Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos

QUOTE(ooo @ 2007 05 31, 02:19)
nugi cia SUPERHERA ir komentavo  ax.gif

QUOTE(Abonentienė @ 2007 05 31, 02:34)
Visiems pasitaiko biggrin.gif

Gali but bet man nepasirode kad buvo pakomentuota nuo dusios schmoll.gif nesekiau kur ten kas ka pasake, bet su pasakymu kad zavu, grazu , sveikintina as sutinku. tada nesuprantu kaip ta pati autore gali dviprasmiskai kalbeti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 05 31, 14:45)
Gali but bet man nepasirode  kad buvo pakomentuota nuo dusios  schmoll.gif nesekiau kur ten kas ka pasake, bet su pasakymu kad zavu, grazu , sveikintina as sutinku. tada nesuprantu kaip ta pati autore gali dviprasmiskai kalbeti  blink.gif

Aš manau ji tiesiog neturėjo omeny įžeidžiančių "ne pirmos jaunystės" žodžių reikšmės.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 31, 14:48)
ji tiesiog neturėjo omeny įžeidžiančių "ne pirmos jaunystės" žodžių reikšmės.

o kokia dar galėtų būt reikšmė "nėštukė - ne pirmos jaunystės"? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 31, 14:51)
o kokia dar galėtų būt reikšmė "nėštukė - ne pirmos jaunystės"? ax.gif  biggrin.gif

čia jau nuo žmogaus priklauso. Vienam įžeidu, kitam ne. Man asmeniškai nėra jokios problemos, jei kas pasakytų, kad aš ne pirmos jaunystės. Aišku, kad ne pirmos, bet užtai mano metai - mano patyrimas tongue.gif
Atsakyti
Nematau as nieko blogo, juk neizeide o pagyre kad mamyte graziai atrodo... Bukim biedni bet teisingi, juk matosi, kad ne 18 kos metu mamyte.. bet CIA NIEKO BLOGO niekas nesako, man ji ir labai graziai atrodo, tokia rami, pasitikinti savimi.. miela foto..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 31, 15:34)
Nematau as nieko blogo, juk neizeide o pagyre kad mamyte graziai atrodo... Bukim biedni bet teisingi, juk matosi, kad ne 18 kos metu mamyte.. bet CIA NIEKO BLOGO niekas nesako, man ji ir labai graziai atrodo, tokia rami, pasitikinti savimi.. miela foto..

drinks_cheers.gif man irgi tas pasisakymas neužkliuvo. Mamytė žavinga. Tos pačios, kurios čia to pasisakymo išsigando, kai buvo aptarinėjama nuoga krūtis, dar ne tokiais pasisakymais taškėsi rolleyes.gif
Atsakyti
Jezau...Ar Jums dar nepabodo, tas pats per tą patį lotuliukas.gif blink.gif Žavinga ta mamytė ir viskas, užsiciklinot visos ties tuo pačiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 31, 05:48)
Aš manau ji tiesiog neturėjo omeny įžeidžiančių "ne pirmos jaunystės" žodžių reikšmės.

Gal ir ne as nieko nekaltinu tiesiog issakiau savo nuomone smile.gif as perskaicius supratau siek tiek kitaip, lyg pajuoke o poto pagyre tik tiek smile.gif man ta nuotraukyte visai miela pasirode ir ne jokios nebe pirmos jaunystes ten neizvelgiau 4u.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu kada galesiu isvysti tuos galutinius pagaliau rezultatus ..... Nes is tokios galybes nuotraukuciu labai sunku isivaizduoti kas paims tas pirmas vietas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 31, 18:26)
Laukiu nesulaukiu kada galesiu isvysti tuos galutinius pagaliau rezultatus ..... Nes is tokios galybes nuotraukuciu labai sunku isivaizduoti kas paims tas pirmas vietas  biggrin.gif  4u.gif

Aš taip pat...
Nagi, visos aštrialiežuvės - paskutinis pasispardymas komentarams, nes po paros balsavimas bus baigtas biggrin.gif
Atsakyti
oi laukiam laukiam mes nugalėtojų laukiam clap_1.gif birthday.gif
Atsakyti
tikrai labai idomu kas laimes g.gif kazkodel itariu, kad pirmoji vieta teks "geltonajai" nuotraukytei(tai kur lauke, su skeciu rolleyes.gif )
Atsakyti