Įkraunama...
Įkraunama...

Sagės

Be galo gražios tavo sagės, Blansyte wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2007 07 19, 16:26)
Be galo gražios tavo sagės, Blansyte  wub.gif  thumbup.gif

ačiū už įvertinimus wub.gif
Atsakyti
Pritariu tongue.gif labai grazu heart.gif sunglasses2.gif ploja.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau visų darbelius. Labai gražūs. Tik nesupratau, ko čia pykti , kai kažkas kažką panašaus sau pasidaro. Juk interneto galimybės neribotos. Galima landžioti ir po kitų šalių puslapius.Ten netgi schemos yra kaip pasigaminti. Ir jei kažkuriai forumietei pasirodys , kad kažkieno darbelis panašus į jos, manau čia jos problema. Laikas ieškoti naujų idėjų.Manau , kad konkurencija - sveikas dalykas. Aš irgi gaminu nertus karolius ir sages, tik gaila, kad nuotraukyčių nemoku įkelti. Daug moteryčių mano darbeliais puošiasi Lietuvoj, namažai iškeliavo į užsienį. Buvo atvejis, kai viena užsisakė karolius, o paskui atsisakė jų , nes pati pasigamino. Negi dabar visą gyvenimą ant jos pykt. Šaunuolė. Gal atsiras dar viena menininkė. Jei sugebėjo nusikopijuot, sugebės ir kažką savo sukurt. O tuos užsakytus kita paėmė. Linkiu visom geros kūrybos ir naujų idėjų. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaile @ 2007 07 23, 11:47)
Peržiūrėjau visų darbelius. Labai gražūs. Tik nesupratau, ko čia pykti , kai kažkas kažką panašaus sau pasidaro. Juk interneto galimybės neribotos. Galima landžioti ir po kitų šalių puslapius.Ten netgi schemos yra kaip pasigaminti. Ir jei kažkuriai forumietei pasirodys , kad kažkieno darbelis panašus į jos, manau čia jos problema. Laikas ieškoti naujų idėjų.Manau , kad konkurencija -  sveikas dalykas. Aš irgi gaminu nertus karolius ir sages, tik gaila, kad nuotraukyčių nemoku įkelti. Daug moteryčių mano darbeliais puošiasi Lietuvoj, namažai iškeliavo į užsienį. Buvo atvejis, kai viena užsisakė karolius, o paskui atsisakė jų , nes pati pasigamino. Negi dabar visą gyvenimą ant jos pykt. Šaunuolė. Gal atsiras dar viena menininkė. Jei sugebėjo nusikopijuot, sugebės ir kažką savo sukurt. O tuos užsakytus kita paėmė. Linkiu visom geros kūrybos ir naujų idėjų.  clap.gif

Labai gražiai ir teisingai čia parašei 4u.gif
Tai susikurk savo albumą ir įkelsi nuotraukas mirksiukas.gif , mums įdomu pasižiūrėti į tavo darbelius bigsmile.gif
Atsakyti
Turėjau daug nuotraukyčių savo darbelių, sugedo kompas nepataisomai ir dingo mano nuotraukytės. Be to, nemoku dar jų įkelt įforumą.Žadu kokį vakarą pasistudijuoti kaip tai padaryti. Tikrai labai norėčiau pasigirti savo darbeliais. Turiu dar keletą nuotraukyčių, bet jos nelabai kokybiškos.Gal kelias atrinkčiau. Gal į až būtų galima atsiūst, net nežinau. Mat iki šiol daugiau dėmesio skyriau darbelių gamybai, nei sėdėjimui prie kompo.Jei neklystu, anksčiau buvo galima lengviau čia nuotraukytes patalpinti,tik reikėjo 100 žinučių surinkt. Dabar lyg ir nebėra šito.Na ką nors sugalvosiu. Paklausiu dukros. Juk vaikai tai viską žino.
Papildyta:
Kad nepasirodyčiau visiška melagė, galiu atsiūsti norinčioms pažiūrėt savo kelių darbelių nuotraukas į e-mail , nes kitaip jų dar nemoku prikabinti.Parašykit į až adresą. Tik iš anksto atsiprašau už kai kurių nuotraukų kokybę. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaile @ 2007 07 23, 12:47)
Peržiūrėjau visų darbelius. Labai gražūs. Tik nesupratau, ko čia pykti , kai kažkas kažką panašaus sau pasidaro. Juk interneto galimybės neribotos. Galima landžioti ir po kitų šalių puslapius.Ten netgi schemos yra kaip pasigaminti. Ir jei kažkuriai forumietei pasirodys , kad kažkieno darbelis panašus į jos, manau čia jos problema. Laikas ieškoti naujų idėjų.Manau , kad konkurencija -  sveikas dalykas. Aš irgi gaminu nertus karolius ir sages, tik gaila, kad nuotraukyčių nemoku įkelti. Daug moteryčių mano darbeliais puošiasi Lietuvoj, namažai iškeliavo į užsienį. Buvo atvejis, kai viena užsisakė karolius, o paskui atsisakė jų , nes pati pasigamino. Negi dabar visą gyvenimą ant jos pykt. Šaunuolė. Gal atsiras dar viena menininkė. Jei sugebėjo nusikopijuot, sugebės ir kažką savo sukurt. O tuos užsakytus kita paėmė. Linkiu visom geros kūrybos ir naujų idėjų.  clap.gif

Pritariu ir as, siais interneto laikai nieko nenuslepsi
Atsakyti
blansyte, nu bet super originalu thumbup.gif thumbup.gif vos zandikaulio neissinarinau, kai pamaciau blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Blansyte, tavo segės superinės wub.gif tokios vasariškos bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites, o kur galima gauti specialius segtukus sagems? Ir po kiek? Patarkite ax.gif Aciuuu;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiania: 25 liepos 2007 - 07:14
QUOTE(masiania @ 2007 07 25, 08:14)
mergaites, o kur galima gauti specialius segtukus sagems? Ir po kiek? Patarkite  ax.gif Aciuuu;)

Aš tai užsisakinėju iš www.rankdarbiai.com tokius:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 25 liepos 2007 - 09:14
Aš tai perku audinių parduotuvėse. Labai pigiai. Nuo 0,50cnt iki 2 lt priklausomai nuo užsegimo.
Atsakyti