o viena pussesere kai pamate tai sake dar nera macius, kad vaikas butu toks panasus i kuri nors is tevu, o mane tai erzina kai visi taip sako verysad.gif galetu nors kas mano buti
Atsakyti
Mano sunelis-tetuko kopija. Tik ausytes tokios kaip mano-uzsirietusios... ax.gif
Atsakyti