Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

Ale ot, kokios visos doh.gif man tai vienodai, kas kur ką reklamuoja, kas kur ką sako, ar rodo, visos nuotraukos yra savaip gražios, ar profesionalo, ar mėgėjiškos ir manau, niekas nepripirš niekam savos nuomonės, už kokias nuotraukas norės, už tokias ir balsuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 05 29, 16:07)
http://www.supermama...072_0012273.jpg
štai šita faina nuotrauka,jau nebe pirmos jaunystės,bet tokia graži būsima mamytė

fainai čia pasakei wub.gif . Super taktiškai ir subtiliai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 29, 16:14)
fainai čia pasakei wub.gif . Super taktiškai ir subtiliai doh.gif .

ypac jei pasirodytu,kad cia apsvietimas lievas buvo, o mamytei 25 metukai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 05 29, 15:07)
štai šita faina nuotrauka,jau nebe pirmos jaunystės,bet tokia graži būsima mamytė

oh doh.gif koks košmariškas komentaras doh.gif ... Juk jau ir anoj temoj siūlė mamos- pasilik tokius komentarus sau, pirmos jaunystės panele 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 05 29, 16:17)
ypac jei pasirodytu,kad cia apsvietimas lievas buvo, o mamytei 25 metukai  lotuliukas.gif  doh.gif

Aš tai nematau pas ją jaunystės trūkumo unsure.gif . Todėl labai keista kai žmogus ( ji irgi įmatyti nelabai galėtų g.gif ) ima va taip ir pavaro blink.gif . Ir šiaip. Kokia nėštukė gali būti nejauna? Jei ji sugeba lauktis, vadinasi, dar jauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 05 29, 16:17)
ypac jei pasirodytu,kad cia apsvietimas lievas buvo, o mamytei 25 metukai  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif tikrai. Kokia čia dar - pirma, jaunystė, antra jaunystė doh.gif
nematau aš, kad ta mamytė antros ar trečios jaunystės tongue.gif man ji jauna ir graži. Taškas.
Kartais kai kurios mamos su savo komentarais, nuvažiuoja į lankas wink.gif
Atsakyti
visos labai gražios blush2.gif
Atsakyti
Ir man visos nuotraukos savaip gražios. wub.gif Juk vienodų nėra!
Tik matosi, kad kai kurios nuotraukos yra darytos profesionalių fotografų. Tad siūlyčiau balsuoti tik už pačių mamyčių sukurtas nuotraukas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2007 05 29, 22:20)
Ir man visos nuotraukos savaip gražios.  wub.gif  Juk vienodų nėra!
Tik matosi, kad kai kurios nuotraukos yra darytos profesionalių fotografų. Tad siūlyčiau balsuoti tik  už pačių mamyčių sukurtas nuotraukas. ax.gif

turėtų atskiri konkursai tam būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2007 05 29, 16:07)
ir labai labai patiko ligoninėje jau gulinti mamytė ir savo pilvuko gyventojo greit susilauksianti :wub

blink.gif blink.gif blink.gif Nu negalima šitaip, bet iš Superheros nenuostabu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 29 gegužės 2007 - 23:25
QUOTE(Agotukas. @ 2007 05 29, 02:35)
O man tai atrodo nesąmonė  schmoll.gif Konkursas netenka prasmės  schmoll.gif Čia kaip kokių servetėlių nėrimo varžybos - vienos stengiasi iki negalėjimo, o kitos nuperka fabrikinę maximoj ir gerai irnesakyk.gif

Aš truputį pakoreguočiau palyginimą: megztukų mezgimo konkursas - vienos pačios mezga ir pademonstruoja, kitos nusiperka parduotuvėj gatavą ir lygiai taip pat pademonstruoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2007 05 29, 22:20)
Tad siūlyčiau balsuoti tik  už pačių mamyčių sukurtas nuotraukas. ax.gif

hah.gif agitatore

QUOTE(Ode @ 2007 05 30, 02:02)
Aš truputį pakoreguočiau palyginimą: megztukų mezgimo konkursas - vienos pačios mezga ir pademonstruoja, kitos nusiperka parduotuvėj gatavą ir lygiai taip pat pademonstruoja.  smile.gif

Nesuprantu tokio pobudzio palyginimu. Ar cia kuri nors idejo ne savo nuotrauka, ne pati pozavo? Ar didziausia problema, kad vienos fotografavosi po krumu, o kitos studijoj?
Atsakyti