niekada plastelino nebus mano namuose uzteko 1 karto Lai darzeliuose ir mokyklose lipdo, mes randam ir kitu uzsiemimu- pvz is giliu, kastonu ir kt pasdarom zmogeliukus, statome is lego kaladeliu is popieriaus lankstome, o be plastelino puikiai gyvenam ir nepasigendam
mums 1 metai ir 3 men, neseniai gavom dovanų kažkokio plastilino, ant dėžutės užrašyta, kad galima nuo vienerių metų, gal jis kažkoks ypatingas - gal paragavus nieko nenutiks girdėjau, kad yra kažkokio plastilino, kurio sudėtyje yra kukurūzų miltai ar kažkas panašaus
niu mes plastiliną nenaudojam, užteko viena karta nupirkau galvoju pažaisim, kartu padarysim ka nors, ojojoj turbut dar per anksti, vienų žodžių visas būtas buvo plastiline
as net kazkur turiu recepta kaip pasidaryti plastelina,o kad vaikai nevalgytu reikia druskos iberti,del spalvos tai maistiniu dazu reikia lasiuko.maniske su plastelinu pradejo zaisti nuo 2 metuku,tai ji ispausdavo formeles,torto ir pan,niekada jo nevalgydavo,tik palaiziusi buvo,nes labai skaniai kvepejo,bet surus skonis nepatiko,tik plastelina pirkdavom ta kur greitai sukieteja,o ne ta rusiska.dabar jai virs 3 metu,zaidzia su tikru plastelinu
taigi galima visai paprastai pasidaryti, skaiciau kazkokiam vaiku zurnale. Sumaisai miltus, druska ir vandeni, pasidarai tokia tinkama minkyti tesla. ir minkai, nebijodamas, kad paragaus
mano dukrai greit dveji, bet plastelina nusipirkome gal pries kokia savaite. Tai specialus plastelinas ir ant jo uzrasyta 2+. Ryskios spalvos, niekur nelimpa. Kolkas pati mazai lipdo, idomiausia isimti is dezutes nematau nieko blogo kad vaikas minkys, lipdys, taip lavinasi rankytes, tik manyciau reiketu tinkama pasirinkti.
mano vaikinukui dabar 2,7m.,tai mūsų geriausias draugas yra plastilinas duodu nuo 2-jų metukų. tik kaip daugelis minėjo mes irgi renkamės tą,kuris greitai džiūna,nes su tuo rusišku tai vienas vargas
nuo pusantru metu minko,isspaudzia formeles,''plaukus'' ispaudineja,kocioja su kocelu ir pan.naudojam aisku ne ta rusiska,o playdough.is pradziu bande ragaut,bet tuo ir baiges.prilipdo man slieku galyyybe ,grybu ir visokiu kitokiu padareliu,aisku dazniausiai jie nepanasus i tokius,kokius mes matome suaugusieji fainas dalykas,musiskei zaislu gali praktiskai nebut,tai tik tokie visokie minkymai,paisymai ir gelbsti