Įkraunama...
Įkraunama...

į ką panašus mažylis?

akytes mano,daugiau viskas tevelio wub.gif
Atsakyti
Mano abu grynos tevelio kopijos doh.gif mano pasieme tik "prisegta" liezuvi blink.gif
Atsakyti
Kai tik gime mano dukryte,tai buvo gryna tecio kopija wub.gif Dabar kai kurie bruozai ir mano islenda wub.gif
Atsakyti
Abudu vaikučiai tėvelio, mano tik akis turi. Otaip kaip sėdi visi trys krūvoj tai visai nesiskiria tig ūgiu lotuliukas.gif
Atsakyti
as visada sakau, kad mano vaikai panasus i save pacius 4u.gif Kazkaip gimineje is vyro puses tai labai daznai aptarinejamas klausimas ir man, o ir vyresnelei jau gerokai pabodo apie tai diskutuoti blush2.gif Isivaizduokit, mergaitei greit penki, o ji beveik kiekviena karta susitikus su mociute ir t.t. turi isklausyt tirados kokie bruozai is ko paveldeti unsure.gif Kazkoks krastutinumas, cia panasiai kaip zmones apie ora kalba kai neturi ka pasakyt rolleyes.gif
Atsakyti
o man daug kas sako, kad dukryte tikras mamos vaiukas, tik nosyte tecio biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo, kad dukrytė tėčio kopija wub.gif o aplinkinių nuomonės skiriasi, bet tėčio naudai daugiau pasisakymų rolleyes.gif
Atsakyti
mamytės kopija, tik akys mėlynos, plaukai šviesūs - tėvelio.
ir tėvelio lūpos wub.gif
Atsakyti
Pirmas vaikas tecio kopija tamsaus gymio kaip mulatukas ir rudaakis,o jau antras tai mano kopija melynaakis ir baltas kaip pukelis.keista ,bet vaikai labai skirtingi visai nepanasus.
Atsakyti
Panasus y mamyte o charakteris tai bus tevelio. jau parodo savo ... ax.gif
Atsakyti
Kolkas tai akytes tecio, o nosyte ir burnyte mamytes blush2.gif wub.gif
O plaukuciai rudi, kaip ir abieju teveliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raminta M.: 13 gegužės 2008 - 10:25
sunelis panasus i tevely, o taip norejau kad butu i mane ax.gif ax.gif
Atsakyti