Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 3

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2007 11 30, 19:41)

Šitas toks šiltas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2007 11 30, 19:06)

Pas dukra kambari galvojam kampine spynta daryt ,man sitas variantas patiko. thumbup.gif Reik issisaugot. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 12 01, 00:49)
Pas dukra kambari galvojam kampine spynta daryt ,man sitas variantas patiko. thumbup.gif Reik issisaugot. wub.gif

del kampines spintos- gal kam pravers, tai yra labai man patikusi Kaune, senojoj baldu parduotuvej, antram aukste, kur vaikiski baldai thumbup.gif tokia talpi ir praktiska man pasirode thumbup.gif
Atsakyti
Nu Cameja, liuks tu čia baldelius idėjai thumbup.gif . Visi tokie gražūs... bigsmile.gif . Bet svarbiausia, kad pagaliau, po ilgų ieškojimų, aš pamačiau tokį variantą, kokio tikrai labai norėčiau savo mažiui... 4u.gif . Dabar reiks ieškoti firmos, kuri galėtų tokius pagaminti.
1000inis kampinės spintos labai talpios. Mano viena pažįstama tokią turi, tai tiek ten visko sutalpina...ir taip ją visad giria... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juliux @ 2007 12 01, 22:16)
Nu Cameja, liuks tu čia baldelius idėjai thumbup.gif . Visi tokie gražūs... bigsmile.gif . Bet svarbiausia, kad pagaliau, po ilgų ieškojimų, aš pamačiau tokį variantą, kokio tikrai labai norėčiau savo mažiui... 4u.gif . Dabar reiks ieškoti firmos, kuri galėtų tokius pagaminti.

4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pagaliau ir mes sulaukem savuju baldu. Esu labai patenkinta thumbup.gif nors naudojam dar tik kelios dienos, bet manau pasitesino toks pasirinkimas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 12 02, 20:17)
Pagaliau ir mes sulaukem savuju baldu. Esu labai patenkinta  thumbup.gif nors naudojam dar tik kelios dienos, bet manau pasitesino toks pasirinkimas  smile.gif

grazus baldeliai bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 12 02, 21:17)
Pagaliau ir mes sulaukem savuju baldu. Esu labai patenkinta  thumbup.gif nors naudojam dar tik kelios dienos, bet manau pasitesino toks pasirinkimas  smile.gif

Gražu, jauku wub.gif
Atsakyti