Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(lelexx @ 2008 08 11, 17:44)
atblokavau, bet kontaktuose ju nera. Kazkur dingo.

tau reikia juos iš naujo įsitraukt, kadangi jūs jau buvote vienas kito kontaktuose, tai turėtų įvykti iškart ir jie neturėtų gauti pranešimo, kad nori juos įsidėt į kontaktų sąrašą.
Papildyta:
QUOTE(Indrulka @ 2008 08 13, 14:48)
na, kitas kompas tai direktoriaus, jaučiu nelabai jis man leis savivaliauti su jo kompiuteriu  blink.gif
pabandžiau dar kartą susiinstaliuoti...ir vėl tas pats.  cray.gif

O tau parašo vieną iš šių klaidų nr - error 1101, 1102, 1103?
Atsakyti
Papildyta:
[/quote]

man nerašo jokio "eroro" , tiesiog rašo " ! skype negali prisijungti " - gaukite pagalbos sprendžiant šią problemą....o ten, prisijungimo vedly, rašo vėl tą pati ir dar susisiekite su administratoriumi.....
ai, ir dar yra ties "pagalba" mygtukas " ieškoti skype atnaujinimų" tai kai jį paleidžiu man rašo "neįmanoma prisijungti prie interneto, atrodo, kad šis kompiuteris neturi internetinio ryšio " doh.gif blink.gif
Atsakyti
[quote=Indrulka,2008 08 13, 15:07]
Papildyta:
[/quote]
man nerašo jokio "eroro" , tiesiog rašo " ! skype negali prisijungti " - gaukite pagalbos sprendžiant šią problemą....o ten, prisijungimo vedly, rašo vėl tą pati ir dar susisiekite su administratoriumi.....
ai, ir dar yra ties "pagalba" mygtukas " ieškoti skype atnaujinimų" tai kai jį paleidžiu man rašo "neįmanoma prisijungti prie interneto, atrodo, kad šis kompiuteris neturi internetinio ryšio " doh.gif blink.gif
[/quote]

o kai sakei, kad firewall nustatei atitinkamai ir davei skypui leidimą. koks ten firewall'as? standartinis windowsinis ar ne? Jei ne tai pamėgink gal visiškai jį išjungt.
Atsakyti
o kai sakei, kad firewall nustatei atitinkamai ir davei skypui leidimą. koks ten firewall'as? standartinis windowsinis ar ne? Jei ne tai pamėgink gal visiškai jį išjungt.
[/quote]

Pabandžiau g.gif visiškai tas pats schmoll.gif . Ką gi neteks man naudotis skype unsure.gif
Atsakyti
[quote=Indrulka,2008 08 14, 08:03]
[/quote]
Pabandžiau g.gif visiškai tas pats schmoll.gif . Ką gi neteks man naudotis skype unsure.gif
[/quote]

dar tau vieną alternatyvą suradau: https://imo.im/ nukeliauk ir pasirink skype, įvesk skypo user ir password, kuriuos jau turi ir spausk sign on.
Atsakyti
[quote=Zipper,2008 08 14, 08:43]
[/quote]

dar tau vieną alternatyvą suradau: https://imo.im/ nukeliauk ir pasirink skype, įvesk skypo user ir password, kuriuos jau turi ir spausk sign on.
[/quote]

Labas rytas, buvau išlėkusi tai nemačiau ka parašėte....prisijungiau šiam puslapy, prijungė mane.....tik dabar truputį nesuprantu, tai man bendrauti per ten (nes tada nžn kaip), ar reikia dowloadinti tą "imo" ?? g.gif
Atsakyti
Tai dešinėj ant savo kontaktų du kartus paspausk ir pasikalbėjimo langas turėtų iššokti, per jį ir bendrauk. Aš šiaip tuo dalyku nesinaudoju, bet tau kaip alternatyva atkasiau, gal pasitarnaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zipper @ 2008 08 21, 08:05)
Tai dešinėj ant savo kontaktų du kartus paspausk ir pasikalbėjimo langas turėtų iššokti, per jį ir bendrauk. Aš šiaip tuo dalyku nesinaudoju, bet tau kaip alternatyva atkasiau, gal pasitarnaus smile.gif

Ačiū, ačiū thumbup.gif drinks_cheers.gif
Bandysime naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrulka @ 2008 08 21, 08:08)
Ačiū, ačiū  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Bandysime naudotis  mirksiukas.gif

Nėr už ką Indrulka smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt kaip istrinti skypo prisijungimo varda. Tiesiog nenoriu kad matytusi, kad kazkas buvo prisijunges.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(lelexx @ 2008 08 21, 18:16)
Gal kas galit pasakyt kaip istrinti skypo prisijungimo varda. Tiesiog nenoriu kad matytusi, kad kazkas buvo prisijunges.

Aciu

nu gal kas galit padėt?
Atsakyti
QUOTE(lelexx @ 2008 08 22, 09:50)
nu gal kas galit padėt?

bandei įrašyt kokį nors klaidingą, su bet kokius passwordu ir prisijungt? prisijungimui nepavykus turėtų išsisaugot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zipper: 22 rugpjūčio 2008 - 09:52