Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Na,gi puiku wub.gif saunuole,bet cia nesendinta g.gif
Atsakyti
ne, nesendinta verysad.gif nes cia ta pati, kuria pradejau pries pora men wink.gif Tuomet dar supainiojau laka... Nesiryzau vel pirkti, nes nezinau ar prireiks wink.gif
rezultatu kaip ir esu patenkinta, tik gal reikejo kita paveiksleli pasirinkti... Siaip ar taip as ja nesiosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2007 07 08, 20:57)
ne, nesendinta  verysad.gif  nes cia ta pati, kuria pradejau pries pora men wink.gif Tuomet dar supainiojau laka... Nesiryzau vel pirkti, nes nezinau ar prireiks wink.gif
rezultatu kaip ir esu patenkinta, tik gal reikejo kita paveiksleli pasirinkti... Siaip ar taip as ja nesiosiu wink.gif

Man tai grazus ,tas paveikslelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2007 07 08, 19:06)
Na va, ir as pagaliau baigiau savo pirma blyna  lotuliukas.gif  rullei aciu uz instrukcija smile.gif
user posted image

Nu šaunuolė thumbup.gif O kokio ji dydžio? Man tai paveiksliukas visai normaliai, aš gal tik kaspinėlį truputėlį mažesnį padaryčiau g.gif Bet čia grynai mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 07 08, 22:13)
Man tai grazus ,tas paveikslelis smile.gif

man jis irgi grazus, tik gal reikejo kokio neutralesnio, ne portreto, o tai dabar atrodo kaip kokios tetules nuotrauka wink.gif kokios tolimos giminaites lotuliukas.gif

Pilka - Aciu, Ingrida wub.gif kaspinelis tam, kad nebutu per daug rimta biggrin.gif toks lengvabudiskas akcentas wink.gif (pamisau as ant tu kaspineliu, visur juos klijuoju wink.gif ant feju, ant dezutes, ant sages )
P.S. dydis - apie 6 cm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 08 liepos 2007 - 20:46
Labai visos grazuoles sages thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(masiania @ 2007 07 08, 20:44)
  kaspinelis tam, kad nebutu per daug rimta  biggrin.gif  toks lengvabudiskas akcentas wink.gif (pamisau as ant tu kaspineliu, visur juos klijuoju wink.gif ant feju, ant dezutes, ant sages )

Tai aš nieko prieš juos neturiu, pati prikabinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesiog aš jį iš siauresnės juostelės padaryčiau mirksiukas.gif 4u.gif Nors sunku spręsti iš nuotraukos, tą jau ne pirmą kartą suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasivaidensiu ir aš čia truputį ax.gif

Sagė
dar viena
Atsakyti
Originalios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif , kaip jus taip sugebat rolleyes.gif
Atsakyti
Tikra saunuole wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O čia mano sagė wub.gif Man ji pati mieliausia iš visų mano darytų papuošalų