Įkraunama...
Įkraunama...

Staigmenos jauniesiems

QUOTE(monicutte @ 2005 04 22, 08:37)
ar as cia teisingai supratau??? unsure.gif

o tu ir pastabi:) mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
palaukit palaukut protest.gif padekit man, kai padarai tu saldainiuku, tai kur ta atvirute priklijuot? ir kur tuos vaikuciu vardukus uzrasyti?daug ju ten prirasyti???
Atsakyti
QUOTE(Juree @ 2005 04 30, 16:55)
palaukit palaukut  protest.gif padekit man, kai padarai tu saldainiuku, tai kur ta atvirute priklijuot? ir kur tuos vaikuciu vardukus uzrasyti?daug ju ten prirasyti???

apie ką čia tu?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 01 09, 10:29)
As dariau toki dalykeli. Sampano buteli apklijavau mazais "Bibo" saldainiukais (darbo uztektinai), gavos toks kaip eglute, prikabinau atviruka, perleidau sveciams per rankas, jie surase po varda mergytei ir berniukui, ir iteikiau jauniesiems, su paaiskinimu, kad kaip gims vaikelis, i diena suvalgyti po viena saldainiuka (abiems po puse), turetu uztekti kazkur kol vaikeliui sueis 3 metukai. Aisku sunku isivaizduoti, pasistengsiu kada nors idet foto smile.gif

tai vat kaip ten su tuo atviruku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juree: 01 gegužės 2005 - 08:31
tai atviruka galima siaip kur nors prirysti ir tiek.
as dariau be atviruku.
Atsakyti
Pacific, tu labai išradinga smile.gif o tas butelaitis atrodo tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mums piršliai buvo padarę tokią malonią smulkmenėlę - kai perėjom per tiltą davė mums dvi molines širdeles, kurias turėjom surakint su spynele, o raktą išmest į upę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2005 05 03, 11:03)
Mums piršliai buvo padarę tokią malonią smulkmenėlę - kai perėjom per tiltą davė mums dvi molines širdeles, kurias turėjom surakint su spynele, o raktą išmest į upę smile.gif

o geras, nebloga staigmena biggrin.gif
Atsakyti
na bet kaip ten siusti sveciams visiems? kur jie turi uzrasyti vardus>?negi viesiems uztex vietos ant atvirutes???
Atsakyti
QUOTE(Juree @ 2005 05 04, 11:40)
na bet kaip ten siusti sveciams visiems? kur jie turi uzrasyti vardus>?negi viesiems uztex vietos ant atvirutes???

thumbup.gif man labai patiko idėja su tuo buteliu , bet kaip įdomiai įteikti jauniesiems reikia sugalvoti ką įdomesnio ,gal kas pasiūlytų ?Aš šią įdėją panaudosiu irgi ,tik reikia idomiau įteikt.
Atsakyti
QUOTE(rimutė @ 2005 05 04, 14:28)
thumbup.gif man labai patiko idėja su tuo buteliu , bet kaip įdomiai įteikti jauniesiems reikia sugalvoti ką įdomesnio ,gal kas pasiūlytų ?Aš šią įdėją panaudosiu irgi ,tik reikia idomiau įteikt.

aga aš irgi jau tam reikaliukui saldainių prisipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(figa @ 2005 05 03, 12:03)

geras, mum irgi lygiai tą patį padarė, tik sustapdė vidury tilto, ten surakino širdis, paklausė jaunikio, ar jam nereikalingas raktas, ir metė į upę, o manęs sakė neklausė todėl, jog jei vyras mylės, tai man jo nerreiks smile.gif
Atsakyti