Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(grange @ 2008 04 18, 11:32)
tai išinsataliuokit viską, kas susiję su skypu iš pc, ir vėl per naują atsisiųskit, kompą nuo virusų pravalykit, nu turi būt gerai  g.gif

Taip ir padariau, istriniau antivirusine NOD atsisiunciau kita AntiVir per nauja atsiunciau skypo versija kitu vardu uzsiregistravau ir kol kas veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 04 26, 20:23)
kai atsidaro tas pagridninis skypo langas vedant slaptažodį? mastau.gif čia jau jaučiu reikia nustatyt kad kompas neįsimintų jokių įvedamų slaptažodžių nu ten per options, bet ne skype o jau naršyklėj.

O kaip tai padaryti??? g.gif
Atsakyti
Gal galit padeti del skype!Kai atidarai ismeta lentele - list index out of bounds!
Ir po to nematai savo kontaktu ir negali niekam parasyti nei paskambinti!ir net paskui negali uzdaryti skype! g.gif
tikiuosi padesit! 4u.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu,kodel,kad pasijungia mano pasnekovas kamera,as savo skype nematau video vaizdo,tik nufotografuoja vaizda.Kas cia ne taip?
Atsakyti
Aš nesugalvoju, kaip man savo kontaktą išimti iš kitų vartotojų, su kuriais bendravau?
Nenoriu, kad jie matytų, kokiam statuse esu - prisijungus ar atsijungus.
Ar užtenka tik ištinti juos iš savo kontaktų?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 05 20, 14:31)
Aš nesugalvoju, kaip man savo kontaktą išimti iš kitų vartotojų, su kuriais bendravau?
Nenoriu, kad jie matytų, kokiam statuse esu - prisijungus ar atsijungus.
Ar užtenka tik ištinti juos iš savo kontaktų?

O kokia programa? Jei skype, tai kai istrini kontakta, tai zmogus vietoj tavo statuso mato klaustuka
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 05 12, 16:48)
Pirmiausia kur ijungtas mikrofonas? Ir koks? Naudojamas mikrofonas jungiamas i MB/garso korta, integruotas i web kamerą?
O skype galima pasižiurėti įrankiai->nustatymai-> garso įrenginiai->garso įėjimas.
Dar pasižiurėkite device manager prie garso įrenginių nėra klaustukų.

pacituoju seną žinutę, bet dabar susidūriau su ta problema g.gif
kai pasijungiu ausines ir mikrofoną prie seno pc, veikia, pasijungiu laptope, ausinės veikia, o mikrofonas ne. Skaipe lyg ir viskas tvarkoj, o kur rast tą device manager? prie control panel?
ten pažiūrėjau lyg ir tas pats kas senam g.gif
http://www.skype.com...up_win2k.html#4 ir pagal šitą viskas taip, tai kame čia reikalas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 18 birželio 2008 - 17:47
Turiu kelis msn login'us. Kaip gailma butu juos isregistruoti, kad negalima butu su jais prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2008 06 23, 17:26)
Turiu kelis msn login'us. Kaip gailma butu juos isregistruoti, kad negalima butu su jais prisijungti?

Yra prisijungiant pasirinkimas "forget me" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 07 03, 21:35)
Yra prisijungiant pasirinkimas "forget me" smile.gif

bet turejau omeny pati account'a istrinti. Nes "forget me" tai tik padaro, kad kaskart reiktu ranka maila suvedinet. O as noriu, kad apskritai panaikinti pati vartotoja.
Atsakyti
Atejo kazkokia skypo nauja versija"pasikalbekim"(lygtai taip,nepamenu)as ja kaip durne atnaujinau,t.y. idiegiau.Dabar kompo gale nebeliko skype ikoneles,pajungus is naujo kompa atsiranda 2skypo "varneles"(rodo kad pajungta),bet po sekundes dingsta.Ir negaliu nei atsidaryt skypo,nei kam rasyt,nei nieko.Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2008 07 13, 22:06)
Atejo kazkokia skypo nauja versija"pasikalbekim"(lygtai taip,nepamenu)as ja kaip durne atnaujinau,t.y. idiegiau.Dabar kompo gale nebeliko skype ikoneles,pajungus is naujo kompa atsiranda 2skypo "varneles"(rodo kad pajungta),bet po sekundes dingsta.Ir negaliu nei atsidaryt skypo,nei kam rasyt,nei nieko.Ka daryt?

Tai gal issinstaliuok is kompo sena skaipa, ir instaliuok is naujo g.gif Manau turetu padeti.
Atsakyti