Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

QUOTE(giedre78 @ 2008 05 11, 14:27)
Pirmas vaikas tecio kopija tamsaus gymio kaip mulatukas ir rudaakis,o jau antras tai mano kopija melynaakis ir baltas kaip pukelis.keista ,bet vaikai labai skirtingi visai nepanasus.

mano tai kai gime pirmas vaikas tai nebuvo tamsus, akytes melynos, o dabar tikra tapo tecio kopika istamsejo labai, ir net is tumelynu akyciu pasidare biggrin.gif rudos kaip ir tecio.tai amano tik anas galas nes mergaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai apie antra vaikuti ir patylesiu, nes gali ir pasikeisti kaip ir pirmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,nes dabar ir sviesus bet apgama tai kaip ir tetis turi ant kojytes, o pas mane jie labai nezymus.
Atsakyti
Pirmasis į mane antrasis,bus matyt bigsmile.gif
Atsakyti
Vieni sako, kad i teveli, kiti, kad i mamyte biggrin.gif Manau, cia isiteikt noredami. Kai paaugs, bus matyt, nes dar maziukas.
Atsakyti
Maišytas biggrin.gif Į abu panašus. Lūpos tik grynai mano wub.gif
Atsakyti
Daugiausia i teti, mano tik akiu spalva- zydra wub.gif
Atsakyti
Visa i teti mirksiukas.gif Tik smakriukas mano - skeltas ir ausytes - smailos drinks_cheers.gif O visi tik pamate iskart sako, kad tecio vaikas, kuo toliau, tuo labiau ryskeja jo bruozai rolleyes.gif Bet viena aisku - musu vaikas tongue.gif
Atsakyti
Visas į mane biggrin.gif įdomu antras į kurį panašus bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(marttelle @ 2008 06 07, 11:23)
Visas į mane  biggrin.gif  įdomu antras į kurį panašus bus g.gif

manoji tevo kopija.o musu vaikeliai tik diena skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
Tėčio mergaitė biggrin.gif
Atsakyti
Sūnus į tėtį panašus, čia jau be komentarų, visi juokėsi, kad galima sakyti jog mano nieko nėra biggrin.gif na o dėl dukrytės kyla visokių neaiškumų, daug kas net sako kad vaikai tarpusavy labai panašūs, o ne tiek į mus su vyru. Bet kai aš radau savo vaikystės nuotrauką ir parodžiau vyrui bei kitiems pažįstamiems, tai buvo šokiruoti, sakė kad galiu palikti dukrytei savo nuotarukas ir jai užaugus sakyti kad čia jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif ji visa į mane thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tecio kopija biggrin.gif
Atsakyti
Mano-ausytes,o siaip grynas tėtukas biggrin.gif
Atsakyti