mes dar neturim plastelino

QUOTE(Vaida1229 @ 2008 01 17, 21:43)
O tai vyresnelis???

Mes plastelina nupirkom kai dukrytei buvo 1 m. 10 men. Is pradziu as lipdziau, o dabar ir dukryte prisijunge. Dabar jai beveik dveji metai ir ji kuo puikiausiai daro is jo rutuliukus, lipdo besmegeni, bananus.
QUOTE(Rene @ 2008 01 18, 16:03)
Mes plastelina nupirkom kai dukrytei buvo 1 m. 10 men. Is pradziu as lipdziau, o dabar ir dukryte prisijunge. Dabar jai beveik dveji metai ir ji kuo puikiausiai daro is jo rutuliukus, lipdo besmegeni, bananus.
Musu megiamiausi lipdiniai irgi besmegeniai

QUOTE(Minėja @ 2008 01 18, 19:56)
Musu megiamiausi lipdiniai irgi besmegeniai
dar patinka makaronus spausti, stampus daryti, kirminus vynioti

QUOTE(lauryzi @ 2008 01 22, 17:13)
buna tokios specialios formeles, bet galima ir paprastai daryti:
pasidarai blyna is plastelino, ir ispaudi ivairiu daiktu, sagu su rastu, monetu ir t.t. lieka atspaudukai, o ir vaikui patinka.

QUOTE(Minėja @ 2008 01 23, 13:42)
buna tokios specialios formeles, bet galima ir paprastai daryti:
pasidarai blyna is plastelino, ir ispaudi ivairiu daiktu, sagu su rastu, monetu ir t.t. lieka atspaudukai, o ir vaikui patinka.

O super

QUOTE(lauryzi @ 2008 01 23, 16:51)
prasau

QUOTE(Minėja @ 2008 01 23, 18:15)
Dabar tik reiks pasiknisti stalciuose ir paieskoti DIDELIU sagu - kad mazei nepavyktu ju praryt...

aš vietoj plastelino padarau miltinę tešlą, o kad spalvota būtų pieštukų (ne toksinių) ant šveičiamo popieriaus prismulkiunu ir sumaišau su tešla
ir kad paragaus visiškai nebaisu

QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 02 28, 18:41)
aš vietoj plastelino padarau miltinę tešlą, o kad spalvota būtų pieštukų (ne toksinių) ant šveičiamo popieriaus prismulkiunu ir sumaišau su tešla

Cia tai mamyte tikrai turi daug laisvo laiko....

mes zaidziam nuo 1,5 metu, labai patinka
man labiau patinka naujoviskas, nes besivelia i kilima
turim ir tu naujovisku zaisliuku su plastilinu, dukrai tai didziausias dziaugmas

man labiau patinka naujoviskas, nes besivelia i kilima

turim ir tu naujovisku zaisliuku su plastilinu, dukrai tai didziausias dziaugmas