Bet kodėl užstrigo siuntimas? Būna, kad perkrauni kompą ir gali toliau siųsti.
Na, taip, kitas galas labai toli. Ačiū už info
.
QUOTE(klopedija @ 2007 06 22, 10:09)
Na, taip, kitas galas labai toli. Ačiū už info
.
Na skype nėra skirta specialiai siųsti failams. Pagrindinis dėmesys yra skiriamas skambinimui. Todėl failų siuntimo funkcija yra tokia tik pusėtina... Siuntimui geriausia naudoti tam skirtas programas.
Ačiū, žinosiu, kad į skype perdaug vilčių dėti nereikia.
QUOTE(klopedija @ 2007 06 22, 09:50)
O man kilo tokia problema: labai lėtai per skype siunčiasi filmai (apie 2 val.). O vakar išvis pasiutau - 213 mb filmuką siunčiau 2 val, kol galų gale išvis siuntimas "pakibo". Šiandien bandžiau tęsti siuntimą - nė krus!
Gal kas kokių minčių turite šiuo klausimu?
Gal kas kokių minčių turite šiuo klausimu?
man ir būna, kad lėtai siunčia, ir kaip jau paaiškino, čia nuo intiko greičio priklauso, bet dar pastebėjau vieną dalyką, kai yra mažesnė pati skypo apkrova, na kai rodo kad mažai vartotjų naudojas lyg ir greičiau eina. arba sutapimas
Na, pas mus kompiuterių "tinklas", vakar prie kito kompo t.p. žmogus sėdėjo...
QUOTE(klopedija @ 2007 06 22, 10:39)
Čia grange turėjo omeny, kai skype vartotojų yra mažiau prisijungusių. Ten skype programoje pagrindinio lango apačioje. Pavyzdžiui dabar rašo "7,730,726 prisijungusių naudotojų"
Padėjėjas,2007 06 22, 10:48
Ten skype programoje pagrindinio lango apačioje. Pavyzdžiui dabar rašo "7,730,726 prisijungusių naudotojų"
Tai šitą aš žinau. Norėjau pasakyti, kad prie vienos interneto linijos prisijungę du skype vartotojai. Manau, ir tai sulėtina "veiksmą".
Ten skype programoje pagrindinio lango apačioje. Pavyzdžiui dabar rašo "7,730,726 prisijungusių naudotojų"
QUOTE(Makalius @ 2007 06 22, 13:55)
Per skype filmų nesiųskit 
Pasiutimas grynas
poną byną siuntėmės iki 3h nakties visą dieną 
Siaubas
Pasiutimas grynas
Siaubas
priklauso nuo intiko, aš byno atostogsas kaip tik siunčiau draugei į vokietiją tai nueėjo per nepilnas 3 val. šrekas ir (699 mb) nuėjo per 2,09 val. tad visai dar padoriai.
makaliau tai į kretą šauni
Na, man kol kas tik vieną filmą siuntė per skype. Nepilnai 2 val ėjo. O čia 213 mb filmukas pakibo
.
QUOTE(Makalius @ 2007 06 22, 13:55)
Per skype filmų nesiųskit 
Pasiutimas grynas
poną byną siuntėmės iki 3h nakties visą dieną 
Siaubas
Pasiutimas grynas
Siaubas
Nu tu irgi ... su baziniu nori per 15 min. filmą "suleisti"
(O aš šiandien "GALĄ" pasijungiau - greitis 2524 kb/s - kaifuoju
Palemonas,2007 06 22, 16:11
Nu tu irgi ... su baziniu nori per 15 min. filmą "suleisti"
Nežinau, koks Makaliaus internetas, bet mano ne bazinis Nu tu irgi ... su baziniu nori per 15 min. filmą "suleisti"
O aš GALA nesusižavėjau