Įkraunama...
Įkraunama...

Skype, Msn, Yahoo, Icq ir kt.

QUOTE(Palemonas @ 2007 06 22, 16:11)
Nu tu irgi ... su baziniu nori per 15 min. filmą "suleisti"  biggrin.gif

(O aš šiandien "GALĄ" pasijungiau - greitis 2524 kb/s - kaifuoju  thumbup.gif)

Per bazinį nesisiunčiau tongue.gif
Pas tetą greitis 1mb (tai turbūt tas, kur optimalus), O PAS DALBARĄ GALA PAKETAS, IR IKI 3H NAKTIES sėdėjau. Ui atsiprašau už dideles raides, netyčia kapsloką numygau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 06 22, 16:29)
O aš GALA nesusižavėjau  schmoll.gif .

Dėl ko ? Man tai kol kas tinka.
Atsakyti
sveiki,
kažkaip neradau, kad pliurptumete apie yahoo problemas?
Čia konkrečiai apie paštadežę, o ne apie pokalbių programelę 4u.gif
Veikia viskas gerai, kol vakar ar užvakar pradėjo treikuoti, matau, kad gaunu emailą, paspaudžiu- atidaro tuščią langą, kur turėtų būti laiškas g.gif
Plius neduoda replayinti, forwardinti, movinti, tik delete doh.gif
ar čia jau AtA šiai pašto dėžei, ar dar galima ką padaryti?
Neseniai, prisijunginėjant, neatidarė man pašto dėžės, o išmetė kažkokį yahoo pasiūlymą, neskaičiau, tiesiog kažką pasirinkau ir tada paštadėžė veikė, bet dabar jau streikuoja blink.gif Gal nustatymuose ką reik pakeisti?
Padėkit, jei kas susidūrė su tokia problema.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 04 liepos 2007 - 12:28
QUOTE(Makalius @ 2007 06 22, 12:55)
Per skype filmų nesiųskit schmoll.gif
Pasiutimas grynas biggrin.gif poną byną siuntėmės iki 3h nakties visą dieną blink.gif
Siaubas schmoll.gif

visus 4 HP filmus DVD formatu nusiunčiau per skype per kelias valandas tongue.gif kai siunčia 1-3 MB/s greičiu, tai super, ane? smile.gif

Kenguryte, apie paštadėžes galima pakurti naują temą su šita problema smile.gif O kodėl neskaitei, ką rašė tam yahoo pasiūlyme? smile.gif

((Grr.. netyčia nuspaudžiau Siųsti ar kažką panašaus...))

O tas puslapis gal nepilnai užsikrauna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 04 liepos 2007 - 18:44
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 04, 19:43)
Kenguryte, apie paštadėžes galima pakurti naują temą su šita problema smile.gif O kodėl neskaitei, ką rašė tam yahoo pasiūlyme? smile.gif

((Grr.. netyčia nuspaudžiau Siųsti ar kažką panašaus...))

O tas puslapis gal nepilnai užsikrauna?

Niu dėl puslapio užsikrovimo, bent jau mano galva, atrodo, kad normaliai užsikrauna g.gif

Niu, o kodei neskaičiau, tai nežinau...Manęs tokie visokie paisūlymai visiškai nedomina...
Tai norėjau kuo greičiau atsikratyti tuo pasiūlymu ir daryti man svarbius darbus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2007 07 04, 21:21)
Niu dėl puslapio užsikrovimo, bent jau mano galva, atrodo, kad normaliai užsikrauna g.gif

Niu, o kodei neskaičiau, tai nežinau...Manęs tokie visokie paisūlymai visiškai nedomina...
Tai norėjau kuo greičiau atsikratyti tuo pasiūlymu ir daryti man svarbius darbus blush2.gif

Kol nebuvo skype turejau yahho mesendžeri ir pašto dėžutę. nesenai pasižiurėjau kad akauntas mano dar galioja o pašto dėžutės netikrinau. Nors ji ir nereikalinga ir taip pašto programa kasdiena tikrina 4dežutes pop protokolu.
tai kad padėti nelabai galiu.
Atsakyti
Aš kaip tik specialiai pasijungiau savo Yahoo paštadėžę, kuria nesinaudoju, ir ten viskas veikia.. Galiu perskaityti laiškus ir viskas normaliai užsikrauna.
P.S. jokių pasiūlymų Yahoo neišmetė man.
Atsakyti
Kenguryte, tai ar vis dar neveikia, ar jau susitvarke?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 07 05, 17:47)
Kenguryte, tai ar vis dar neveikia, ar jau susitvarke?

Shwiesulka, neveikia, vis dar neveikia.... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal kas zinot,kaip atnaujinti skype? 4u.gif Nes pradejo kazko streikuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 05, 16:29)
Sveikutes 4u.gif

Gal kas zinot,kaip atnaujinti skype? 4u.gif Nes pradejo kazko streikuoti blush2.gif

nueini į skype.com, parsisiunti ir instaliuoji. O ką, nežinai kur skype.com rasti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 05, 18:50)
nueini į skype.com, parsisiunti ir instaliuoji. O ką, nežinai kur skype.com rasti ?  biggrin.gif

blush2.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 05 rugpjūčio 2007 - 18:34